Zpět na článek

Diskuse ke článku: Drsný šéfkuchař z pořadu Ano, šéfe!: Po dobrým to prostě neumím!

Drsný šéfkuchař z pořadu Ano, šéfe!: Po dobrým to prostě neumím!

24. května 2009 | 05:00Kdo by řekl, že pořad o tom, jak dává kuchař do kupy krachující restaurace, se stane celonárodním televizním bestsellerem? Ovšem k pořadu Ano, šéfe! táhne diváky hlavně šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (52)…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

akka: Pořad sleduji a ani jeden díl jsem nevynechala...pan Zdeněk je borec a líbí se mi, jak všem řekne do očí, co si myslí a s nikým se nepáře. Jeho slovník je v pohodě..nijak mi nevadí, naopak se kolikrát zasměji. Kuchyně v restauracích jsou až neuvěřitelně příšerné, špinavé. Možná by měl zákazník vstupovat do restaurace přes kuchyni, aby se podíval, v jakých podmínkách se mu jídlo připraví. (24. 05. 2009 12:24)

carlafr: Žila jsem půl svého dosavadního života v zahraničí, navštívila i mnoho restaurací z doporučených ,,MICHELIN,,..Je to samozřejmě o něčem jiném, ale na jídlo ač nejsem milionářka, jsem docela pedant..Takže maso už jsem v restauracích nejedla hodně let..Pouze v těch velmi dobrých..Jinak mám své otestované, většinou dražší restaurace, kde právě jak i říká p. Zdeněk mají opravdu jen pár jídel, ale zato vím, že tam všechny jídla vaří v okamžiku, kdy si je zákazník objedná..Miluju středozemní kuchyn a tak mám výhodu, že jako ženská jsem prostě na výborné zeleninové saláty at už jsou s čímkoliv a sem tam rybu či kuřecí..Raději si dám výbornou čerstvou polévku, ne typicky českou, i dražší, ale vím, že to co jím, je snad alespon z půlky tak čerstvé a čisté, jako když si to člověk dělá doma..Jinak jsem jen chtěla poblahopřát KONEČNĚ TELEVIZI PRIMA s tímto pořadem se mi trefili do ,,gusta,..Výborný nápad, ač převzatý a moderátor - TEN NEMÁ CHYBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nenechám si ujít ani jeden díl, vyloženě se na něj těším a pouštím si ho i zpětně přes net..Vůbec mě nepohoršují komentáře p.Zdenka, ač se někomu můžou zdát silné či vulgární..Jedná se přeci o pořad, který běží ve večerních hodinách a je určen pro nás, tak jaképak pohoršení??? V posledních letech je to jediný pořad, který mě oslovil, baví mě a těším se na něj...Prosím at alespon běží ještě pár měsíců, at má člověk proč zapínat televizi...!!!!!!!!!!!!!! (24. 05. 2009 11:44)

arlow: haha no plně souhlasím s panem Zdenkem....trefněji to nazvat nemohl!!! to mě taky děsně točí..jak to tu fungguje,..dnes prodávám kosmetiku...už to nejde...pujdu tedy prodávat noviny..zas už nejde...otevřu realitku...netrefil jsem..udelám hospodu!!! Ach jo..každý má přecí dělat to..co fakt umí..a HLAVNE!!!! čemu..ROZUMI!!po prvním díle jsem p.Zdenka nesnášela..a ted musim říct..fakt.."je to řízek" a s tim malým klukem..to bylo fakt perfektní...taky by mi došli písmenka!!!mějte se krásně (mimochodem taky mám hospodu.. (24. 05. 2009 09:10)

leontieen: Jenže není se čemu divit. Začátkem 90. let naši politici prohlašovali, že každý může podnikat, tak se toho každý chytil, šup do podnikání a jelo se. Nějaké profesní organizace a kontrolní ográny příslušných ministerstev a živnostenských úřadů? Kdeže. Oni ti úředníci či jejich známí kolikrát sami nerozumí své práci a nemají odpovídající kvalifikaci, takže jak by to vypadalo, kdyby to vyžadovali po ostatních. A proč by si řezali sami pod sebou větev že? (24. 05. 2009 21:36)

houla25: V restauraci v Kašperských horách na náměstí, kvůli jídelníčku, nebylo mi něco jasné ohledně brambor..Číšník se mi pomstil tak, že mi přinesl obalený syrový květák.Už tam na dovolené nikdy nepůjdu.Pan Polreich je třída, fandím mu. Je opravdu tristní, jak páni šéfové řídí své kuchyně a co nám předkládají.Jídlům v restauracích se vyhýbám, mám jen jedno zdraví a nervy. (24. 05. 2009 08:21)

leontieen: Většině majitelů jde hlavně o kšefty a o zisk. V jednom deníku probíhal test restaurací, zdali nabízejí dětská jídla. Výsledek? Pouze restaurace Archa v Olomouci a ještě další dvě na Moravě obstály a kromě dětských židliček a koutků dětem nabídly i adekvátní jídla vhodná pro dětský žaludek a nikoli smažené hranolky s tatarkou a sýr v menším množství, jako se to běžně dělá. A když byli majitelé a provozní dotázáni, proč nabízejí dětem ty hranolky a smažák a zdali vědí, že je to nezdravé, tak odpověděli, že to rodiče prostě chtějí a oni svou nabídku pouze přizpůsobují poptávce (24. 05. 2009 21:53)

znalec: Zdenda na Hrad ! (24. 05. 2009 08:03)

beruna: Ten pořad je fajn a potřebný. Je skoro neuvěřitelné, kolik břídilů se montuje do pohostinství a chce jen prachsprostě rejžovat prachy. K čemu jsou učební obory kuchař-číšník nebo hotelové školy, když to pak stejně dělá kdokoli a jakkoli, když kuchař plichtí blafy podle receptu od tchýně, "vaří" z instantních prášků, kořenicích směsí a polotovarů nebo když se servírka tváří jako kyselá p-l a neschopný majitel jako ředitel zeměkoule? Když kamera nahlídla do kuchyní, byla to nezřídka katastrofa. Když naopak někde vaří dobře a mají tam čisto, považujeme to už skoro za zázrak, a přitom by to mělo být samozřejmé. (24. 05. 2009 07:19)

leontieen: Naprosto s Vámi souhlasím. S témi břídili a kvalifikací to bohužel platí u všech profesí. Kvůli nízkým platům ve školství tam působí x nekvalifikovaných lidí a k čemu je pedagogická škola či fakulta, když stejně učí kdekdo. Podnikání v cestovním ruchu byla začátkem 90.let volná živnost až do doby masového krachu několika desítek cestovních kanceláří v roce 1997. Do té doby mohl být majitelem či zaměstnancem cestovky kdejaký jouda s praxí traktoristy, který cestoval a učil se jazyky, vznikly i školy cestovního ruchu, jenže ty jsou také nanic, když může v té cestovce pracovat kdokoli. To samé v bleděmodrém podnikání v realitách a realitní kanceláře- volná živnost dodnes a kdekdo může podnikat. Výsledkem je x případů nesolidních podnikavců, které téměř každý týden řeší Občanské Judo. Personalistou také může být kdokoli, aniž by vystudoval VOŠ či VŠ obor personalistika atd. Podle toho to také v ČR vypadá. (24. 05. 2009 21:24)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz