Zpět na článek

Diskuse ke článku: Chodúr na CHATU: Na jaře bude album!

Chodúr na CHATU: Na jaře bude album!

8. února 2010 | 08:26Martin Chodúr, vítěz Česko Slovenské SuperStar, přišel na chat do redakce Blesk.cz. Na chatu mimo jiné Martin prozradil, že své první album hodlá vydat na jaře a už koncem března se můžeme těšit na první…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

simonka12: Ahoj Máš se dobře.....? Ted zrovínka poslouchám tve písně ze superstár...Síma (10. 05. 2010 18:06)

3xzdeninka: Krásny den Martine.Nebyla jsem ani na jedne autogramiade,koncertu ci SuperStar.Jako vědšina lidí i já jsem Ti poslala hlasy.Vubec nepotřebuji ,aby sis jich važil.To já si važím toho, že ses vubec přihlásil a dostal ses díky talentu a přirozenostii tak daleko.Tvuj hlas je opravdu bohaty a budu rada pokud Tve album bude obsahovat pisně tobě podobne a site na miru.Pan Svoboda by to jiste dokazal, ale věřím, že i tak máme mnoho skladatelu, kteří to zvladnou.Muj text psany Tobě je jako každy jiny,možna nema otazky, ktere cekaji na odpovedi,ale je zdelovaci a pro mou osobu utěchou, že sem ti mohla neco říci. Jelikož,co srdci to i na jazyku.pa (21. 02. 2010 11:43)

vyky1: Martine nejseš přiteplenej,zpíváš jak přihřátej.nestyd se zato,prej to máš rád na krajíček. (08. 02. 2010 10:42)

parfumela: Idiote (08. 02. 2010 11:44)

simonka12: Hele ty co tam píšeš nech ho být... (10. 05. 2010 18:07)

parfumela: Ahoj Martine.Psali jsme ti již na facebook.Byli jsme i na tvé autogramiade v OC Forum.Možná ti náš dvouletý syn Adam i utkvěl v paměti.Je to tvůj velky obdivovatel.Neustále tě napodobuje.Děkujeme ti za to,že díky tobě je u nas doma stale veselo a stale u nas dokola znějí tvé písně a tvůj nádherný hlas.Adámek te moc zdraví (08. 02. 2010 10:10)

klempa: Kde jsi poprvé uslyšel úžasnou písničku Paparazzi od Lady Gaga, která až po tvém veřejném televizním vystoupení začala hrát našich médiích? Hlavně mě tedy nepiš svůj e-mail. Děkuji (08. 02. 2010 09:53)

kkikuska: Martine,byl si si jist že ve finálový dvojici,že vyhraješ????

Díky za odpověd (07. 02. 2010 12:20)

krispule: ) no já jsem popravdě fandila Honzovi Bendigovi.Ale když vypad začala sem hrozně fandit tobě.Krásně zpíváš.. (07. 02. 2010 10:55)

misuliiinka: Ahoojky
Nebyla jsem tvá faninka ale i tak si byl dobrý...jak se ti líbilo 16.1 ?? koncert??Já tam nebyla ale newadí .... budete mít jeste nejaký koncert??Co faninky na ulicich šílí? asi jo vid tak díky za odpovet ahojj (07. 02. 2010 10:12)

misuliiinka: Martííí dej mi tvůj e-mail ... děkuji napíšu ti na nej..a muzeme si psát... děkuji =) jinak co Let's Dance???Budes tam hrat jo????A co CD bude?? díky za odpoved pp (07. 02. 2010 10:11)

misuliiinka: Ahoooj martine....jak pak je????????máš pokec nebo Fb nebo e-mail napsal bys mi???Jaký???prosíííím ráda ti napíšu..jinak vzpomínáš si na autogramidádu v Teplicich???Suuper co mám všech podpisy..a byla jsem ve předu...suppeeeer to bylo!!!!Hlavně jak všichni tancovali a co jak se ti líbilo v Unicu v Tp..??? Jina výdáš se i s ostatníma finalistama???Tak mi pls napiš nejaký tvuj kontakt ráda si stebou jeste napíšu ahoj Míša (07. 02. 2010 10:09)

gabos: nedolejzej nadhero,stejne te nechce ani nikoho jineho ma svoji holku a pro by ji menil nevis?ma ji rad a nepotrebuje nejake male vterky.je to dospely muz a ne pubertak,tak se devce vzpamatuj a jdi lovit nekam jinam a nekaz mu vztah. (07. 02. 2010 14:34)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz