Zpět na článek

Diskuse ke článku: Dara Rolins bourala, zemřel při tom muž (†63)

Dara Rolins bourala, zemřel při tom muž (†63)

11. července 2010 | 20:26AKTUALIZUJEME: Zpěvačka Dara Rolins (37) v sobotu v poledne v Praze 6 bourala svým terénním autem. Při nehodě zemřel muž (†63), který jel na mopedu. To, že měla Dara nehodu, potvrdil Blesk.cz dobře informovaný…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

fiiikulka: Lysohlavek, z Tebe se nám stává slušňák (12. 07. 2010 16:08)

jindra: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (12. 07. 2010 15:23)

meha: Souhlas s Jindrou i Znojmačkou, tyhle lynče a absolutní soudy bez znalosti podrobností jsou fakt ubohý... (12. 07. 2010 15:55)

sigenius: Přítomnost malé dcery jako důkaz, že jela pomalu? Že ve svém mercedesu GL jela čtyřicítkou?
Někdo je blbeček, někdo je naivní... (12. 07. 2010 15:39)

znojmacka: ..ne, Mercedes GL jako důkaz, že musela jet nezřízeně a ještě u toho určitě telefonovat. Někdo je viník a ty seš soudce... (12. 07. 2010 17:35)

hakaty: naprosto souhlasím. Mě kdyby zemřela takhle blízká osoba tak teda rozhodně truchlím v rodinném kruhu a nevyhlašuju něco do světa!!!Zřejmě milá panička z toho vidí prachy a to je nechutný, dědula ještě pořádně neni ani pohřbenej a babka už cejtí kojuny. To bych z toho českýho národa fakt blila. A nechápu jak může říct s jistotou, že Dara to do něj prostě napálila ohavně, jak kdyby to udělala naschvál, když u toho milá madam ani nebyla, nebo s nim na tý rachotině snad jela???Kdyby to do něj prostě Dara napálila jak madam tvrdí, tak by to snad bylo jasné ne??? (12. 07. 2010 15:16)

sigenius: Jak víš, že ten chlap jel na rachotině? Víš snad něco o tom, že neměl technickou? Nebo blafuješ? (12. 07. 2010 15:41)

tojemujnazor: Podle toho, co píši v Blesku, zranění dotyčného pána nejspíš nevypadala tak fatálně, jaká nakonec byla. Ono bohužel např. vnitřní krvácení nemusí být patrné na první pohled. To, že pán zraněním podlehl, je hodně smutné, ale nechápu, jak tady takové jednodušší bytosti jako Nora a spol, šmahem odsuzují Darinu. Vy jste byli na místě s ní? I kdyby to byla její chyba, tak přece pána nezabila úmyslně. Vy na ni pořádáte hon, jak na čarodějnice a to ještě vyšetřování ani pořádně nezačalo . Mě naopak udivují reakce pozůstalých, kteří veřejně truchlí do Blesku. To je opravdu v takové situaci zvláštní... (12. 07. 2010 15:06)

znojmacka: tojemujnazor- se vším souhlasím.. Kromě těch pozůstalých- vztek a zlost a proto ta medializace- k účelu tomu honu na čarodějnice, aby se to veřejně rozmázlo ( o prachy asi ani nejde).. Kdo příjde první se svojí verzí, obyčejně to pak vypadá, že má pravdu, i kdyby ji neměl. Zoufalí lidi dělají zoufalý věci, tak to prostě je. Touha pozůstalých "pomstít" se, bez ohledu na to, jak to bylo a učinit tak aspoň nějaký "zadostiučinění". Je mi líto pána, i jeho pozůstalých. Je mi líto i Dariny, protože nemá asi právo na normální proces , ať nese vinu nebo ne. (12. 07. 2010 17:52)

nitramek: jsou někdy opravdu neštěstí. Živě si dovedu představit, jak se děda vyhýbá prasklinám nebo dírám na vozovce, najede si v zatáčce do protisměru a pak už s tím řidič automobilu moc nenadělá Věc je v šetření policie a když si čtu příspěvky " velmi inteligentní " nory20, je mi smutno. Žít dříve, určitě by se uplatnila jako přisluhovačka inkvizice s těmi jejími rychlými soudy (12. 07. 2010 14:57)

vseznaleksenior: nehme to soudu.Ten sice soudí podle toho jak to Pllicie vyšetří, ale jinak to asi nejde.. (12. 07. 2010 16:17)

sigenius: "...Podle policie se muž zrovna vyhýbal popraskané vozovce. Došlo přitom ke srážce s automobilem jedoucím v protisměru..."
Mně z toho vyplývá, že sice motocyklista nejel přímo u kraje vozovky, ale zároveň, že V PROTISMĚRU JELA DARINA. (12. 07. 2010 15:48)

znojmacka: sigenius- je to asi blbě napsaný. Kdyby je Rolincka v protisměru, ve videu by to určitě manželka zdůraznila. Vyhejbal se prostě něčemu ( ze svýho pohledu nalevo a vjel napravo. Na silnici docela problém, zvlášť v blbej čas a na blbým místě. Jo, měli napsat, že se motocyklista ( při vyhýbání) dostal do protisměru a střetl se s PROTIJEDOUCÍM vozidlem- když už tedy informují o tom, že se "něčemu" vyhýbal. Jak vidno, nemusí to každej pochopit. (12. 07. 2010 18:12)

nitramek: když jede jeden v jednom směru, tak ten druhý by měl jet v protisměru ne? A nebylo tam psané nic o tom, že by Darina něčemu vyhýbala, jen motocyklista (12. 07. 2010 16:07)

sigenius: Ne, Darina měla jet ve svém směru, a ne v protisměru. Neplést s tím, že byla protijedoucí vozidlo.
Říká se např. , nezvládl vysokou rychlost a dostal se do protisměru. (12. 07. 2010 16:18)

nitramek: A někde bylo napsáno, že Darina vybočila ze svého směru? Jen, že měl vyhýbat popraskané vozovce motocyklista. (12. 07. 2010 16:25)

hakaty: Nechci se Dary nějak zastávat, ale vim co důchodci na těch svých mini motorkách dokážou, už několikrát mi vlítli málem pod kola nebo protože se vyhýbaj dírkám tak si jen tak vjedou do prostřed silnice????Bůh ví jak to bylo...opravdu nechci soudit, nevím jak to bylo, ale vím jak se důchodci na silnicích chovaj, jak za volantem, i chodci i na tech svých šlapadlech....a koukám milá paní taky neotálela a už přemýšlí kolik vytříská peněz...je to nechutný!!!Já bych tedy nejdříve asi truchlila a nedělala bych večný rozhovory do blesku a já nevim kde všude....njn asi si myslí, že sláva je sláva, jenže ne každá je efektivní!!! (12. 07. 2010 14:50)

palko1961: Co napadas noru20, te to narozdil od tebe mysli. Ale ty jses blbeee jak prd.l! Mas ted prazdniny tak si bez hezky vycistit zuby a usi. Maminka te mozna pochvali a dovoli ti hrat si. (12. 07. 2010 14:43)

ajinka2010: "Jel na malém motocyklu, který nedosáhne vyšší rychlosti než 40 km/hod. Podle policie se muž zrovna vyhýbal popraskané vozovce. Došlo přitom ke srážce s automobilem jedoucím v protisměru." Nepatřím k velkým příznivcům Dary, ale vím co dokáží cykliské i motorkáři na silnici. Z vyjádření policie plyne, že se muž vyhýbal popraskané vozovce. Jak víte, že nevjel Daře do cesty? Počkejte až do zkončení vyšetřování a pak někoho hodnoťte
(12. 07. 2010 14:39)

scispa: té paní je mi líto, ale pospíchat okamžitě se svým smutkem do blesku??? Podivné, jak si i v téhle situaci někteří nedokážou upřít svých 5 minut slávy... (12. 07. 2010 14:02)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz