Zpět na článek

Diskuse ke článku: Martin Chodúr zabodoval u rockerů

Martin Chodúr zabodoval u rockerů

4. února 2010 | 03:22Po úspěchu, kdy získal titul Objev roku v Českém slavíku, Martin Chodúr (21) opět zabodoval. Vítěz Česko Slovenské SuperStar se dostal v hlasování tradiční rockerské ankety Žebřík do první pětice v kategorii…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

didi3011: http://www.xn--martinchodr-ehb.eu/
(05. 02. 2010 11:32)

katule_super: MĚL BI Z TO VZNIKNOUT DOMOV DŮCHODCŮ NA INTERNETU(NIC PROTI CHODÚROVI NE MÁM,ALE TAKY HO NEMÁM V OBLIBĚ) (09. 02. 2010 08:44)

jamiroquai: no jo, tak ta webka ho presne vystihuje... (05. 02. 2010 12:20)

stolda: Nikdy ji nikdo neslyšel zpívat a najednou je hvězda rockové scény. A tak to v bulváru a showbusinessu chodí. (05. 02. 2010 10:34)

bara: aha...nepsal jsi to mně.
.
to já jen že jsem zmatená, tímhle seřazováním nad příspěvek odpověď, když už není možnost reagovat - když to sloupek nenabízí..
.
kdepak je asi dnes špendlíček?
.
zdravím tě Santo, přeju hezkej večer.
.
(05. 02. 2010 20:13)

bara: jestli to je Santo otázka pro mě, tak bych mohla i odpovědět, že
.
já jen psala, že ten, kdo chtěl, ji mohl slyšet, měl možnost si koupt i i její CD... (05. 02. 2010 20:11)

santakauz: …to bylo spíše na Jandovku, a její kecy… o pobavení…

…věřím, že ji nikdo moc slyšet nechce…
(06. 02. 2010 13:34)

santakauz: …Jandová umí zpívat…? a koho tím pobavila?… (05. 02. 2010 19:30)

bara: jak to, že neslyšl..když začla být Jandová mediálně známá, tak se mnohem víc prodávalo její CD. Ten, kdo měl zájem, si ji poslechnul i zde, z netu. (05. 02. 2010 16:42)

bara: - u mě boduje pořád.
.
má docela hezkej pohled...
(05. 02. 2010 00:29)

santakauz: …bodovací soutěž… (05. 02. 2010 00:35)

zaviracispendlik: já mám zase bodací soutěž (05. 02. 2010 07:00)

santakauz: …tak přiznej, na kolik gladiátorů už ses vybodla… (05. 02. 2010 11:49)

jamiroquai: ale my fandime Mirkovi , a proto Mirouš foreeeeever (04. 02. 2010 14:56)

santakauz: …a ani o vteřinu více… (04. 02. 2010 19:07)

znojmacka: a zas bude odkazovat na chat (04. 02. 2010 12:28)

santakauz: …ti co umí, se povětšinou stávají terčem útoku závistivých rakovinotvorných tupců

…nevím kam chodí některé "drbačky" na svoje žvásty, zřejmě je jejich vysněný cíl všem stále prokazovat jak jsou "jiné" = dementní

…pokud se nepletu, tak součástí rockového stylu je i pěvecký výkon, ten je buď špatný nebo dobrý. Skupina "Yes", ve které skvěle zpívá Jon Anderson, je prostě skvělá i díky vynikajícímu pěveckému výkonu "andělského" Jona… a dalo by se pokračovat, Freddie Mercurry, Paul Carrac, Jeff Lynne, Phil Collins, Peter Gabriel, Bobby Kimball… za každým z vynikajících zpěváků, je vynikající rocková kapela

…jestli si nějaká "jiná" prcina myslí, že rockové hudbě rozumí, když blekotá, že rock nevyžaduje především skvělý pěvecký potenciál, aby byl skvělý… tak raději ať činí to, co znamená "zato"

…ten jehož jméno se nesmí vyslovit je pouhopouhý prznič jakýchkoliv písní, není žádný rocker natož dobrý zpěvák… výsledek je tomu relevantním důkazem, ne ty tupé smyšlené kecy, co se blekotají a které s takovým jekotavým nadšením stále tupě, povětšinou "jiné", zoufalé nadržené faniny opakují …

…buďme rádi, že se na naší hudební scéně objevil po hodně dlouhé době vynikající talent , který jako jediný, dle mého názoru, má šanci být světový , jen by asi nutně musel opustit naše nebohé "rakovinou" prolezlé teritorium…

…samotný článek není nic moc, … jen se divím, že "jiní" brkopišci z redakce Blesku nejsou ochotni vystavit lepší Martinovo foto… (04. 02. 2010 12:25)

bara: (05. 02. 2010 00:30)

santakauz: pardon "zlato" ne zato… (04. 02. 2010 14:24)

jamiroquai: volals? (04. 02. 2010 14:58)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz