Zpět na článek

Diskuse ke článku: Dara Rolins bourala, zemřel při tom muž (†63)

Dara Rolins bourala, zemřel při tom muž (†63)

11. července 2010 | 20:26AKTUALIZUJEME: Zpěvačka Dara Rolins (37) v sobotu v poledne v Praze 6 bourala svým terénním autem. Při nehodě zemřel muž (†63), který jel na mopedu. To, že měla Dara nehodu, potvrdil Blesk.cz dobře informovaný…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

nora20: Už jsem to vysvětlovala někde dříve. Je to proto, že deníku BLESK se často přisuzuje bulvární charakter, ale na druhou stranu deník BLESK se často zastane obyčejných slušných lidí, kterým se přihodilo nějaké neštěstí vinou někoho mocného a vlivného. Obyčejní lidi toho zesnulého pána, proti bohaté, arogantní a vlivné Darině nic nezmůžou. Jak je vidět ani neměla zájem postarat se o toho umírajícího pána a klidně si jela po sepsání protokolu na mejdan, ani neměla tu slušnost kontaktovat tu rodinu a omluvit se ! (12. 07. 2010 14:12)

znojmacka: nora, jenže ty seš jak fanatickej blázen.. Já D.R. taky nemusím, ale tyhle lynče ( bez toho, aniž bys věděla, jak to bylo) jsou stejně ubohý, jako arogance a vlivnost, jak jsi psala o Darině. Kdyby měla alkohol v krvi,ujela a nenahlásila, nebo se prokázalo, že to znatelně přepískla s rychlostí, tak neřeknu.. Ale neví se nic. O pána se postarala tak, že zavolala záchranku ( jsou i tací, kt. zdrhnou, že ) Že pak odjela- protože ji policajti pustili - zřejmě to nevypadalo na smrťák, stalo se pak co se stalo a kdyby to policajti věděli, tak ji nepustí.. Dále- bojkot ohl. nekupování si vstupenek- no, já nevím, ale asi si sama vyžere trest- (pokud za to mohla, tak ze zákona potrestaná bude a i kdyby za to nemohla, tak do konce života to bude mít před očima). Za co ji chceš ty trestat? A že se ještě neomluvila- ( i na to se člověk musí trochu sebrat, aby měl tu odvahu, je to tak nepochopitelný??? ) Stejně tak chápu reakci pozůstalých- nemyslím si, že zveřejněním jim jde o prachy, ale o to, aby vzbudili v lidech co nejvíc pohoršení a lynče nad osobou Dariny ( ze vzteku, zloby a i lítosti nepřemýšlí nad tím, jestli za to mohl ten nebo onen ). Ta zlost a hněv- to je taky pochopitelný, obvzlášť takhle zčerstva. Uvidíme, jak to všechno dopadne, nezávidím ani pozůstalým, ani Darině, ani jsem u toho nebyla, takže zatím ještě nesoudím. Na druhou stranu- ales1 by se taky mohl přestat vyjadřovat o mrtvým jako o "dědkovi", byť by byl starší, než dotyčnej mrtvej.. Pro tebe, jsou Noro, podobný články jako rudej hadr na býka, vidíš to a hrrrrrrrrrr... tebe se musí obávat i případně nevinnej člověk moc blázníš zkrátka. (12. 07. 2010 14:39)

zirafa: znojmi jasný a logický komentář! (12. 07. 2010 19:01)

levcik: Že se nestydíš takovou prasárnu napsat. Dara je bohatá, protože si to SAMA vydělala. Co děláš ty?Dřepíš doma, bereš soc. dávky a nadáváš na všechny bohatý, co makaj? Ježiš lidi, kdo u nás vychovává u dětí takovéhle myšlení, Noro (nebo jak se ve skutečnosti jmenuješ), potřebovala bys regulerně proplesknout!! (12. 07. 2010 14:17)

nora20: Jsem prodavačka za téměř minimální mzdu, nikdy jsem sociální dávky nebrala. Když jsem byla nezaměstnaná přijala jsem práci uklízečky, za dobrou a kvalitní práci uklízečky mi byla nabídnuta práce prodavačky. Vždycky jsem pracovala kvalitně a svědomitě. To, že prodavačky jsou obecně špatně a nespravedlivě placeny, narozdíl od prodavaček z jiných států EU je všeobecně známá. (12. 07. 2010 14:24)

dearali: ty vole drqcumpit, nebo jakej to mas gulas v nicku, di se vysrat, Nora ma pravdu a ty vis o zivote tak akorat hovno, pako!!! (12. 07. 2010 16:07)

ales1: no vidíš, kdybys nebyla blbá a něco pořádného se naučila, mohla jsi mít lepší auto než Dara a vyměňovat si ho s důchodcema. České prodavačky jsou zajímavá entita, tváří se jak ropuchy a i za tu desítku jsou drahý. Je vidět, že to není dřinou a únavou, jak se někdy snaží vysvětlovat, ale protože to ropuchy jsou.
Existují výjimky, milá veselá a ochotná děvčata, ale to není tvůj případ. (12. 07. 2010 15:49)

drazic: tyve tak se sbal a jeď dělat uklízečku někam na západ, budeš mít třikrát tolik a platit třikrát větši nájem, ty náno hloupá nebo si běž udělat vysokou školu, popř. dodělat maturitu a uvidíš, že budeš mí hned jiný možnosti. brečet a závidět umí každej! vydělávat těžký prachy je většinou dřina (12. 07. 2010 14:50)

nora20: té rodině pozůstalých a projev alespoň špetku lidskosti ! (12. 07. 2010 14:00)

nora20: vypnutý telefon a ignorace nesvědčí o dobrém charakteru... (12. 07. 2010 14:06)

nugetka: A ty bys měla zapnutej telefon, kdyby byl na Tebe takovej mediální nátlak?
A jestli volala tý rodině, to taky nevíš, tak nemel blbosti! (12. 07. 2010 14:12)

nora20: Tak to teprve uvidíme v další reportáži Blesku, jestli se Dara už omluvila té rodině. To si počkám na další vyjádření té paní pozůstalé... (12. 07. 2010 14:17)

ales1: a proč by se té babě bulvární omlouvala ? Co když děda vlítl D.R. do cesty? Uklidni se a jdi rovnat kompoty. (12. 07. 2010 15:50)

nugetka: už se to nedá vrátit, hold někdy je k nám osud krutej.
Nejsem fanoušek Dariny, ale dovedu si představit jak musí být teď nešťastná, jak se trápí.
Kriminál jí rozhodně narozdíl od jinejch dobráků nepřeju, protože má malou holčičku a ta potřebuje mámu.
Daro, buď silná a přeju Ti, aby tahle mediální kampaň co nejdřív skončila (12. 07. 2010 13:58)

drpumpit: je bud blázen nebo nějakej provokatér To snad ani nemyslíš vážně, co si tady stěžuješ, že děláš za pár šušňů na pokladně. Proč ses teda líp neučila? Všichni máme stejný možnosti, ale někdo je holt línej a hloupej, tak musí dělat za kasou a jiní, kteří jsou ctižádostiví a snaží se, pak mají postavení a prachy! pečení holubi ti sami do huby nepřiletí! A ty můžeš prasknout závistí a stejně s tím nic nenaděláš , k.r.a.w.k.o (12. 07. 2010 13:50)

nora20: Nejsem ani provokatérka ani blázen, jenom vyjadřuju svoje občanské postoje a názory na nespravedlnosti a lumpárny, které se dějou kolem nás. Tečka. (12. 07. 2010 13:57)

drpumpit: tak proč s tím něco neuděláš. běž taky podnikat, dnes už to jde, už nežijeme v komunismu (12. 07. 2010 14:42)

angel71: Nikdo pořádně nic neví, nikdo z nás to neviděl ale hlavně že všichni jsou chytří jak rádio. Daru ráda nemám,ale nechápu proč by si nemohla koupit teréní auto a jezdit s ním. Pro mě za mě ať si koupí třeba vrtulník jestli na to bude mít. Rozhodně jí teď do smíchu není. Je jasné že dědula na kozím dechu vnímá 40 jinak než kdokoliv v jakémkoliv autě. Podle mě se paní unáhlila a dělá z toho zbytečnou senzaci. Kdyby místo Dary tam jel stejně starý muž v autě co by ta paní říkala? Asi by se o tom nepsalo. Kdyby Dara jela moc rychle tak by ji asi policie nenechala jet dál. Proto Daro drž se tahle nálepka ti už navždy zůstane...Paní se o to postarala. (12. 07. 2010 13:45)

sigenius: "...Kdyby Dara jela moc rychle tak by ji asi policie nenechala jet dál...." Policie nikdy nezjistí, jak rychle Dara jela.
Jistě, je možné se domnívat, ža Dara jela se svým Mercedesem GL čtyřicítkou. Jak daleko to má na Horoměřickou? 2 km. A hned vedle je prý třicítka.
http://www.mercedes-benz.cz/content/czechia/mpc/mpc_czechia_website/czng/home_mpc/passengercars/ho me/new_cars/models/gl-class/x164.html (12. 07. 2010 13:58)

nora20: Darinka se dobře bavila na party (12. 07. 2010 13:16)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz