Zpět na článek

Diskuse ke článku: Miro Šmajda: Parkuje jako blondýna!

Miro Šmajda: Parkuje jako blondýna!

9. února 2010 | 07:16Finalista soutěže Česko Slovenská Superstar Miro Šmajda (21) si svůj nový bavorák zaparkuje, kam se mu zlíbí. A tak sbírá pokutu za pokutou!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

alex0800: Fascinuje mne fakt, že se divíte mladíčkovi, že neumí parkovat.. Vždyť je to normální.. ŘP si stejně kupují, tak čemu se divíte.. Většinou ani nevědí, co která značka znamená.. Je to smutné.. Pak se divte, že jsou silnice plné mrtvol.. Kamiony řídí kluci s mlékem na bradě a pak to tak dopadá.. Mladým prominentům kupují rodiče nová a silná auta a motorky.. Připomenu jeden případ "prominenta".. Bohatý podnikatel měl syna 18+. Klukovi k 18. koupil motorku (600ccm s velkým výkonem - cca 80KW). Kluk za měsíc motorku zrušil a poležel si dva dny v nemocnici.. Tatínek měl dobrý nápad a tak synovi koupil znovu motorku ale silnější. Tentokrát to byl rovný 1000ccm s výkonem daleko za 100kw. Zkuste hádat, jak to dopadlo...
Dva dny jezdil, třetí den byla pitva.. Tatínek mohl být na sebe hrdý.. Teď nemá ani syna a už není ani bohatý.. Ztráta syna ho dostala.. A stačilo jen počkat až syn bude mít vlastní rozum.. Bohužel rozum nepřichází s věkem, ale se zkušenostmi a čím obtížněji se probíjíte životem, tím silnější pak jste.. Při pohledu na "prominentní děti" v mém věku se mohu jim jen smát.. Naštestí se to netýká úplně všech a s některými se dá i bavit, ale ve většině případů jsou to lidé úplně vytržení z reality, žijící ve vlastním světě.. Proto nemá smysl řešit jejich přestupky a jiné voliviny.. Je to prostě dané asi arogancí či něčím obdobným. Holt, když nabydete dojmu, že jste BEST, tak už nic neřešíte.. (24. 02. 2010 11:00)

katule_super: A možná že parkuje trochu blbě,no a co?!?!?!možná že parkování není jeho parketa.Pán bůh každému někde přidal...

POKRAČOVÁNÍ MÁTE POD TOUHLE TABULKOU!!!
(11. 02. 2010 15:45)

katule_super: Možná že parkuje trochu blbě,no a???Možná parkování není jeho parketa.Pán bůh každýmu někde přidal(že má na jednu,možná i na pár věcí talent)a někde zas trochu ubral...možná že tu modrou čáru přehlíd já ji taky na první pohled neviděla a to je vyfoceno z ptačí perspektivi.. toho se hold stalo no boože! (10. 02. 2010 21:52)

nataalka: Panebože..to se Vám nikd ynestalo že ste blbě zaparkovali??A teď k diskuzi..asi Mirovi hodně závidíte..že vás baví pořád se do něj navážet..zajímalo by mě co jste dokázali asi vy..řekla byhc že asi na tolik věcí jako Miroo)kterej je prostě senzační)*hlavně naživo)***
A teď do mě..jistě..zečněte mi nadávat kvůli vlastnímu názoru.. (09. 02. 2010 21:37)

santakauz: …a jak bude senzační "havně na neživo"…?

Co dělá se smíchem blonďatý sympaťák, když je zavřený v koupelně a volá do tmy: „Haló! Haló!”? Vyvolává fotky. (09. 02. 2010 22:57)

katule_super: docela vtipné santakauz (10. 02. 2010 21:54)

jamiroquai: tak dokazala som toho hodne, kefujem zachody na hlavnom nadrazi
blaznis?pises ze je miro senzacny, a za to ta milujem , jakepak "do mne"? (09. 02. 2010 21:53)

jamiroquai: ...zminit, ze ta jeho hlavna fotka je nevidane podarena (09. 02. 2010 16:16)

jamiroquai: smarjajozef!ved to vobec nie je Miro , tak poviem vam, clanek za vsetky prachy , na moj dusu, takych fotiek(s udajnym Mirom) vam poslem klidne 20.... (09. 02. 2010 16:14)

santakauz: Stojí se smíchem blonďatý sympaťák před zrcadlem a ptá se: „Zrcadlo, zrcadlo, řekni, kdo je na světě nejkrásnější?” Zrcadlo odpoví: „Přece ty, má krásná paní!” (09. 02. 2010 20:57)

jamiroquai: a ja ze si muz ?! (09. 02. 2010 21:02)

santakauz: neboj veličenstvo, ty jsi krásnější… …k tomu není třeba zrcadel… (09. 02. 2010 21:17)

jamiroquai: 22:44
ta krev patrila k tym sedmi letem, nie k zrcadlu... som zapomnela cas.. (10. 02. 2010 19:03)

santakauz: …to byla "rozbitá" panenka Alžbětina, ne zrcadlo… (09. 02. 2010 22:44)

jamiroquai: aha, som myslela ze krev.... (09. 02. 2010 21:40)

santakauz: …raději neriskuj, mohlo by nedopatřením přijít 7 let neštěstí…

…ve střepech se totiž prý poškodí i jinak nesmrtelná lidská duše, a staří Římané věřili, že trvá mystických sedm let, než se duše vyléčí. (09. 02. 2010 21:30)

jamiroquai: pokud si matne spominam tak jedno zrcadlo mi este dluzis (09. 02. 2010 21:20)

santakauz: …a má vůbec nějaké auto…? …jíná brkopiško "gam"

…nedávno byl Šmejdulín viděn vášnivou čtenářkou časopisu Čas, jak tahá trakař plný zlatonosných brčálových okurek a už by měl mít nějaké "své nové luxusní auto"

…policajt většinou stojí čelem k řidiči, kterému vypisuje pokutu, jestli je na fotce Šmejdulím, tak je v roli zvědavého poskakujícího čumila s rukama v kapsách, který se rychle převlékl do tlustých pruhů, aby se muži zákona co nejvíce zalíbil, což mu zřejmě na bezvýznamné popularitě neubere…

…v zimě to brkopišcům moc nepálí…

P.S. srovnávat "blondýny" s tupostí Šmejdulína, to už asi budeme muset místo "blondýna" dosazovat termín "se smíchem blonďatý sympaťák"

Proč se se smíchem blonďatý sympaťák směje, když je bouřka? Protože si myslí, že jej někdo fotí!

Víte, jakou značku by měli vyrabět pro se smíchem blonďatého sympaťáka? Konec kruhového objezdu.

Jede se smíchem blonďatý sympaťák autem a narazí do stromu. Vystoupí z auta, pohladí strom a povídá: "Promiň, ale já troubil!!"

Jakou odpověd dostaneme od se smíchem blonďatého sympaťáka zeptáme-li se, zda nám svítí blinkry? "Ano, ne, ano, ne, ano, ne, ano, ne..."

Co se smíchem blonďatý sympaťák řekne po sexu? "Díky, chlapče."

…no, jen malý vzorek ze života Šmejdulína, jinak o novém směšném fenomenu značky "se smíchem blonďatý sympaťák" je autentických zápisů dost a dost… (09. 02. 2010 11:12)

katule_super: mě se to zdá jako urážka ikdyž je to no musím se přiznat je to docela vtipné (10. 02. 2010 22:06)

jamiroquai: cau "stary santo"!cos udelal s tym hodnym? (09. 02. 2010 16:17)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz