Zpět na článek

Diskuse ke článku: Skandál: Ředitel schválil žákům striptérku!

Skandál: Ředitel schválil žákům striptérku!

18. června 2010 | 08:57Sen mnoha studentů? Aby nám "říďa" uspořádal pořádný mejdan! Žákům smíchovské střední průmyslové školy se to skoro splnilo.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

vsaxana: Myslím že na školní akce se tyto "kratochvíle" /striptérky/ nehodí.. (23. 06. 2010 23:43)

gigantol: Paní Amallko uvědomujete si že vaše komentáře nemají vůbec žádnou logiku? Ano každý pokrytecký politik a moralista by vás za ně pochválil ale logiku postrádají... Já vím to ještě jednou vysvětlím. Snížená cena alkoholu je zcela logická protože tam bude spousta plnoletých lidí ktreří budou chtít pít alkohol. A to že tam bude také spousta nezletilích? To aby se jim nenalévalo jepřece problém baru a né školy... A když vám vadí že to majitel baru neuhlídá tak nechápu proč vám nevadí že se pije na maturitním plese? V čem je alkohol na rozlučce nezdravější než na maturiťaku?
Ke striptérce: myslíte že by to ředitel nebyl chopen uhlídat? Myslíte že nepozná tváře které vídá 4 roky od nováčků? Vy jste naivní... A Blesk ziskuchtivý a zbytečně skandalizující... (22. 06. 2010 17:52)

magicblader: Nehledě na to, že si myslim, že ve čtvrťáku už nezletilí nejsou. Kdyby jo, znamenalo by to, že by na školu do prváku nastupovali studenti s věkem pod 14 let což je blbost, tak proč řeší Amalka nějakou nezletilost? Protože jí to štve a tak se snaží něco najít. (23. 06. 2010 19:32)

vinividivici: tak tak... (23. 06. 2010 20:19)

farah: proč závistivý článek nějaké pipiny má takové následky
Se školou nemám nic společného, maturovala jsem před dlouhou dobou a bydlím na jiném konci republiky, tak chci zúčastněným popřát
1. absolventům blahopřeji a přeji rychlou domluvou jiného mejdanu, protože těch zažijí po nástupu do práce fůru a je třeba trénovat společenské chování
2. panu řediteli hodně nových zájemců o studium, protože dospělý člověk který respektuje přání jiných dospělých lidí zaslouží uznání

Ten článek je pěkná ***ina,např. v souvislosti s tím, že studenti od 18 let ve škole nepotřebují zdůvodňovat absenci rodiči, ale dle zákona musí školám stačit žákovo vysvetlení... (22. 06. 2010 11:22)

amallka: Chápu nadšení - a později i zklamání. Vzhledem k vašemu věku, který jak jste napsali je do 20 let, je to i pochopitelné. Jste sice zletilý, ale až budete také rodiče, tak pochopíte moji reakci. Nejde o to, že byste si akci neuměli zorganizovat nebo že je to o něčem jiném než maturitní ples. Do after party vám přece nikdo nikdy nemluvil a každýmu bylo jasný, co tam děláte. Ale mít písemný souhlas s tím, že jako rozlučku se školou půjdete do baru a budete mít striptérku je prostě moc okaté - tudíž se nemůžete divit, že se na to všude bude poukazovat. Nechápu, jak na to váš ředitel mohl přistoupit. Muselo mu být od začátku jasné,že to nedopadne dobře. Měl vám neoficiálně říct, že si to máte nechat po skončení školy, nebo to aspoň nedělat tak veřejný. Ať už to napsal bles nebo jiný tomu podobný plátek - tak to pořád nemění nic na věci, že takovýhle akce do záštity školy nepatří. Maturitní/imatrikulační plesy mají záštitu školy, protože je to oficiální přivítání prvních ročníků a šerpování posledních ročníků - to že se tam neoficiálně pije, kouří atd je věc jiná. Všichni o tom sice vědí, ale je to tolerováno. Nejsem pedantská matka, jen konstatuju, že tohle do školy nepatří. Ze všech stran byla tahle akce nedomyšlená a tím, že budete proti sl. Kycltové útočit nic nevyřešíte - ba naopak připoutáte více pozornosti - jako se to doposud děje. (22. 06. 2010 09:08)

laserjesus: Zdravím puritánku z Prahy

Letos jsem vystudoval SSPŠ a musím říct,že i přez některé neduhy to byla výborná škola a ty 4 roky byly velmy příjemné.
Paní amalko žijeme v době kdy si ráno v 6 pustíte televizi a vybíhají na vás hudební klipy se spoře oděnými vnadnými ženami opačného pohlaví,jdete si do trafiky pro lístek a všude na vás koukají časopisy typu Blesk,Maxim a podobně,řekněme si na rovinu nevyhneme se tomu a k životu to patří.

K těm zábavným scénkám.Máte pravdu po čtyřech letech studia není nic zábavnějšího než si sednout v saku na židly společně s celou školou a koukat se na vtipné scénky,číst si bibli a po desáté hodině se odebrat a jít spát. Ráno se vzbudit a místo užíváni zasloužených prázdnin s přáteli začít trávit čas tak jak ho trávíte vy.

Tato akce byla promyšlená všichni jsme se na ní těšili a pak nějaká seriozní reportérka na velmi prestižní soukromé vysoké škole(Univerzita Jana Ámose komenského) posere všem zaslouženou party.Tato frigidně dementní honička senzací a bůhví čeho eště dokázala všem,že blesk je pro lidi s IQ menším než 80 stejně tak jako UJAK ač jsem si na tuto školu podával přihlášku jsem rád že sem se dostal na FHSUK,protože tato škola má opravdu úroveň čtenáře Blesku jeho potomků a potomků jeho potomků.Lidsvo s každou další generací degeneruje avšak sou jedinci kteří jsou chytří a inteligentní, bohužel vy a autorka tohoto článku timito jedinci nejste.

A teď pokud mě omluvíte,čeká mě Slečna, lahev Kapitána Morgana a Vodní dýmka (24. 06. 2010 21:23)

vinividivici: Cituju: Jste sice zletilý, ale až budete také rodiče, tak pochopíte moji reakci no ty krááso...rodic jako vy fakt nebudu, a docela nazavidim vasem detem, pac musej docela pod vasi tyranii trpet (22. 06. 2010 17:19)

nemo112: V tom případě je asi podle vás nevhodné, abychom my, jako studenti, jezdili na sportovní kurzy této školy, protože se tam prostě dělají společenské hry, u kterých je spousta srandy a ty do školy nepatří. Dokonce je asi nevhodné, že za dobrý úspěch na této škole, mohl jsem jet zdarma na projížďku parníkem. Navíc jsem podobnou projížďku zažil s jinou školou za jiné úspěchy a neviděl jsem tam žádné nahotinky. Když o tom tak přemýšlím, tak asi začnu do školy chodit nahatý, abych udělal blesku radost. Víte, paní Amálko, když už Vám vaše druhé zuby neslouží, ani osm dioptrií nepomůže, už nikdy nebudete tak mladá, abyste pochopila, co to je odmaturovat. Je mi líto, že se někdo zastává rádoby redaktorky, která píšu na obrázky a navíc, dělá ze sebe někoho, kým není. Kdybyste Vy řiditelovala podle vašich názorů, nenechal bych si od Vás dát ani poznámku. Navíc, kdo čte blesk? Proto tam jsou tak velká písmenka, aby to mohli přečíst i lidi přes průměrný věk čarodějnice. (22. 06. 2010 10:35)

ysta: vůbec by mě nenapadlo, že nějaká bulvární rádoby redaktorka dokáže takto pokazit konec studií tolika mladým lidem a že vůbec někdo ji bude brát natolik vážně, že dokonce večírek zruší. Jestli ona nebude mít nějaký komplex nebo vztek, že vlastní mládí v prde.. Nehledě na to, kde je psané, že studenti si tuto akci neposunou o pár dnů, aniž by se takové prudilky o tom dozvěděly. (22. 06. 2010 08:07)

magicblader: Jsem sice ve druhém ročníku, ale nezapomenu na ty smutné tváře studentů, které jsem v pondělí (21.6.) potkával. Ani ředitel, který jindy sršel úsměvem a vtipem, jako by nebyl v pohodě. 4 roky je pak dost dlouhá doba a když jich čtvrtina odmaturovala s vyznamenáním, nechápu pak lidi, co tu píšou, že se kvůli nějakým pařbám nebudem učit (amallka). Jak asi vidíte, není to o tomhle. Po těch 4 letech si ti lidi snad zaslouží povyrazit a jsou pak tři skupiny lidí. Jedné je to jedno, druhá jim to přeje a třetí nemůže překousnout takové štěstí a tak se jim to snaží překazit. Naneštěstí se to povedlo a tak místo veselých lidí v naší škole je to tam jak na pohřbu. Takže jestli je to to, co redaktorka chtěla, tak se jí to povedlo. Škoda, že asi nebudu mít tu čest jí taky někdy překazit nějakou párty na kterou by se těšila. (22. 06. 2010 06:53)

anisek01: Na této škole jsem studovala 4 roky a po úspěšném zakonšení studia jsem se chtěla rozloučit se svými spolužáky na závěrečné párty školy, kterou zorganizovali sami studenti a měli s tím plno práce. Ale najednou je konec kvůli někomu kdo nechce plnoletým absolventům školy dopřád se rozloiučit. Jak jinak to taky nazvat??? Kdo tam nechce přijít tak nepřijde a když tam rodiče nebudou chtít někoho pustit tak je to smůla pro toho dotyčného. Dneska stejně chodí nezletílído klubů se opíjet a to nikoho nezajímá. Jen proto, že je to pod záštitou školy se o tom píše. Vždy na této škole s náma jednali jako s dospělími lidmi a určitě stojím za celou školou a za vedením. Jsem ráda že jsem chodila právě na tuto školu a kdybych měla jít znovu na SŠ znovu půjdu sem. (21. 06. 2010 18:11)

gigantol: Jak se říká proti jednomu blbovi armáda mudrců málo... (22. 06. 2010 00:38)

amallka: Dámy a pánové, být vámi (rodiči, spřízněnci školy atd), tak se tu moc nechlubím tím, že s touto věcí souhlasíte. Ať je, či není dítě na SŠ, VŠ zletilé, tak zákon neumožňuje podporovat děti v alkoholu či kouření - není dovoleno mít například v areálu VŠ studentskou hospodu, nebo kouřit v okolí školy. A vy svým dětem dovolíte, aby se šli legálně opít do klubu? Co já vím, tak doposud si studenti na závěr školního roku vymýšlely vtipné scénky - nebo společné akce pro pobavení. To je k zakončení studia na střední školy adekvátní. Jestli se Váš syn chce koukat na nahaté ženské, tak prosím - je to Vaše výchova, ale tahat tuto skutečnost do školy je absurdní. Nikdo jim to nekazí, jen k tomu určitý lidé zaujali racionální postoj. Nedivila bych se, kdyby to vše mělo disciplinární dohru a panu řediteli bych to přála. Pak nemají být děti - studenti čím dál nevzdělanější, když místo studia je zajímá spíš kam se pudou nalít. A ono taky proč ne, když jim to rodiče dovolí a ještě je v tom podporují. Já naopak nedopustím, aby moje dítě vyrůstalo ve světě, kde si podmínky diktují rozmazlený dětičky jednoduše smýšlejících rodičů. Plně názorově stojím za sl. Kycltovou!! (21. 06. 2010 07:56)

gigantol: a poučovat nás tu bude někdo kdo o této akci četl tak akorat v blesku a vůbec nechápe původní myšlenku rozlučky (22. 06. 2010 00:24)

whipped: Jako letošní úspěšný maturant nemůžu souhlasit s reakcí amallky. Podle Vás by se tedy měli zrušit veškeré společenské akce pro mládež? Všechny maturitní plesy? Nevím, jak moc daleko jste prošla školským systémem, ale mně osobně by se moc nelíbilo, kdyby akce typu maturitní ples neexistovaly. A představa, že na těchto akcích nikdo nekouří a nepije alkohol je dost naivní. Pokud chce slečna Kycltová něco udělat s morálkou dnešní mládeže, tak si zvolila špatné povolání a měla se dát na politiku a zvýšit postihy za prodej alkoholu mladistvým. Tato akce byla zamýšlena jako rozloučení s letošními maturanty. Stejně jako na ostatních školách by se v těchto třídách marně hledal člověk, kterému ještě nebylo 18. Skoro větším prohřeškem dnešní společnosti, než o kterém mluví amallka je fakt, že lidé prahnou po bludech a polopravdách, které se tisknou v bulvárních plátcích, které svou úrovní jen lehce převyšují slohové práce studentů základní školy. Ale hold taková dnešní společnost je. Dokud lidé budou kupovat „noviny“ typu blesk a spol., tak budou tyto zprávy kazit život normálním lidem. Ale to už si do svědomí musí sáhnout každý sám. A ten, kdo chodí nebo chodil na naši školu, může potvrdit, že ve školním časopisu nebo ve školní televizi vznikají o poznání kvalitnější reportáže, než jaké již zmíněná slečna reportérka pouští do světa. A tím nemyslím jen tento článek.
Každopádně plně stojím za panem ředitelem a za celým profesorským sborem této školy, protože její přínos pro moji osobnost byl ve všech ohledech pozitivní a doufám, že jedna nepovedená reportáž od žurnalistického batolete její pověst nezkazí. (21. 06. 2010 22:41)

jakub.vlach: Dobrý večer, proč útočíme na slečnu Kycltovou? Protože pravdu nenapsala.
Jsem česrtvým maturan na SSPŠ. V prvním ročníku jsem byl na Akademii, což byla akce na rozloučení se čtvrtými ročníky a byla to hrozná nuda. V druháku a třeťáku taky.
Celou dobu s námi sbor i vedení školy jednalo jako s dospělými lidmi. Takže se nás pan ředitel v dotazníku zeptal jestli chceme Akademii a nebo jinou akci. Většina si zvolila jinou akci a našlo se pár dobrovolníků, aby to zorganizovali (děkuji jim za to).
Je to akce pro studenty čtvrtých ročníků takže dospělých lidí ve věku 18-20. Organizují to sami studenti, kteří zamluvili známý a dobrý klub v centru města, zařídili slevu na alkohol pro zletilé studenty a udělali soutěž pro návštěvníky s drahými cenami (jízda limuzínou a stripshow).
A právě snížení ceny alkoholu, striptérka a limuzína jsou trnem v oku veřejnosti. A proč? Všichni tam budeme zletilí, takže je to jenom naše věc co děláme pokud to není nezákoné a co já vím tak kouřit, pít a sledovat pěknou holku jak tancuje nezákoné po tom co je nám 18 není ne?
To všem vadí že pan ředitel Ing. Radko Sáblík přislíbil svou účast? Je to svéprávný člověk a může si jít kam chce. Byl pozván na akci studentů jeho školy a přijmul ho.
Nebo je problém že nám studentům na tu akci přispěla rada rodičů? Vážně je 5000,-- ještě k tomu našich 5000,--, takový problém?
Nevím podle mě ani žádná stížnost nepřisla jen slečna Kateřina Kycltová hledá tzv. "rychlé prachy" tam kde nejsou. Chtěla si jen získat popularitu a peníze.
Rodiče studentů naší školy o akcei věděli, vědeli i o obsahu a pokud se jim to nelíbí, tak by tam své ratolesti tak jako tak nepustili.
Já když jsem přišel domů s tím, že máme rozlučkovou párty v Lávce a že tam bude stritérka, tak mi jen moji rodiče řekli ať si to užiji že jsem dospělý a že si to za maturitu zasloužím.
Pochybuji že by někdo v 18+ letech mohl přijít k mravní úhoně, protože neviděl nahou ženu. Pokud ano, je mi ho upřímně líto a klidně pošlu DMS.
Jakub Vlac (21. 06. 2010 22:32)

men-y: místo studia ... maturanti ... na konci roku ... (21. 06. 2010 22:31)

men-y: vtipné scénky ... vy jste zaspala na základní škole? Prosím, prosím pokud hodláte Vaše potomstvo držet v neustálé izolaci, jak je libo, on nakonec každý příde na to že něco jako alkohol a dokonce ženy existuje i kdybyste se snažila sebevíc. Ale pokud hodláte kazit život svým dětem neberte sebou i ty ostatní, pochybuju že tím že se zruší nějaká párty zabráníte maturantům pít, či dokonce vidět nahou ženu! (ALE NE! ABY SE NEPROPADLI DO PEKLA!) (21. 06. 2010 23:13)

nobrain.dk: di do pr*ele a radši se podivej sem www.nobrain.dk to je pro tebe ;-) (21. 06. 2010 09:51)

Škola v USA zakázala válenky, žáci v nich pašují do tříd mobily!

Škola v USA zakázala válenky, žáci v nich pašují do tříd mobily!

Americká základní škola Pottstown se uchýlila k zákazu oblečení! Nejde však o žádné příliš vyzývavé oblečení, jedná se o obuv!…celý článek

Perglova minulost: plivanec, rána pěstí, hozené berle za Hřebíkem

Perglova minulost: plivanec, rána pěstí, hozené berle za Hřebíkem

Nejen kritika Leonarda Kweukeho, ale i ostré výroky na adresu generálního sportovního manažera Jaroslava Hřebíka zní v obhajobě…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz