Diskuse k článku:
Dara Rolins bourala, zemřel při tom muž (†63)
AKTUALIZUJEME: Zpěvačka Dara Rolins (37) v sobotu v poledne v Praze 6 bourala svým terénním autem. Při nehodě zemřel muž (†63), který jel na mopedu. To, že měla Dara nehodu, potvrdil Blesk.cz dobře informovaný zdroj z jejího okolí.
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund!
REGISTRACE
To co radí právník nemusí být vzorem . –Další nešika ?
To co radí právník nemusí být vzorem . –Další nešika ?
Lidé kteří když se jim něco přihodí nejdříve volají svého právníka a pak teprve podle toho co jim poradí jednají jsou opravdu vzorem? Člověk co nemá v mobilu z 10 kontaktů 8 na své právníky ale na místo volání právníkům se pokud srazí třeba na přechodu důchodce nebo dítě se postará o poskytnutí první pomoci zraněnému a do příjezdu sanitky s odbornou pomocí se postará aby zůstal při vědomí a dýchal a byl ve stabilizované poloze snaží se sním komunikovat pokud nedýchá snaží se o nápravu umělé dýchání tak jako v zimě nebo v takovém horku jaké bylo učiní opatření jak uchránit zraněného před přehřátím a nebo podchlazením a následným šokem. Místo toho se tu dočteme že účastnice nehody se dozvěděla teprve od policie měl asi jen zlomenou ruku a že z místa po té co policie provedla úkony odjela na slapy na hausbót a již se o osud dotyčného dál nezajímala . Přitom stačilo se jen zeptat kam toho zraněného vezou případně se i zajímat o jeho další osud. Dočteme se tu jen že o jen za pomocí známostí dostala jmenovaná avízo že ta nula co se jí odřela auto zemřela a že jmenovaná se na radu právníka polila zmizíkem . Dočkáme se zajisté stejné argumentace právníků jako u nedávného případu kdy řekne no jen jsem je nešikovně předjel a oni vylétly ze silnice sami jsem to ale nešika . Také se na poskytování první pomoci krom volání mobilem vyfláknul a tvrdil že dobrzdil moc daleko a přeci se k vůli nějakým on VIP nebude vracet pěšky . Hvězda D.R to měla pár metrů ale ++++ body za prví pomoc a nebo aspoň něco krom volání mobilem se tu nedočteme proč Asi že by nová sorta lidí co pro ně poskytnou nějaké nule první pomoc je pod jejich u roveň? Nebýt toho že ta bezejmenná 0 na mopedu zemřela ani by neznala jeho jméno a vše by vyřešil právník a pojišťovna.
co se ti američani tady roztahují?
Vážení občané USA! Vy nám tady kážete co by jste udělali s Rolins a takový Polanski už 33 let se vám ukrývá ve Švýcarsku a to ho teď dokonce pustili,tak nemachrujte a běžte čistit mexický záliv
Re: co se ti američani tady roztahují?
Proč by ho měli čistit Američani, když ropu vylili Britové, troubo?
Absolutne souhlasim s tim co jsi napsal. Je to trochu huste ale pravdive. Tak to totiz v Ceske republice opravdu funguje. Neni co dodat !!!! Jenom pokrytcum se to libit nebude. Fandim nam cechum aby se situace u nas zlepsila ale neverim tomu.
Nejlepe je si nalit jak se rika cisteho vina a nelhat sam sobe, i kdyz se nam to nelibi. Pravda je pravda a jenom hlupak si ji neprizna!!! Meli by jsme se vice zajimat jak nas vnima EVROPA A USA - to budeme koukat co si o nas pravem mysli.
Proč mám, Noro, pocit, že jsi jen zakomplexovana chudinka, co nemá na nic jiného, než sedět někde na pokladně nebo čistit schody a utápíš se závistí, kterou bez nejmenších skrupulí pouštíš do světa prostřednictvím bohapustých blábolů, kde jen ukazuješ svou ubohost a nízkost? Aha, už vím, kde se ten pocit ve mně bere - Ty prostě taková jsi!!!
báro, to, že nora nemá s češtinou problém, jsem si taky všimla.... i když, za pokladnou klidně může sedět i středoškolačka......a u některých jejích příspěvků jsem na vážkách, jestli to myslí vážně nebo si fakt dělá pr.del... a všimla jsem si taky, že téměř nikdy nereaguje na komentáře pod svými příspěvky.....
že by vážně provokatér, kterému dělá dobře mít plnou mejlovou schránku reakcí na svoje výplody?
Určitě to bude někdo- možná nový...,nebo někdo, kdo převlékl kabát,ale sicher někdo,kdo se přišel bavit a dělá si (_!_)
Tak mi napadlo,že se tu dlouho neukázal mujboze
......
Re: Re: Re: Re: to nora20
teda, matyldo, to je snad telepatie.... otvírala jsem tenhle tvůj příspěvek a říkala si, že se musím zeptat, jestli vám neschází můjbože.... a ty ho zmiňuješ.... nejsme náhodou v porodnici oddělený dvojčátka?!
Re: Re: Re: Re: to nora20
fakt neeeeeeeeeeeeeeeeeeee,prisaham na holej pupek
Ahoj baro a žirafo,já se také přikláním k tomu,že se pod nora20 skrývá někto,kdo rád provokuje a dobře se při tom baví.Ty texty jsou chytré,není to žádný primitiv a pokud nepřekročí hranici taktu a slušnosti vůbec mi nevadí,naopak se docela bavím
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...
Re: Hello from Dallas, TX, USA
Hele jen jestli nekecáš. Strávil jsem v USA také 4 roky a nejsem takovej americkej debil jako ty. Znám tam mnoho Čechů, co tam přijeli, a začali tam půl roku dělat, a hned jak dostali první šeky, se jim podařilo v bance zařídit Credit karrtu, tak si hned vzali leasing na auto, dali pár stovek dolarů zálohu a koupili si auto za 10.000 US dolarů a hned po tom, co složili první splátku se s tím autem fotili jak blázni a hned posílali fotky do Čech jaký jsou americký hvězdy. To není přece hrdinství dát 200 dolarů, zadlužit se na drahé auto a říkal, že jsem si koupil auto. Kdepak to auto je banky až do momentu úplného zaplacení. A to může být klidně až za deset let. Nemá pak cenu za pár měsíců dělat ze sebe hvězdu, když ti to stejne nepatří. A to samý je i s domem dáš zálohu 2.000 dolarů a koupíš si barák na hypotéku za 70.000 Dolarů. To ještě neznamená, že sis za pul roku vydelal na barák. Pouze jsi se zadlužil. To dneska umí udělat i každej sociální případ, kdo má hlavu prázdnou a za rok si vezme 10 úvěrů a jeden úvěr zaplatí tím druhým.
Dušan
Re: Hello from Dallas, TX, USA
Na emeričany je třeba si dávat pozor. Jejich poivěstná blbost se očividně přenáší i na nerodilé osoby
. Koukej srazit paty, ty whiteforceallinace, a zase poskakuj, jak ti tvůj afroamerický prezident píská. Nic proti Obamovi, jen mě hřeje u srdce, že "nejmocnějším" mužem planety je afroameričan navzdory všem náckům.
God bless whole world, whitefaggotalliance