Zpět na článek

Diskuse ke článku: Slavní Češi vzpomínají na Matušku: Ztratili jsme kamaráda

Slavní Češi vzpomínají na Matušku: Ztratili jsme kamaráda

1. června 2009 | 05:04Nečekané úmrtí slavíka z Madridu Waldemara Matušky (+76) přišlo jako blesk z čistého nebe. Jak reagují známé osobnosti na odchod jednoho z největších hlasů českého showbyznysu? Přinášíme vám první reakce…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

ressi: Waldemara jsem mela vzdycky rada. Mamka rikala ze ma doma pulku jeho repertoaru. Terezu a Kristynu. Jeho písně jsem brala vždycky z rezervama, ale jednou jsem ve 4 rano zapla televizi a Matuška tam zpíval zrovna Terezu, tak mě to dojalo, že jsem se rozbrečela jak je to krásná píseň. Mzrímě že musel odejít takový člověk, ale oto víc se tědka ty pýsně budou poslouchat. Upřímnou soustrast. (01. 06. 2009 08:28)

dunky: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (31. 05. 2009 18:14)

swiss111: prohlasoval v dobach temne na zapade, ze on neni jen komunista on je presvedceny komunista.. (31. 05. 2009 11:31)

gevi: Za tebe už mluví ten "soudruch" ignorante. (01. 06. 2009 14:43)

raziel: dodržuj pietu ty cucáku zaje*anej! odešla nám legenda cucáku! (31. 05. 2009 15:31)

renta: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (05. 06. 2009 14:40)

ctown: Co sem pleteš Gotta, ty inteligente, ani nevíš, že soudruh se píše s - h -. Raději zalez a nauč se pravopis. (31. 05. 2009 12:07)

artaius: Je mi nesmírně líto,že odešel takový krásný člověk,jakým pan Matuška bezesporu byl. Bude moc chybět! (31. 05. 2009 10:29)

akrapaz: Ta zpráva mě překvapila a zarmoutila, jako by mě umřel někdo v rodině. Byl to férovej chlap! (31. 05. 2009 06:09)

almam: JE NAM TO MOC LITO, WALDA BYL DOBRY CLOVEK A KAMARAD, VYBORNY ZPEVAK A HEREC. WALDO DIK ZA PRATELSTVI A ZA TVE KRASNE PISNICKY A FILMY.
OLINKO A WALDIKU, UPRIMNOU SOUSTRAST.
A&J Z FLORIDY (30. 05. 2009 23:25)

tatu: Nedělejte z toho národní tryznu.Jeho jediné přání bylo umřít v USA.toto se mu povedlo,ale nechápu,proč musí mít pohřeb v Česku.Jeho syn Waldemar je američan,jeho první syn Miroslav je tuším Němec.On sám měl taky americké občanství,tak proč do Česka??Aby měl Blesk a Aha o čem psát?Proč nenapíšou o jeho dětech,které měl z prvního i druhého manželství?Půjdou taky na pohřeb? (30. 05. 2009 20:02)

artaius: TATU? no teda ty jsi ubohý,to víš o tobě se jednou takto psát nebude.To by ses musel spláchnout do záchodu,nebo tak něco,abys oslnil novináře a napsali o tobě aspoň to,že jsi vůl.Až dokážež jen zlomek toho,co Matuška,pak otvírej chlebárnu.Do té doby mlč!!!!!!!!!!!!!!!! (31. 05. 2009 10:33)

renta: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (05. 06. 2009 15:04)

seba: Pohřeb bude proto v Česku, aby se takový jednoduchý člověk, jako jsi ty, měl čemu divit a o čem diskutovat.
Waldemare, nechť je ti zem lehká. Nikdy na tvoje krásné písničky nezapomenu, díky kamaráde. (31. 05. 2009 08:14)

gogo: tatu není jednoduchý. Má pouze paměť a soudnost. To je celé. (31. 05. 2009 08:53)

gevi: Já mám paměť taky a doufám, že i trochu té soudnosti, ale netroufal bych si takto Matušku (a žádného emigranta) soudit. Takto to chtěl komunistický režim a prostřednictvím médií a StB šířil tyhle zlomyslnosti. Vidím, že se jim podařilo u jednotlivců zasít nenávist až za hrob. Husák by měl radost. (01. 06. 2009 14:50)

seba: Každý nechť si zamete před svým prahem a nemluví o soudnosti. K tomu, že Walda odešel z vlasti, měl jistě důvod a nikomu nepřísluší, ho za to soudit, neboť proč odešel, jsou pouhé vaše spekulace a žádná podložená fakta.Já mám též paměť a svůj názor na Waldu nezměním. Byl to kvalitní člověk, výborný muzikant, ale především kamarád. (31. 05. 2009 11:38)

derek: Je to národní tryzna byl to dobrej chlap. Konečne se vráti domů. Styď se nulo. (31. 05. 2009 01:57)

gogo: Vrátit domů ? Nikdo ho nevyhazoval. (31. 05. 2009 08:54)

artaius: Další chudák,který neví o čem mluví.Jdi raději skládat puzzle a necpi se kde tomu nerozumíš.Co jste to za lidi,že nemáte ani úctu k mrtvým? (31. 05. 2009 10:38)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz