Zpět na článek

Diskuse ke článku: Jacksonův lékař u soudu: Nezabil jsem ho!

Jacksonův lékař u soudu: Nezabil jsem ho!

9. února 2010 | 10:54Osobní lékař Michaela Jacksona Conrad Murray (56) stanul po 8 měsících po smrti krále popu před losangeleským soudem, kde čelí žalobě z neúmyslného zabití. Tvrdí však, že je nevinný. Před 2 dny navíc…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

snizek: Michaela Jacksona jsem od malička zbožnovala a je to velká ztráta, že odešel. Nevěřím ale, že to jeho lékař uděla úmyslně. Na druhou stranu je to lékař a tím pádem měl vědět co může pacientovi podat a v jakém množství, aniž by mu ublížil. Těžko ale soudit.... Nikdo neví jak to opravdu bylo a už to ani nezjistíme ....RIP Michael (09. 02. 2010 14:09)

lutylolu: hahahahahahahahaha
Děláte si ze mě srandu
Michael je živý a dělá si z nás srandičky...
Takový talentovaný herec ten Konrád..
Přišel navštívit Michaelův hrob a potom prohlásil že je nevinný..jak dojemné
Michaeli Milujeme tě
A jsme na tvojí straně (09. 02. 2010 11:05)

lo2f: Přesně tak. Taky Elvis je živý a John Lennon. A Američani nepřistáli na měsíci a sami si odstřelili budovy WTC a žádný Bin Ládin nebyl (09. 02. 2010 19:53)

torro: stejne by se rozpadl (09. 02. 2010 10:37)

inelka: zase jeden "chytrý" názor... (10. 02. 2010 14:21)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz