Zpět na článek

Diskuse ke článku: EU má nové logo pro BIO, dámy snad prominou!

EU má nové logo pro BIO, dámy snad prominou!

9. února 2010 | 11:18Od července 2010 budou muset mít evropské BIO výrobky logo, které kromě listu dost výrazně připomíná také ženské genitálie. Byl to záměr mladého tvůrce? Nebo zapracovalo podvědomí? Jisté je, že tento…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

djaba: Je pravda , že ženský orgán je namalovaný leckde, autor se inspiroval vcelku výstižně.Jen doufám, že tam neskončí on a my všichni, (09. 02. 2010 21:37)

sakra: Už jsme tam dávno! (10. 02. 2010 09:44)

panalev: že je to naprosto výstižné a všeříkající (09. 02. 2010 18:44)

mouse: Já tedy nevím, ale mně to picku připomíná v původní orientaci. Otočené to připomíná možná sprostej obrázek, ale ta čára je krapet nelogicky. (09. 02. 2010 17:16)

anasyi: nejaka pica navic. (09. 02. 2010 16:44)

emana: Baro, falický = týkající se falusu, tj. mužského přirození. Něco jako ženský falický symbol tudíž neexistuje. Tož tak (09. 02. 2010 14:31)

bara: ANO!! )
díky za upozornění, je to tak, jak píšeš, takže opravuji se - vaginální symbol ))
.
díky (09. 02. 2010 14:47)

bara: ...přitom tohle já vím, nevím proč mně najednou to slovo utkvělo v hlavě jako symbol plodnosti všeobecně..) - je to samozřejmě krav.ina a já si to pak uvědomila hned jsk jsem klikla na odelání (09. 02. 2010 15:25)

smrk: pěkná europicha - koukám, že v Bruselu je asi taky pěkná společnost b.l.b.e.j.c.h. poslanců. A to nás přátelé komanduje a radí - kam se s.e.r.e. celé RVHP....... (09. 02. 2010 14:11)

anasyi: no hlavne aby to logo, ti euro poslanci neolizovali od rana do vecera,pak zase vse bude jenom na picu (09. 02. 2010 16:46)

bara: ani člověk nemusí mít větší fantazii, aby mu to připomínalo falický symbol.
Ještě mohli zelení vevnitř listu namaovat trsy travičky a "dílo" by nemělo chybu )
.
Jen se divím, naši výtvarníci o této soutěži nebyli informováni.
.
a jestli se někdo tady budete nad tímto pohoršovat, tak musím upozornit, že falický symbol ženské plodnosti coby kosočtverec vevnitř s čárkou zanli již staří Inkové, nejen ten mužský falický symbol byl všude sochán a výtvarně pojat. ) (09. 02. 2010 14:06)

anasyi: baro,prosim te,proc nenapises rovnou,ze tam taky vidis picu vis,ja treba ani nevim,co je falicky symbol (09. 02. 2010 16:49)

bara:
emana to napsala dobře, (nahoře příspěvky), protože falický je týkající se falusu, tj.mužského údu.
vypadá to, že myslím jen na jedno..)
přestože vím, co to znamená, zřejmě dokonale popletena absencí dotyčného falusu jsem nepsala o vagíně, ale právě o něm. Je vidět, na co myslím..)
(09. 02. 2010 17:32)

mouse: můžeš být v klidu, on to totiž taky neví, jinak by takovou hvdn nenapsal. Falický symbol, pokud je přiměřených rozměrů, sice lze do picky zasouvat, ale nelze ho s pickou rozhodně zaměňovat, je to totiž něco úplně jiného (09. 02. 2010 17:14)

bara: když tak ona, bara.. To já, ale nahoře jsem to už vysvětlila. Prostě jsem myslela jen na jedno a místo, ež to připomíná vagínu, jsem napsala blbost.

no tak to se může stát každýmu, no ni?
.
méžná tobě ne? (09. 02. 2010 17:34)

siroky11: které praví: "Je to všechno na pí.u" (09. 02. 2010 14:00)

jindraa: A ted si predstavte, ze na takovou hovadinu se schazeji vselijake komise "odborniku" a vsichni jsou za ne kralovsky placeni....... Takhle se za pi.. vydelavaji penize, kam se hrabou prostitutky... (09. 02. 2010 12:35)

dostojevskij: Je vidět, že jsou to pěkní čuuuu...........

(09. 02. 2010 13:53)

pipilipi: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (09. 02. 2010 11:52)

mblumel: Přesně tak..., ale nesouhlasím s tím, že "redaktoři myslí". Kdyby mysleli, nevymýšleli by takové nesmysly. A že se tím ostatní vůbec zabývají... Chtěl bych mít jejich starosti. (09. 02. 2010 15:10)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz