Zpět na článek

Diskuse ke článku: 574 226 Čechů bez práce! Dočkáme se úlevy?

574 226 Čechů bez práce! Dočkáme se úlevy?

8. února 2010 | 13:26NEZAMĚSTNANOST! Vystoupala na 9,8 procent a bez práce je už 574 tisíc lidí! Jen za leden jich přitom o zaměstnání přišlo 35 tisíc! Co to znamená? Víc jak tisícovka propuštěných každý den. Není divu, že…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

kociluki: 12-15 000 renta za služby ???? tomuto státu a hned po získání renty přes své známé znovu do státní správy,to je jen v česku.A ministerstvo práce pochopitelně nic neví. (10. 02. 2010 11:31)

prcek83: Nechápu proč za důchodce se daňe platit nemusejí a za Nás ano????Spíš bych to udělala naopak!!!!!!! (08. 02. 2010 15:25)

derek: Je třeba aby se na horu dostal někdo inteligentní a začal opravdu dělat něco pro lidi. Jinak se ulevy nedočkáme, ale pozor ten člověk nesedí v žádne politické straně. Nezaměstnaných bude přibývat. A ti tzv. pracujici duchodci nelze je obvinovat je to čistě na nich. Situaci tak dosrali tzv. zákonodárci. Ty je nutné dohnat k zodpovědnosti. A připravte se bude hůř mnohem hůř...... (08. 02. 2010 15:13)

kociluki: (10. 02. 2010 11:33)

gogo: Jistěže ! V Tatrách se již o tom radí jak těmto lidem pomoci ! (08. 02. 2010 14:59)

citac: Také nesouhlasím s těmi pr.důchodci.V našem státním podniku jich je a na úřadě spousta nezaměstnaných.Nadávám na to pořád,ale bohužel mohu jen nadávat,co jim chybí?Berou si vesele důchody a ještě plat,proč někdo někdy nespočítá kolik jich takto je a kolik by se ušetřilo kdyby šli opravdu do důchodu a na jejich místa lidé z úřadu práce????? (08. 02. 2010 13:29)

151515: Zrovna dnes mi oznámily 3 dámy, které letos mají odejít do st. důchodu, že budou i nadále pracovat, protože bude super pobírat souběžně důchod i mzdu. Dle novely ZP je takové rozhodnutí od 1.1.2010 naprosto legitimní, já můžu jenom koukat anebo na ně vymýšlet nějaké svinstvo, abych se jich zbavil. To neudělám, takže propustím 3 lidi v produktivním věku, kteří mají tu smůlu, že jsou ve zkušební době a původně měli nastávající důchodkyně nahradit. Je mi jich líto (těch mladých), ale nejsem kouzelný dědeček. Takže snad jenom řečnická otázka: "Toto jste chtěli, vážení "zákonodárci?" (08. 02. 2010 12:53)

aksima: To je celý ten problém Ti co mohou, jsou mladí a chtěli by pracovat, tak mají smůlu - takže nebudou zakládat rodiny - kde by s nima asi zadarmo bydleli. Takže ne jenom, že my mladí nyní máme problémy shánět práci, tak budeme mít problémy i v důchodu, protože na nás nebude mít kdo platit. Důchodcům bych zakázala pracovat - nic ve zlým, ale důchodce má každý měsíc stálé peníze a ještě má potřebu si přivydělat- mě skončila podpora a co teď?Je mi 25 a jsem doma zadarmo - a někteří důchodci si vesele přivydělávají ke svému důchodu. Je to spravedlivé? V 25 taková bída ... co bude až mi bude 35..... Nejhorší na tom všem je, že nás nečeká žádná positiva a výhody- nikomu na nikom nezáleží ... (08. 02. 2010 13:33)

ondatra: Já jsem o generaci starší a musím říct, že moje generace si prošla tím samým. Před 20 lety jsme si mysleli, že další generace na tom bude líp, alespoň s bydlením, ale není tomu tak. (08. 02. 2010 14:45)

dusan-be: Sice to bude stát nějaké odstupné, ale ty důchodkyně přeci vyhodit můžete. Mladí lidé jsou zase perspektivní a do Vaší firmy přinesou nové pohledy a čerstvé myšlenky a tím mohou přispět k růstu společnosti. Důchodce novým kouskům nenaučíte. Tím byste vyřešil problém, otázka, jestli si to můžete dovolit finančně. (08. 02. 2010 13:26)

smrk: Jsem důchodce a jednání těchto lidí taky nechápu, celý život se klepou nato aby si prý užili důchodu a potom prd - budou makat dál. Já si to pokud možno užívám, ale na druhou stranu bych se taky nezlobil, kdybych měl důchod o nějakou tu stovku větší - ale bohužel. (08. 02. 2010 13:16)

kofila: Souhlas (09. 02. 2010 07:51)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz