Zpět na článek

Diskuse ke článku: Kadlčková ze seriálu Ulice: Mám nová prsa!

Kadlčková ze seriálu Ulice: Mám nová prsa!

22. dubna 2009 | 13:35Modelka a herečka Dominka Kadlčková (19) se nedávno ukázala s plným dekoltem, kterým před tím rozhodně nedisponovala. Co se stalo? „Ano, prsa jsem si nechala uměle zvětšit fyziologickým roztokem,“ přiznala…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

singhaja: Jděte už do pr.dele. Blesku mám tě rád a rád tě čtu, ale netvrď prosimtě o každé krávě z kanálu, že je slavná (30. 04. 2009 15:09)

tarana: Je divna,vychrtla...namyslena a ani nijak zvlast hezka...takove vychrtle dite... (28. 04. 2009 12:39)

kikiki: jako jedna z mála našich nodelek má tao slečna velmi pěkné nohy. To se o naší poslední postarší Miss určitě říci nedá, bohužel. Prsa dobrý- nejsem lékař, takže nemohu soudit, jestli to zdraví škodí nebo ne. (23. 04. 2009 01:54)

gogo: opravdu slaboduché děvče. Jen proto že to "frčí" ? Ale rakovina prsou také "frčí" !
A těch pár let než se jí rakovina zeptá cože to dělala zamlada za ubohé a směšné hovadiny uteče velice velice rychle ... A pak bude "bojovat". Jak se nyní rádo říká ... (22. 04. 2009 20:27)

acidx: Tato prostoduchá nanynka je nejenom ošklivá jako noc, ale hlavně má IQ tuhnoucího betonu... Té nepomůžou prsa ani z platiny...
Pro ty, co mě tu začnou napadat, že jí závidím jak vypadá a tak podobně - myslete si co chcete, ale po ulici chodí miliony krásnějších holek - těch přirozeně krásných - ne těhlech umělých slepic... (22. 04. 2009 15:09)

gogo: Souhlasím ! (22. 04. 2009 20:52)

bjaninka: souhlasim s tebou!
navic:
1) kdy by jedla jako normalni lidi tak by i nejaka prsa mela, neb jak znamo jsou preca prevazne z tuku
2) holcena si evidentne neumi holi nohy, soudim podle jizvy na jeji prave holeni na fotce s aute
3) vypada jak stara-mlada, takle bych teda v 19ti opravdu vypadat nechtela!! (22. 04. 2009 15:32)

p12n13: Když si nějaká hvězda nechá zvěršit dekolt tak si hned myslí jaká to není hvězda, heslem dne má "nosit co největší výstřih" to asi aby měli chlapy kam koukat a čím víc tím líp.Takovýhlech holek je mě fakt docela líto. Až dostanou pořádnej kopanec od života možná pochopí co je důležitější. Když se jím to, ale líbí je to jejich věc. (22. 04. 2009 13:55)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz