Zpět na článek

Diskuse ke článku: Už se nemusí bát ohnout: Dušek nesmí na ředitelství drah

Už se nemusí bát ohnout: Dušek nesmí na ředitelství drah

10. března 2010 | 21:50Šéfa Svazu odborů služeb a dopravy Jaromíra Duška už na ministerstvu dopravy ani generálním ředitelství Českých drah nepotkáte.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

kenajl: Chtěl se ukázat a ukázal, že je podlý a zhrzený. Pošpinil to málo, co je na odborech dobré a vyhecoval ty nejprimitivnější pudy kamarádů IV. cenové skupiny. (19. 03. 2010 16:13)

kvokvot: na ředitelství to funguje asi takto. např. pan Ondrůj(4%) zřídí pro své kamarády taktéž(4%) nějaký odbor bez kterého by se dráha zaručeně neobešla. vymyslí jim i velmi důležité funkce velmi dobře placené a hlavně zbytečné. tito lidé nepotřebují ani žádné vzdělání. sedí tam i tací kteří mají sotva učňák obor např. kadeřník. odbornost tedy nemájí žádnou o firmě nic neví, ale mají ten nejlepší předpoklad pro danou funkci neb splňují to hlavní a mají rádi pana Ondrůje.(tohoto pána jmenuji záměrně neb něco tak hloupého a neschopného se hned tak nevidí, ale ve vedení ČD se mu daří skvěle) a takových podobných tam je..... a pak mají ČD fungovat.. pan Dušek je u mě hrdina neb konečně někdo řekl pravdu. (11. 03. 2010 19:28)

smrk: Docela by mě zajímalo jak se na ministerstvu a ředitelství ČD zdraví - jestli "zdraec hoošové" nebo " já tě miluji". (11. 03. 2010 10:31)

siroky11: "Je to typ nejpodlejší a nejprimitivnější formy útoku na lidskou důstojnost.", řekl předseda vlády Kocourkova pan Fišer. Pana Fišera si jako politika jediného vážím, snad mu opravdu jde o to, "opravit" tento Kocourkov, ale co když má p. Dušek pravdu a na významných postech je opravdu "fůra" buzerantů??? Tak jaká lidská důstojnost??? Přeci buzerant žádnou mít nemůže??? Když se na toto téma s někým bavím a ten druhý mi tvrdí, že je to úchylka a ten "chudák buzík" je vlastně nemocný člověk, tak já naopak nahlas říkám co oni dělají a jak to dělají (tady to psát nebudu, ale jistě víte) a hned jsem označen za čuně! Já jsem čuně a oni to tak dělají, dobré, že?!!! (11. 03. 2010 08:22)

kvokvot: pan Dušek má moc velkou pravdu.... (11. 03. 2010 19:15)

logar: ono to s panem Fischerem a jeho kvalitou nebude tak silné. Proč, když se ho teďdotklo Duškovo vyjádření a označení určité skupiny, sám, aniž by se ho někdo ptal, stále oznamuje a připomíná své židovské vyznání. Byl komunista ve vysoké nomenklaturní funkci, což dnes nerad slyší. Není to vše znakem prospěchářství? A je to podle mne značně servilní člověk. Neosobnost. Jinak by ho tam ani sborově neschválii, naš potentáti. (11. 03. 2010 09:25)

siroky11: Já netvrdím, že je bez chyb a ten nejlepší. To rozhodně ne. Ale z toho svinstva, které tam už bylo je asi nejlepší. I když on nemusí dělat a prosazovat nepopulární politiku vůči nám, že? (11. 03. 2010 09:58)

logar: změň "ten nejlepší" na "nejméně špatný" jsem dohodnuti (11. 03. 2010 10:14)

siroky11: Pane Dušku, nemyslíte že už v tomto Kocourkově "narážíme na strop"?Nebylo by dobré ty "nemocné" umístnit do nějakých léčeben (někde oplotit kus neúrodné půdy poblíž kamenolomu) a tam ať se vydovádí? Nemyslíte, že by už bylo třeba tu mafii v této "Právní a demokratické hromadě hnoje" využít třeba v automobilce na lince, nebo v zemědělství? (11. 03. 2010 08:31)

logar: právě čtu životopis Thomase Lawrence, známého více pod přezdívkou Lawrence z Arábie. Když byl v době první světové války jmenován Churchilem do funkce britského přidělence v Káhiře, jmenoval do funkce tajemníka britského zastupitelství svého milence, araba Duhama. Tomu bylo 14 let, byl to nosič vody a neuměl anglicky (11. 03. 2010 07:54)

vlaku: Když někdo popíše pravdu, jak se věci mají, tak je jasný.Pokud se lid v naší zemi kastují, jednak profesně a podle barvy pleti a etnika/cikáni/ apod., tak je normální označit vybočující se lidi od normálu třeba za lezbičky či gaye. A je pravdou, že tito, posledně jmenovaní, si budují svoji silnou komunitu, utužují své pozice a navzájem si pomáhají. Nevím, proč je někomu nejasná pyramida těchto teplomilných managerů v dopravě. Jestli se prokáže jejich spolupráce v rozkrádání, to nechejme na Polici a Justici. Pokud se prokáže jejich nevina, teprve by byla na místě omluva ze strany pana Duška. Jinak se za nic jiného omlouvat nemusí. (11. 03. 2010 01:54)

lukox: Souhlasím,že výrok odborového předáka nebyl nejšťastnější,ale na druhou strano víte co vůbec chtěl naznačit.Vážení čtěte pozorně mezi řádky a pochopíte mnohé a zejména na co chtěl upozornit a v tom si myslím že má pravdu. Dráhy se odborníků zbavují a nahrazují je ekonomové a lide z banka a pojiš´toven. a ruku na srdce myslíte že tito "odborníci" dokáží proifesionálně řídit železnici. No v našem státě asi ano protože už ruzní ministři dopravy řídili tento resort.jednomu z nich dokonce stačilo že si rád hrál s vláčky jak sám o sobě prohlásil. No nevím tak to by každý zná mohl být i třeba gynekologem nemyslíte pánové tedy kromě onež zminovaných to je jasné Ti asi ne že.Kdo pochopit tak proima,aneb chytrému napověž a hloupého kopni. (10. 03. 2010 23:37)

palko1961: uz psat o tech zas..... buz......., protoze se mi uz z toho peni krev v zilach. (10. 03. 2010 23:13)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz