Zpět na článek

Diskuse ke článku: Holovského natočili při krádeži peněženky!

Holovského natočili při krádeži peněženky!

20. listopadu 2009 | 16:46Šokující video! Na internetu byly zveřejněny záběry z průmyslové kamery, na kterých je zachycen účastník reality show VyVolení 3 Dan Holovský, jak krade v baru peněženku!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

patek: Holka je blbka, když tam peněženku nechává válet jen ak. Prochází se okolo, oblbuje kluky..vypadá to jak "návnada". A chlapci v čele s Danem jsou evidentně trénovaní. Formou srandy na sebe neupoutají...A že kradou??...ono napájet místní kočičky bohužel něco stojí. A kde ty peníze vzít a nekrást?? (23. 11. 2009 12:41)

loulou: a koho jako zajímá holovský a peněženka nějaký čubky????? nikoho tak s tím jděte do pjerdele laskavě (21. 11. 2009 16:41)

markusionus: Video jasně ukazuje, že jsou zloději všichni tři kámoši u baru. V tomto případě platí: "Příležitost dělá zloděje". Souhlasím s tím, že je blbost nechávat cokoliv cenného bez dozoru. Zloději bohužel byli a budou a na tom nikdy nikdo nic nezmění... (21. 11. 2009 13:32)

miasek: Kdyz nevracel pujcene obleceni firmam, proc by si neprivlastnil penezenku ze? (21. 11. 2009 00:01)

saryk: To me vzdycky vytoci, jak lidi nadavaji obeti, ze byla malo pozorna, blba, ci nezodpovedna. To, ze si polozila penezenku na bar automaticky znamena, ze je normalni, ze ji nekdo ukradne? A ona si za to muze sama? Zlodej je z obliga, protoze je prece normalni ukradnout neco, na co si dotycny nedava pozor? Normalni podle me je si vec nekde polozit a pak ji tam i najit, protoze normalni je nebrat si neco, co mi nepatri...Prestante furt pitvat, jak jsou obeti hloupe. Ty za ten trestny cin fakt nemuzou. (20. 11. 2009 22:19)

certovknaz: Zlodeji su vsade okolo nas a my tomu mozeme aspon tak zabranit,ze sa nevystavujeme priamemu nebezpecenstvu.Baba prikladne ukazala ako svojou blbostou pripravila o "srajtofli".Z jej strany absolutna nezodpovednost,ktora snad bude mat vychovny ucinok.... (20. 11. 2009 20:32)

fantom08: 1) když si bl-bka položí šrajtofli v báru na pult a cucá se s kšiltovkou, nemůže se divit... 2) na záznamu je akorát vidět, jak peněžku před očima druhého (kámoše?) bere a z legrace ji dává na pult kousek vedle. Nevidím, jak si ji strká do kapsy, ale asi jsem slepej (20. 11. 2009 19:09)

mouse: kšiltovka byl komplic, to je jasný (20. 11. 2009 20:52)

jingle: O Holovském jsem si tedy nikdy žádné iluze nedělala (i když nemůžu říct, že bych ho nějak znala, VV jsem nesledovala, spíš jen vídám jeho jméno v různých titulcích v novinách, hlavně tedy bulváru), takže mě něco takového moc nepřekvapí. Co mě ovšem překvapilo daleko víc, bylo chování oné slečny, která hodí šrajtofli na bar (za sebe!) a vesele si tam flirtuje, zatímco peněženku tam nechá klidně válet. V životě by mě nenapadlo pustit v baru nebo na jiném veřejném místě peníze nebo mobil z ruky, natož z dohledu. Takhle si o to přímo koledovala. Jako by "takových jako je Holovský" bylo na světě jen pár, a ještě se nevyskytovali právě v barech ;) (20. 11. 2009 18:58)

dexter: dnesne celebrity su primitivny ludia bez moralky, a to preto lebo presne tento typ ludi media potrebuju. urobia za malo penazi to co sa od nich chce. a rovnaky vzorec plati v dnesnej spolosti vsade. su to tzv. ludia na jedno pouzitie. /politik, spevak,herec atd./ (20. 11. 2009 18:31)

kakamilek: Jak já tyhle VIP miluji!Oni jsou tak bezprostřední. (20. 11. 2009 18:12)

singhaja: Bezprostřední dementi (26. 11. 2009 21:20)

woolloomooloo: Opravdu hrdinsky cin okrast takto sproste zenu.To je ale"GENTLEMEN" .Toho cloveka-zlodeje uz radeji pro jistoto nikam nepoustejte a drink a si jde dat nekam u nadrazi mezi bezdomovci ci cikany.Skoda ze ten zaznam nepustily hned jak ta divka ohlasila kradez,urcite by mu jeste nekdo pred odchodem dal pesti na tu drzou nevymachanou drzku.To musi byt ale otrlost divat se na okradenou zenu a delat jako by nic.Verim ze na takoveho DOBY..TKA si ted bude kazdy ukazovat. (20. 11. 2009 18:01)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz