Zpět na článek

Diskuse ke článku: Dívčí idol kapely Tokio Hotel zmlátil fanynku!

Dívčí idol kapely Tokio Hotel zmlátil fanynku!

16. dubna 2009 | 23:42Tom Kaulitz (19), kytarista německé kapely Tokio Hotel a dvojče zpěváka Billa (19), napadl fanynku. Vrazil ji facku a lehce zranil v obličeji. A důvod? Chtěla jen autogram...

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

denise_tailor: To není vůbec pravda! Tom jí sice vrazil, ale proto, že ho otravovala a furt za nima dolejzaly(ty kachny). Ještě mu típla špínku o sko u auta? Co si o sobě jako myslela, kráva? Taky bych vynervila a to ještě víc, než Tom! Já bych jí pod to auto zakopala, a to už se neřeší, že? Že ta holka napadala Billovu a Tomovu maminku a mluvila o ní vulgárně, kdo ví, jestli i o nich.. Kráva jedna zasraná! Ježiši já bych ji nakopala do ***e! krávu! Co si jako myslela? Dělá důležitou a když Tomovi buchnou nervy, tak je z toho celosvětovej poprask, kde jsme? A ještě napadá jejich mamku! To bych si už tuplem nenechala líbit, mít takový krásný auto jako kluci z TH, a nějaká pi*a mi ho umysleně ničila!! loool, dobře jí tak, svini!!! DOBŘE TY TOME!!!! (22. 02. 2012 19:45)

miskaninova: ste jen buuulvární platek (30. 05. 2009 22:32)

kakypetr: ...me by taky nasralo kdyby mi nekdo típnul cígo o moje fáro! ja bych ji nedala jen facku ale zlamala ji ty pazoury ze byz uz nikdy nic netípla ...mno a on za to samozrejme muje on....a tu holku neobvini z toho že mu ponicila majetek???? (10. 05. 2009 16:16)

lucka21: Bill s Tomem jsou nejhezčí na světě nechápu ANTIFANOUŠCI co jim nadávaj jooo a TOM za nic nemůže to ta píííííííííča zasraná neměla ho otravovat TOM und BILL ist super SEXY (21. 04. 2009 08:20)

lucka21: Ta holka je pěkná kravička namyšlená ccc junda jedna neměla otravovat TOMA (20. 04. 2009 22:36)

galla31: Mužou bejt rádi že se o nich zas píše tak ať si to užije protože zas dlouho psát nebudou (18. 04. 2009 23:31)

galla31: Koukám že sem píšou samí EMÁČI co se jich zastávaj.Nevím co si ten nafoukanec namyšlenej vůbec myslí,podle mě mu ta sláva moc stoupla do hlavy.Místo toho aby byl rád že má fanynky tak po tomhle má o jednu míň.Stejně jejich sláva už upadá.To se u nás stát nemůže tady jsou slavní aspoň trochu normální když chce někdo autogram tak mu ho daj i na ulici aniž by mu jednu vypálily.Já bejt ta holka tak bych mu jí vypálila taky.Se divim že je ještě někdo vůbec poslouchá. (18. 04. 2009 23:15)

miskaninova: heyky myslim shi zhe tha holka ho musela provokovat jinak by tho tom nikdy neudelall je tho jasny zhe mu lezle na nervy zhe ho cely dny sledovala thak se neudrzel a jednu ji vrazil upe ho chapu udelala bych tho ashy thaky ploste ploč ho ta pipka otlavuje???? chapu zhe pllo nekoho muze znamenat hodně ae je tho moc sama tokio hotel posloucham ae tohle bych niikdy neudelala pozadala bych ho slusne o atogram a tim tho hasne ne ze o jeho auto timpu cíígo ktery on odhodil?? tho je upe ploste vyhrabanost nektery fans sou ploste ujety a tho je vse co o thom reknu na tH nedam dopustit koneec (18. 04. 2009 20:01)

thforever: Takže to že nějaký fifleny opruzovali Toma několik týdnů to my může šumák ale že ho pak obviněj z takovýhle ptákoviny! Přijde mi to ubohý když mu ještě o auto típne cigaretu!! Nevim proč je z toho okolo takovej povyk!!Přijde mi to trapný! a vůči fanouškům hnusný!! (18. 04. 2009 16:20)

zabbbka82: No tak to už jsi opravdu velká holka, když je ti 20 let No, že tuhle skupinu poslouchají i kluci docela chápu, když ten "Blil" vypadá jak holka. Jo a mě vůbec nezajímá jaká je situace u TH. No mě příjde, že s nima buď to bydlíš, nebo jsi jedna z těch šílených fanynek okolo jejich baráku, když všechno tak víš (18. 04. 2009 15:55)

laura: ... jeho image je naprosto otřesná, nechápu jak se může normální holce někdo takový líbit. Je to spíš docela hezká holka než chlap... (18. 04. 2009 13:47)

milacektom: JEN ZE SEBE DŠLÁ TA HUSA CHUDINKU A JE HAPPY ŽE SE O NÍ PÍŠE (17. 04. 2009 15:05)

milacektom: PROSTĚZA TO NEMŮŽE ŽE SE MU NĚJÁKÁ VLEZKA BEZ POVOLENÍ USADILA V JEHO AUTĚ! NEDIVÍM SE MU , ŽE TAKHLE ZAREAGOVAL MÁ TOHO UŽ TAKY BEZTAK PLNÉ ZUBY (17. 04. 2009 14:56)

katycl: Hej jako mas prtavdu chudak nas co?? (17. 04. 2009 14:45)

renatesaskie: O tomto incidentu jsem slyšela už dřív. I tu nahrávku, co se toho týkala. Podle pozdějších informací bylo jasné, že ty holky se až vtíraly a deno-denně otravovaly. A Tom to věděl, že to jsou ony. Já bych jim dala ještě víc! Akorát teď chudák Tom je v tom jako viník, přitom on byl ta oběť! (17. 04. 2009 14:18)

josty: no ae může si za to sama,kdyby mu nelezla do auta:P (17. 04. 2009 11:23)

renatesaskie: Přesně (17. 04. 2009 14:24)

milo: takovýho nafrněnýho smrada bych nakopala do určených míst.....je hvězda, tak je jasné že ho budou fanynky nahánět a chtít od něj autogram.....A kdyby po mě hodil jen zlým očkem natož cigaretou, netípla bych mu jí o auto ale o víčko šmejdovi zasranýmu, takovýhle rádobyhvězdičky fakt zbožňuju.... (17. 04. 2009 10:16)

girlbarbie: hej myslim že kdyby nebyl slavnej tak to nikdo neřeší!!tak všem anti fans skazuju že si můžou políbit šos!!!!protože nesnáším keci na téma TH jako napříklat buzna někoho sfackovala..a tak...prostě si tím každej dokazuje jak je slabej....tokio hotel miluju a tak to taky zůstane!! a zničila mu auto pipina! (17. 04. 2009 06:42)

galla31: a on jí zas fasásu (18. 04. 2009 23:17)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz