Zpět na článek

Diskuse ke článku: Ewa Farna: Průšvih ve škole! Hrozí vyhazov!

Ewa Farna: Průšvih ve škole! Hrozí vyhazov!

6. dubna 2009 | 11:11Zatímco jako zpěvačka je Ewa Farna (15) stále úspěšnější, jako studentka je to pořádná bída. Mladé umělkyni teď dokonce hrozí vyhazov z gymnázia v Českém Těšíně. Kvůli průšvihu ve škola musela dokonce…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

figy: je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (12. 07. 2009 13:31)

rejnok: Tak to si to ten pisálek vymyslel hodně blbej článek. Kdo to aspoň trochu zná, tak ví, že z polské školy v Česku ještě nikdy nikoho nevyhodily a to tam měly daleko horší průšvihy, než vysokou absenci. (06. 04. 2009 20:40)

aldik7: jojo z toho článku jde jasně vyčíst že někdo ze školy Ewě závidí úspěch a nemá jí rád .. holt mezi lidma sou vždycky nepřejícné *** .. P.S. a tahle diskuze taky začíná být závistivá ..ale furt lepší jak na libku.. (06. 04. 2009 19:38)

bubwinka: Jsem v jejím věku a opravdu neni a nikdy nebude můj idol.
Opravdu neznám člověka který by jí poslouchal eh jo, vlastně moje babička Jinak z mé věkové skupiny? Ne opravdu nikoho neznám, ona se totiž akorát vtírá do ubohých českých medií se svými "hity" a jedinej kdo jí fandí jsou desetiletý dilinky a důchodci co ji viděli ve slavíkovi (06. 04. 2009 17:17)

aldik7: jojo záávist mocnáá, že? xD (06. 04. 2009 19:39)

dennysek: no to si snad děláte srandu já tomuhle vůbec nevěřim a myslim že to neni nic jinyho než lži lži a lži a pomluvy (06. 04. 2009 16:31)

bjaninka: zavist je hrozna vec!
sice Ewu nevyhledavam, ale nijak mi nevadi a preji ji hodne uspechu a pevne nervy!
asi bych doporucila zmenu skoly tak jako tak, jestli je na clanku neco pravdy a rozhodne individualni plan. (06. 04. 2009 13:56)

lucy: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse... (06. 04. 2009 13:29)

akrapaz: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse... (06. 04. 2009 14:01)

lorka: Koho to zajímá nějaká blbka. Možná pár puberťáků .... (06. 04. 2009 11:58)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz