Zpět na článek

Diskuse ke článku: Kde vzali Paroubkovi na řeckou vilu: Prodejem propadáku, tvrdí

Kde vzali Paroubkovi na řeckou vilu: Prodejem propadáku, tvrdí

10. prosince 2011 | 05:01Tady něco nehraje. Zatímco manželé Petra a Jiří Paroubkovi (38 a 59) tvrdí, že si domek v Řecku za pět milionů pořídili díky výbornému prodeji svých knih, Blesk se u prodejců setkal s jinou odezvou.…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

vagen: KOLOTOCAR JYRKA RAJ SI NAKRAD V POLITICE VIC NEZ NA MATEJSKE !!! (17. 12. 2011 12:52)

amaea: Ten gauner nestojí za komentář. Tohle by měla řešit policie ... (13. 12. 2011 17:11)

1912: Takové slátaniny mohl jen propagovat u důchodců kteří mají ještě nějaké peníze našetřené což je vidět že to prse cítilo kde se může dobře nažrat a dostat nějaké ty prachy z nich -To je ta jeho sociální politika jak se má propagovat do..by.tek nenažraný (11. 12. 2011 08:03)

miglandc: Žádný soudný člověk nemůže věřit tomu že by nepopulární ale i populární politik dokázal zbohatnout na nějaké knize.Je to víc než podezřelé a jistě zastírajicí manévr odkud ty miliony jsou.Nikdo tomu nevěří ani policie ale jakoby se nic neděje.Takoví lidi by nás dokázali prodat jako otroky jen kdyby měli tu možnost a něco stho káplo!Je zarážejicí že takové až dětinké výmluvy jim projdou,jako Grosovi strýček kerý možná už umřel haldy!To když otisknou ve světě tak si tam asi vykroutí hlavu.Ani cigán by to nevymyslel.Mi si tady můžeme plácat játra jak chceme ale tito páni si žijí jako grofové z nejasných peněz a ještě se nám smějí co kolem toho naděláme!Ani nevíme co za špinavosti zatím stojí! (11. 12. 2011 07:51)

imrich: Podařilo se mi získat oficiální vyjádření soudruha Ing. Kolotoč Jyrky Paroubka ke kauze Itaka: "Podívejte se, stejně jako jsem kdysi pro rozhlas uvedl, že si si nemyslím, že bych byl své ženě Zuzaně nevěrný, si myslím, že moje a Petřiny příjmy jsou samozřejmě dlouhodobě nadstadardní, jelikož já i Petra patříme k mimořádně schopným lidem, což už jsem ostatně deklaroval v minulosti zejména svou prezentací pro novináře známou jako "Kdo z Vás to má?". Vaše dotazy k původu zdrojů financí k těm několika málo nemovitostem, které jsme si s ohledem na náš zájem zajistit si solidní zázemí zejména pro období mého důchodu pořídila tímto považuji za zcela zodpovězené a závěrem jen snad pro vyvrácení všech pochybností sděluji, že moje exmanželka Zuzana si pořídila svůh pension na horách ze svých peněžních prostředků a já s tím nemám vůbec nic společného, a na to Vám dávám své čestné pionýrské!" (11. 12. 2011 00:00)

makmark: Já bych v tom neviděl žádný podfuk. Třeba si ten náfuka vzal půjčku a tu ten mistr světa prý zaplatí z knihy, která mu půjde na dračku... (10. 12. 2011 23:47)

makmark: Neuvěřitelné spíš je, že stále nedokáže pochopit, že poptávka po jeho politické aroganci je na nule, nikdy žádnou chybu neudělal, všichni ho milovali a jako bývalý ekonom neví ani o jediné koruně na úplatcích - pro sebe, u kolegy, pro stranu. (10. 12. 2011 23:54)

dagma9: Všichni politici mají nadstanddartní příjmy a Paroubek byl přeseda, takže mu určitě něco zbylo za pazourama. Jednak s oficiálních a známých příjmů našich přeplacených poslanců a taky těch neznámých(pouze běžným občanům, ale i soudům a policii neb spravedlnost je u nás slepá). Tohle Paroubek lehce zamete a ustojí jako všichni naši minulí. současný, a budoucí politici. A bohatí podnikatlé bohatnou, chudí chudnou tak už to prostě u nás a ve světě chodí. (10. 12. 2011 22:26)

cliffender: Medveděv se ptá Paroubka: A kto vy? Ja tože pisatěl, kak u vas Lenin! (10. 12. 2011 20:59)

cliffender: A Petra dodala, nebýt Gotta, tak se stal českým pokladem. (10. 12. 2011 21:27)

dagma9: Tady se už ztrácí miliardy!!!!!! Tak blesku neřešte 5 mega a skočte do většího rybníku . Co je stěmi 12 miliardy ve Švýcarsku nějak to utichlo. A co ty akce Promopro, MUS, Pandury,
a další a další podivné státní zakázky. Co ty firmy které staví předražené hrbolaté dálnice. To jsou pořádný tunely a Paroubek s tou jeho trapnou knihou, ať jde vycpat a nebo povalovat do Řecka za ty prachy co si nakrad. Však na něho taky jednou dojde. (10. 12. 2011 20:14)

cliffender: Správně, mělo by se začít Grossovou mosteckou........ (10. 12. 2011 21:25)

letajici_svec2: pane Paroubek, jestli chcete opravdu poctive vydelat na knize ktera se bude prodavat, napiste nejakou knihu s nazvem Kockovani v politice a popiste tentokrat dopodrobna jak jste kradli, pleticharili a ani poledne nedrzeli. Penize ktere jste ukradli budou chybet nasim detem ale vam stesti neprinesou (10. 12. 2011 17:13)

minimaxxx: Tak to by byl super trhák! To bysme asi koukali, co je v politice vůbec možné! (16. 12. 2011 05:43)

letajici_svec2: nakladelstvi zřejmně posloužilo jako pračka na špinavé peníze, jak to bylo vlastně s těmi Pandury? Kolik těch knih ještě vyjde to palmere urcite nebylo jen 5Mega (10. 12. 2011 17:10)

cliffender: Šveci, 2x přesně, jak Petra oznámila-asi před rokem, že je spolumajitelkou nakladatelství, tak bylo jasné kam směřují. Paroubek musí kličkovat a mlžit, protože se nutně potřebuje udržet v politice. (10. 12. 2011 19:12)

dagma9: Doplňuji na náměstí v Praze, Brně, Ostravě a dalších městech třeba i vesnicích na zdravotní diskuzi a procházku zveme všechny i odbory!!!! (10. 12. 2011 16:40)

dagma9: Zaserfujte na chvíli na diskuzi petice, kdo patří za mříže a na diskuzi Babiš fašista. Pak diskutujte v pohodě dál už se mi to tady nechce znovu vypisovat. Čekám na Vaši reakci. Bavme se už konečně o podstatných věcech třeba na náměstí. Navrhuji 17. 12.2011 v14hod až do večerních hodin. Je to zdravotní a diskuzní procházka. Paroubek je taky zván na procházku. Může udělat něco pro své zdraví a nějaké to kilečko zhodit. (10. 12. 2011 16:37)

zidoniusek: kdo mu dal na jeho žvásty zálohu je stejný blb,jako Jirka. (10. 12. 2011 15:55)

dagma9: Podávat u nás žalobu? Kde žiješ? Leda,že by čeští občané podávali žalobu v jiném státě. Tady už maj politici všechno pod palcem. (10. 12. 2011 15:02)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz