Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tatra 613: Takhle se vozili papaláši!

Tatra 613: Takhle se vozili papaláši!

20. listopadu 2009 | 14:48„Uč se vole, budeš pánem, budeš jezdit tatraplánem“, pravila dobová poučka padesátých let. Osobní vozy Tatra zkrátka nebyly pro každého.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

baron49: Ak sa mám vyjadriť k tomu čo je napísané zdá sa mi to zveličené, pretože môj dobrý priateľ mal už pred rokom 1968 VOLGU a po roku 1968 TATRU 603 a potom TATRU 613 ako súkromny taxikár a to si dovolím tvrdiť, že to nebol komunista - bol nepartajný až doteraz. Tieto motorové vozidlá mal zakúpené úplne nové a bez akejkoľvek nejakej protekcie. Preto sa mi zdá, že tvrdenie, že tieto automobili mohli mať len štátnici je nadnesené a celkom nie pravdivé.Dnešné autá na ktorých sa vozia poslanci, štátnici, prezident a vládny činitelia sú neporovnateľne drahšie a 100% môžem tvrdiť, že pracujúci človek môže o ních len snívať a to len v rozprávke, pretože úver by nesplatil skoršie ako za 30 rokov a vôbec z čoho by asi žil. Ak zoberiem ceruzku a počítam jednoznačne mi nevychádza že mnohí mladý blízko po 30 môžu mať celkom a úplne legálne také drahé autá. Z poctivej práci určite nie alebo len pár jedincov si to môže dovoliť. (22. 11. 2009 23:22)

baron49: Ak sa mám vyjadriť k tomu čo je napísané zdá sa mi to zveličené, pretože môj dobrý priateľ mal už pred rokom 1968 VOLGU a po roku 1968 TATRU 603 a potom TATRU 613 ako súkromny taxikár a to si dovolím tvrdiť, že to nebol komunista - bol nepartajný až doteraz. Tieto motorové vozidlá mal zakúpené úplne nové a bez akejkoľvek nejakej protekcie. Preto sa mi zdá, že tvrdenie, že tieto automobili mohli mať len štátnici je nadnesené a celkom nie pravdivé.Dnešné autá na ktorých sa vozia poslanci, štátnici, prezident a vládny činitelia sú neporovnateľne drahšie a 100% môžem tvrdiť, že pracujúci človek môže o ních len snívať a to len v rozprávke, pretože úver by nesplatil skoršie ako za 30 rokov a vôbec z čoho by asi žil. Ak zoberiem ceruzku a počítam jednoznačne mi nevychádza že mnohí mladý blízko po 30 môžu mať celkom a úplne legálne také drahé autá. Z poctivej práci určite nie alebo len pár jedincov si to môže dovoliť. (22. 11. 2009 23:22)

pup70: (22. 11. 2009 16:38)

gogo: Ano, to bývávalo kdysi... Dnes se říká : Nebuď děvče nebuď kráva, kup si třeba v Plzni práva .... (20. 11. 2009 20:50)

jarypadlo: konec legendy.Uvítal jsem hlasování kterou Tatru vyrobit jako repliku,ale jak se zdá nic se neuskuteční.Naprostá většina vozů z Kopřivnice-Příbora byla nenjen krásná,ale i technicky pokroková.Podle mě by ani prezident republiky neměl dělat reklamního panáka cizím vozům a měl by používat vůz domácí produkce.Myslím oba prezidenty. (20. 11. 2009 18:43)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz