Zpět na článek

Diskuse ke článku: Úchylná poradna: Buší do mě jako do boxovacího pytle, to vypadá na rozchod

Úchylná poradna: Buší do mě jako do boxovacího pytle, to vypadá na rozchod

20. listopadu 2009 | 12:09Klára: Zdravím, doktore. Je normální, že manželovi stojí na při poloze zezadu a jen tehdy, když do mě buší jako do boxovacího pytle? Když chci nějakou tu něžnost, tak mu změkne a on často i usne.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

marquisde: Musím říct, že jsou i muži, které tyto věci vzrušují, dobíjet ji, jako poslední štětku, zvalchovat a zežvat ji, jako hadr. A mnoha ženám se toto také právě líbí, jen se o tom tak moc nemluví.
Dámy musí kňučet slastí ! (01. 03. 2010 22:51)

dasa0302: To se má ta holka vzdát milování a vyvrcholení a rozhodnout se pro nějaký tělocvik, který se jí nelíbí, aby si on užil? Pokud on nedokáže jít jejím představám vstříc, tak je lepší to skončit hned. Nehodí se k sobě a on bude mít s tímhle dost práce najít partnerku mimo placené služby. (11. 02. 2010 09:17)

sportsman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (23. 12. 2009 11:46)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz