Zpět na článek

Diskuse ke článku: Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Tajná svatba!

Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Tajná svatba!

14. února 2009 | 19:09Dva oblíbení moderátoři a dlouholetí partneři Aleš Cibulka (31) a Michal Jagelka (31) si po sedmiletém vztahu řekli své ano. Svatbu se jim podařilo před všemi utajit!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

pinglik: To jste celí vy.Jste puritáni a nic víc.Já sám jsem osobně heterosexuál ale mám plno kamarádů mezi homosexuály.Jsou to lidi jako my tak co.Ať si dělají co chtějí tobě taky nikdo nezakazuje s kým máš být.Tak je nech na pokoji.Starej se sám o sebe.Mám dost lidí jako ty,kteří se pletou do věcí po kterých jim nic není.Hlavně kdyby jsi viděl dvě lesbičky to už ti tak nevadí co?? (01. 07. 2009 22:25)

ziggycz: ....s takovou slavou opevujete v redakci ,,svatbu" dvou teplousu....Opravdu si i Vy v redakci myslite ,ze radoby svazky teplousu a lizalek jsou v poradku?....a navic snahy techto uchylaku o adopce deti??????nemate na poradu dne nejaka jina temata pro normalni lidi?????? (16. 02. 2009 18:14)

bugy: Svatba to skutečně podle našeho práva není.
Ale jinak jim přeju hodně štěstí, i když je to dost opožděně.
Pan Cibulka je mi velmi sympatický člověk. (15. 02. 2009 16:30)

pivka: pošahanci mrum? Jsou pouze jinak orientovaní, ale to je snad jedno, ne? Možná, že jsou pošahaní míň, než kterýkoiv hetero. Přeji jim hodně štěstí! (15. 02. 2009 11:42)

drobek: Miminko plánují?? Ale v zadku se to prej neujme i když se o to pokoušejí bukvice už odedávna (15. 02. 2009 11:55)

drdolek: vulgarity, ale když vás jen někdo upozorní na fakt, že čeříte vodu starou historkou, kterou přinesl už před pěti měsíci bulvár na tři písmena a vykřičník ze stejného vydavatelství, to mi nejde na rozum. Tak schválně, jak dlouho tu vydrží tohle. A můžete mi poslat odkaz na ona pravidla diskuse, které jsem porušil? (15. 02. 2009 11:31)

mrum: Proč říkáte registraci dvou pošahanců svatba?
Ani náš právní systém tento termín pro teoplouše nezná. (15. 02. 2009 08:49)

josef: Nevím jestli by se neměla přehodnotit ta 4 procentní menšina, mi to připadá jak by to bylo minimálně 10%. (15. 02. 2009 08:04)

kajina: Jestli jste na tom tak špatně, budete muset vyrazit z redakce ven a mezi lid. A Cibulkovi a Jagelkovi už bylo i blahopřáno ke šťastnému vztahu, veřejně. (15. 02. 2009 01:44)

drdolek: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse... (14. 02. 2009 22:57)

zuzi03: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse... (14. 02. 2009 20:07)

Otec zabíjel za to, že smazali dceru z přátel na Facebooku

Otec zabíjel za to, že smazali dceru z přátel na Facebooku

Už si s ní nechtěli psát, číst si její statusy ani komentáře, nechtěli se k ní už dál znát! Proto si Janelle Potter (30) smazali…celý článek

Baroš dostal tři zápasy stop, naštval trenéra. Vyhodí ho Galatasaray?

Baroš dostal tři zápasy stop, naštval trenéra. Vyhodí ho Galatasaray?

Hádka s rozhodčím, červená a tři zápasy stop. Tak se dá shrnout Barošovo poslední vystoupení proti Antalyasporu (1:1). Sotva se…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz