17. prosinec 2017
Svátek slaví Daniel, zítra Miloslav
DISKUSE K ČLÁNKU


franckajagrova:a co ten glazar ? ten nezhubne ? Takže zhubnul za 14 měsíců,
to nejsou 2 roky jak Blesk uváděl..Každopádně zhubnul dost rychle
skoro 6 kilo za měsíc..i když při velké nadváze se asi hubne
rychleji,normálním tempem by to hubnul asi 8 let !

(20. 03. 2013 12:45)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 03. 2013 13:09)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 03. 2013 10:52)

rentierskej:
Herecká filmografie
2012 FTM – Film Experiment (studentský film)
1988 Čekání na Patrika
1987 Copak je to za vojáka...
1986 XYZ (TV film)
Země úsměvů (TV film)
1984 Tabákový kapitán (TV film)
1983 Zuzana Vojířová (TV film)
1981 Dneska přišel nový kluk
Dokumentární
2011 13. komnata Jiřího Hromady (TV film)
2007 13. komnata Martiny Navrátilové (TV film)
TV pořady
2008 Q (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)

(20. 03. 2013 10:56)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 03. 2013 11:25)

rentierskej:to nepopírám...
ale uživit se tím asi lze a pedevším zřejmě se víc realizuje v divadle(ch) a především v dabingu, (kde si ho i vybavuji, ale nejsem schopen teď napsat konkétně). ta nemoc "ze skla," to je svinstvo!

(20. 03. 2013 11:37)

fortin: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(20. 03. 2013 12:34)

rentierskej:co to je za titulek:
"...Kolik berou herci? Ptejte se Jiřího Hromady, šéfa Herecké asociace, který zhubnul 80 kilo..."
ten redaktor něco bere? (čímž nemyslím plat)!
že on ten milda zemanů má nakonec pravdu, že novináři jsou žumpa...

(20. 03. 2013 10:43)

franckajagrova:Kruchino jdi do něj !

(19. 03. 2013 17:02)

pavel219: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2013 16:55)

rentierskej:nezáviď!

(20. 03. 2013 11:38)

bigcock: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2013 16:42)

enriko:Mně ale fakt nezajímá kolik berou. Tahle profese je povolání a ne zaměstnání. Jestli chce solidně placené zaměstnání a nechce se nic učit, ať jde za kolegou Jandákem do parlamentu. Čím víc bude mlet hubou, tím bude známější.

(19. 03. 2013 14:16)

elik2222: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2013 13:48)

rentierskej:pedofilie není úchylka, ale NEMOC.
za chřipku tě také nikdo nezavře, nebo jo?
a pokud jde o homosexualitu (a jsou-li oba aktéři dospělí a jejich vzájemný sex dobrovolný), tak je JEN jejich věcí, čemu v sexu dávají přednost; to bych vůůůůbec neřešil; (netýká se mě to, a tudíž mi jsou jejich praktiky lhostené).

(20. 03. 2013 10:51)

inqizitor:Pedofilie je ze strany dítěte většinou nedobrovolná(tudíž jde o znásilnění) a porušuje se u ní zákon(sex je dle zákonů možný od 15 let).
Homosexuálové si to většinou rozdaj spolu dobrovolně, většinou neporušují věkovou hranici.
Je proto nesmyslné tyhle lidi stavět do stejné roviny..

(19. 03. 2013 15:54)

rentierskej:ano, ze strany dítěte jde o znásilnění; ale ze strany dospělého je pedofilie nemoc.

(20. 03. 2013 10:53)

enriko:No a co? Stará se někdo o tebe, máš-li vůbec co a kam to nic strkáš? Doma ať si každý dělá co chce, daleko horší jsou mentální impotenti, kteří jsou na to jak jsou blbí ještě patřičně hrdí. Kolik je ti roků?

(19. 03. 2013 14:19)

dzery:To jsem netušil že jsi řiťopich.

(19. 03. 2013 15:54)

elik2222: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 03. 2013 15:19)
Zpět na Blesk.cz

Dnešní horoskopy