Zpět na článek

Diskuse ke článku: Sexy modelka Průšová: Mám to ráda drsně!

Sexy modelka Průšová: Mám to ráda drsně!

7. února 2010 | 17:53Modelka Kateřina Konvalinka Průšová (26) si záda bolavá od nošení vysokých podpatků nechává pravidelně hýčkat na masážích.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

chichicha: Konvalína,vona eště žije? (07. 02. 2010 21:01)

cinderella: A ten jeji Konvalinka je milionar,nebo co vlastne? no jen se tak ptam...kdyz si nechal od ni podepsat predmanzelskou smlouvu??????????????????????? (07. 02. 2010 19:43)

zirafa: ach, jak by byl můj život šedivý a prázdný bez takových hodnotných článků, jako je tento... (07. 02. 2010 17:21)

anasyi: ona to chtela drsneji,no to mela rict ty maserce,nasypala by na ni vice kameni (08. 02. 2010 15:59)

stastnyjim: A ještě ten mnohoslibný titulek. A ona nakonec jen masáž. (07. 02. 2010 17:36)

zirafa: .... to člověka nase*re, co, těší se a on je to článek o ho*vně.... (07. 02. 2010 19:41)

anasyi: zirafo,to jsem netusila,ze jsi tak sprosta,zacinas byt sprostejsi nez-li ja.Proc ty sem vubec chodis?Chapes se ty vubec?Ja se i divim,ze ti to cenzura nesmaze,me mazou pomalu vsechno,anyz bych byla sprosta,pokud muj prispevek obsahuje slova:pica,***,vojebat,posrat,vysrat,pochcat,tak me ho teprve otisknou (08. 02. 2010 16:04)

zirafa: anasyi, i ty si budeš hrát na mravokárce?! koukám, že i ty máš vybraný slovník, jak chovanka ústavu šlechtičen.. nebyly jsme tam náhodou spolu?! (09. 02. 2010 08:15)

ctown: Tak jako tvoje příspěvky. Vulgární a přitom o ...... Nechápu proč sem vůbec
chodíš. (08. 02. 2010 07:19)

zirafa: tobě vadí peprná slova?! která vystihují podstatu věci?! Já zas nechápu, že někdo zplodí takový článek.....
přeju ti krásný den! (08. 02. 2010 08:25)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz