Zpět na článek

Diskuse ke článku: Horáček se rozvedl za 30 minut! Manželství trvalo 33 let

Horáček se rozvedl za 30 minut! Manželství trvalo 33 let

8. února 2010 | 09:57Manželství Michala Horáčka (57) a jeho ženy Rút (56) už je minulostí! Třiatřicetiletý svazek v pondělí definitivně ukončil litoměřický soud. Rozvedli je za 30 minut!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

houston: Jednou se karta obrátí,a co potom na to řeknete.Že je to taky správný?Pochybuji.A přeji Vám to. (09. 02. 2010 07:44)

klaranika: Horacek na me nikdy nepusobil jako charakterni clovek... A ostatne ted to i velmi nazorne dokazal... Nikdy jsem nebyla fanynkou jeho tvorby, a po jeho charakternimu zachovani se k manzelce se ji uz ani nestanu... Myslim, ze byvala manzelka rozvodem jen ziskala. Ma penize, a ma moznost najit si lepsiho muze (a treba i pohlednejsiho, ktery by se k ni vzhledove lepe hodil), ktery dokaze ocenit ji a obecne si vazi tradicnich hodnot... Co s arogantnim starnoucim zaletnikem, ktery si mysli, ze jeste stihne ujizdejici vlak? (08. 02. 2010 23:14)

drobek: (08. 02. 2010 23:20)

carodejnice398leta: ale k nadpisu:to by mel po dlouhem manzelstvi nasledovat vlekly rozvod?/kdyz uz rozvod..../ (08. 02. 2010 21:02)

bramburek: jistě vytahanej,blbec ,kterej neví že čím starčí tím zkušenější a zralejší tedy neopakovatelně nejbezpečnější.A dočkáme se i jiných novinek a ještě si na ženu milionkrát vzpomene a bude mnohokrát litovat ale nepřizná to ,čas ukáže..Proč nás některé nechce opustit a dát nám možnost zažít lásku jinou asi proto že nejsou bohatí a nebo proto jak je to v pásničce těšké ,těšké rozloučení ,když jsme spolu naučení no jo to je dost jednoducé pokud se nebejčí a jsou si věrni.Ta jeho bejvalka manželka se mi moc líbí a ta novicka třeba za to nemůže a je to chudinka,Děti horáčka odpustíte tatíkovi vždyt on musí riskovat hazartovat a jít příkladem studenti třeste se profa je volný a líbí se mu neokoukané ale stačilo koupit sexi prádlo a intimka ne.Co s chlapem když se poblázní jen přejme a užij si to vzpomínat ale budeš a zklamals mne ,ještě ,že mne to nebolí a ženě přeji sílu tak to je asi v osudu. (08. 02. 2010 19:58)

ctenar: Nyní hurá do politiky, mladou a reprezentativní už má (08. 02. 2010 19:44)

kofila: ...a ještě si k tomu musí pořídit miminko (09. 02. 2010 08:19)

mujboze: super ...třeba by mohl podpořit radka johna
(08. 02. 2010 19:48)

holomen: jsou to Horackovi prachy, nedal bych ty jeho furii ani korunu!!!!! (08. 02. 2010 17:53)

zdepa: Když už, tak Horáčkovy prachy, hotntote, který jsi vyšel pomocnou školu. Jsi asi stejný primitiv jako tento vyhaslý seladon. Nejen že prachy získal za trvání manželství, ale mají spolu děti, které si neporodil a nevychoval sám. Takže nesděluj svoje blbé emoce, hlupáku. Horáček byl od dětství kariérista a nikdo bohužel nevyšteřil jeho finanční transakce podobně jako u Kocába. Je to magor. (11. 02. 2010 21:40)

kofila: Jak víš,že je jeho bývalá furie??? (09. 02. 2010 08:18)

defakto: zradil si svou ženu,bodejtˇ by ti vyschlo Tvé umělecké pero,bodejtˇby si vyschl i jako muž !!! (08. 02. 2010 17:50)

kurnik: radeji bych byla na miste jeho rozvedene zeny nez na miste jeho soucasne milenky. Milenka ma dedka, manzelka ma prachy. a ty jak vime nestarnou... (08. 02. 2010 13:29)

klotilda: No a třeba manželka (bývalá) chce chlapa s vlasama (zase). (08. 02. 2010 13:47)

kurnik: Prachy delaj svy. muze byt dejchavicnej jak chce, vzdycky bude se svyma milionama atraktivni. Jeho zena ma taky spoustu milionu. Kdyby me chlap zanechal takovy majetek, byla bych rada, a ani bych po nem nevzdechla. (08. 02. 2010 13:28)

mujboze:
(08. 02. 2010 13:58)

hopkirk: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (08. 02. 2010 12:15)

kofila: Můj milý, opakujete se, tento Váš názor jsem už četla A na co je prosím lákáte??? Prozradíte??? Když čtu Vaše příspěvky, tak na inteligenci sotva (08. 02. 2010 15:25)

simamach: Já bych taky starýho dědka nechtěla brrr. Starýho vytahanýho dejchavičnýho dědka po 40-cítce taky kopu do pudele. Mladý maso je mladý maso. Takovej 25 letetek zajíček s pekáčem buchet na břiše hmmm. A nějakej hnusnej staroch. Blueee. (08. 02. 2010 12:52)

smrk: Kecko, až by mu na břiše cinkali chechtáky, tak bys vrtěla p.r.d.e.l.í. jak lochneska na pouti...... (09. 02. 2010 15:56)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz