Zpět na článek

Diskuse ke článku: Dara Rolins bourala, zemřel při tom muž (†63)

Dara Rolins bourala, zemřel při tom muž (†63)

11. července 2010 | 20:26AKTUALIZUJEME: Zpěvačka Dara Rolins (37) v sobotu v poledne v Praze 6 bourala svým terénním autem. Při nehodě zemřel muž (†63), který jel na mopedu. To, že měla Dara nehodu, potvrdil Blesk.cz dobře informovaný…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

typa: Mám stejně staré dítě jako Dara a když už s ním v tomhle pařáku musím autem (klimatizace a přechody pro takové dítě tedy nejsou žádné terno), tak dávám bacha ještě trojnásobně víc.
A samozřejmě se to vyplácí, protože šílí nejen okolí, ale člověk se přesvědčuje, jak je unavený a předchází nehodám jen tím, že jel pomaleji a na křižovatkách a blbejch úsecích se několikrát ujistil, že nědělá botu.
Kdybych i přesto někoho zabila, asi bych pověřila právníka, aby se s poškozenýma spojil a dala bych mu souhlas k mluvení do médií. Měla bych totiž výčitky k tomu zabitýmu, ale i k vlastnímu dítěti, že jsem ho ohrozila.
Nicméně s tím, že neúmyslně někoho zabila, bude muset žít až do konce života, takže to linčování asi opravdu není nutný... (12. 07. 2010 12:16)

mumla: A jak víte, jak jela s dítětem? Kde máte napsáno, že se nějak řítila? Chlap se vyhýbal rozmlácený silnici a zabít jde, i kdyby jela krokem, když ten druhý blbě spadne. A s tím pověřováním právníka - Vám taky pořád dává někdo svolení co a kde můžete říkat? Ta vdova si může do médií říkat, co chce. (12. 07. 2010 12:19)

panalev: Ano, taky jsem četla - na jiném serveru, že Dara měla dítě s sebou a že jela hodně rychle. Ostatně to budeme slyšet ještě stokrát. (12. 07. 2010 12:49)

lubinko52: ...nech ide o kohokoľvek. Faktom je, že ľudia na luxusných, terénnych a výkonných vozidlách jazdia veľmi rýchlo. Neraz hazardujú a riskujú "na hrane" únosnosti a primeranosti. Jazdia neprimerane rýchlo. Pri jazde sa nevenujú riadeniu vozidla, ale telefonujú, venujú sa úprave imidžu, rozprávajú sa so spolucestujúcimi v aute, počúvajú hudbu, sú rozptýlení, atď. Na cestách dávajú okoliu najavo, že oni sú pánmi na ceste a slabší účastníci majú dávať pozor. Bývalý moderátor TV MARKÍZA R. ŽITNÝ, pred niekoľkými rokmi usmrtil "jazdou smrti" 5-ročného chlapca na bicykli a ťažko zranil jeho otca... (12. 07. 2010 12:11)

anelam: Umíte číst a vidíte dobře????Jeli jste někdy na kozím dechu(moped)-Pokud vyhýbal díře na sil.,tak nejel ani 20tkou,spíš krokem,zato terenní auto jistě ani tuto rychlost nemá Je jisté že jela víc než 50,takže věc je jasná-nakonec to i píší!Já po takové silnici v obci bych jela na dvojku,protože bych za každou zatáčkou viděla kozu nebo děti!!!!Jsou přece prázdniny!Jenže Pražáci umí jezdit jen podle semaforů a po městě jen na jedničku-(zácpy)a pak znají jen státní a dálnice!Jak jen někdo vůbec může pomyslet,že za to může ten rybář?? (12. 07. 2010 11:48)

cacarol: Tak tady musím oponovat - jsem Pražačka a to, co tady o nás píšete pravda není. Naopak, jet přes centrum je horor, neustálé přednosti z prava, pomalá jízda (ale nikoliv na jedničku...) a mnohdy překotné brždění, protože někdo vlétne na přechod... Navíc i tady jsou místa, kdy si připadáte jako na vesnici, i stavem silnic, což je, řekla bych, případ místa, kde se nehoda stala.... Nevěřím, že by to tam Dara nějak pálila, také tudy občas projedu a vím, že to prostě nejde a už vůbec si neumím představit, že bych se tam rozháněla s tak velkým autem, jaké má Dara, tím spíš, že na zadním sedadle měla dcerku, což každého donutí nohu z plynu sundat... Nechci vinu svalovat na rybáře, i když si myslím, že v tomto je jeho podíl větší, za což on krutě zaplatil. navíc se někde psalo (čímž nechci říct, že to musí být nutně pravda...), že ani neměl přilbu. Ta je ale ze zákona povinná a troufám si říct, že bez ní má jakákoliv nehoda fatální následky, protože i při malé rychlosti vylétnete z mopedu ven a neštěstí je hotovo... myslím, že rozumné by bylo počkat na závěry vyšetřování a pak se pouštět do tohoto veřejného lynčování... A pokud jde o tu manželku, musím upřímně říct, že je mi z ní na zvracení a její nesmyslné útoky prostřednictvím médií považuji za hyenismus. A také doufám, že až se prošetří nehoda, přijde na řadu šetření, jak je možné, že policie dala pozůstalým k dispozici spis... (12. 07. 2010 12:33)

panikekulova: (12. 07. 2010 14:02)

consequence: Jasně, zas nějakej buran osočuje všechny Pražáky. (12. 07. 2010 12:29)

levcik: jestli jel krokem, tak s tim vůbec nemá co lézt na silnici, protože tím ohrožuje nejen sebe, ale i ostatní spoluúčastníky provozu! A jestli vy se bojíte, tak taky nemáte co dělat za volantem, takový řidiči jsou daleko horší než ti co jezdí rychle, protože jsou nepředvídatelní! (12. 07. 2010 12:21)

anelam: No jezdím skoro 30 let,tak to dovedu posoudit,jak kdo jezdí,ještě jsem nehodu nezavinila,zatím co do mě z vedlejší sil.napálily 3 řidiči a vždy namyšlení fešáci!Jezdím podle značek a předpisů-holt stará škola-Takže já spíš předvídám,který buran může do mě napálit když jedu po hlavní!A že hromadu mladých řidičů ani neznají přednost z prava ?Nebo jsou jen arogantní? (12. 07. 2010 14:02)

pajca25: Přesně tak,řidič,kterej si není jistej nemá na silnicích co dělat!!! (12. 07. 2010 12:29)

pajca25: Přesně tak, paní je pár hodin vdova a svaluje vinu na druhé.Nebylo to náhodou tak,že se její manžel vyhýbal dírám a vlétl přímo pod auto??? Nechala bych to na vyšetřovatelích. A rozhodně si nemyslím,že Darča je nafoukaná a vše ji projde jak tu někteří píšete.A že má hezký auto? - tak jí to nezáviďte a běžte něco dělat a můžete si ho také koupit. (12. 07. 2010 11:43)

panikekulova: oprava Dařin fanoušek (12. 07. 2010 14:06)

panikekulova: myslím si totéž i když nejsem Sařin fanoušek (12. 07. 2010 14:05)

bozena11444: jak můžete s jistotou říct, že Darina zabila Vašeho manžela? To Vám říkal kdo? Policie? Já být Vámi bych počkala na vyšetření, je docela možné, že Váš manžel ji vjel přímo pod auto a protože to bylo v zatáčce, nemohla řidička již nic dělat. Tak zatím proč by se měla omlouvat? Počkejte, až vyšetření bude u konce a vina se prokáže, na které straně byla.
Páni redaktoři a co kdybyste nám vyš´tourali a informovali nás čtenáře, jak postupuje vyšetřování piráta, který vytlačil auto do příkopu? Viděli jsme to všichni, jeho vina byla bez pochybností, ale tuto nehodu už nějak nesledujete. Že by záměrně?????? (12. 07. 2010 11:22)

jana: Mne by zajimalo, jak dopadla ta ryba??? (12. 07. 2010 11:16)

znojmacka: jana- trapko tu rybu bych ti dala sežrat- ale slízat pěkně ze silnice, šupiny by ti mohly ucpat střeva- mě by pak zas zajímalo, jak se ti druhej den pěkně s.ralo.. (12. 07. 2010 14:48)

jana: neryskovala, ale riskovala (12. 07. 2010 10:33)

sarula: se nevyhýbají ani slavným osobnostem,kdyby to nebyla zrovna Rolincová,tak to byla jedna z nehod které se stávají a tím by zprávy skončily...... (12. 07. 2010 10:20)

barubaru: ačkoliv Rollins není mojí oblíbenkyní, nikdo nevíte jak se celá situace stala, jen proto, že má slavný jméno hned manželka zemřelého hlásá, dara mi zabila muže. Spíše si myslím, že se vyhíbal díře v silnici jak řikali ve zprávách a vlítl ji pod auto sám. Každopádně toto vyšetří polici. Štve mne však, že pokud je někdo trošku víc slavnej, je automaticky zabijákem. Takových to situací se děje denně více než dost,ale jen proto, že ona je slavná, se toto takto nafoukne! (12. 07. 2010 09:56)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz