Zpět na článek

Diskuse ke článku: Byl autor státního znaku ČSFR Skalník udavačem StB?

Byl autor státního znaku ČSFR Skalník udavačem StB?

20. listopadu 2009 | 05:00Nejblíž u Václava Havla, jak to šlo, měla v listopadu 1989 komunistická StB svého muže. Téměř v přímém přenosu tak mohla sledovat třeba vznik občanského fóra v Činoherním klubu.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

vyhul: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (20. 11. 2009 12:37)

singhaja: Drž hubu ty komunistická ***, ty si byl taky estébák co? Ty hrdino (23. 11. 2009 11:35)

sharp: Ano,nedivím se, že se teď dovídáme takové věci.Vždyť všem těm disidentům a jejich kamarádům nešlo nikdy o blaho národa.Nejvíc mě štve, že takový vlastizrádce jako je Havel si dovolí kritizovat prezidenta Klause, který to od začátku své funkce myslí s námi dobře.Pan prezident Klaus je skutečný odborník-ekonom,důstojně reprezentuje i se svou manželkou naši vlast,narozdíl od svého předchůdce.Havel dokáže dělat akorát tak cizině nastrčenou loutku a psát trapné nudné divadelní hry. (20. 11. 2009 09:42)

gogo: Celá jeho parta se podílela na podvodu zvaném "Sametová revoluce", na rozbití Československa a na morálním a ekonomickém marasmu jeho trosek nazývaných potupně "Česko" ... (20. 11. 2009 09:24)

singhaja: Estébákům je to jedno, kdo bejval estébák, to chápu. Ale pro mě jako neestébáka by mě to zajímalo, kdo práskal a kdo ne (23. 11. 2009 11:39)

1912: korytům využili dobu a hlavně zametat za sebou stopy před 89 vždyt kdo by se tak měl dobře v base jako Havel a ti jim podobní (20. 11. 2009 08:20)

petr11: K. Kryl také ,když viděl,kdo je na Hradě, co je tam za lidi, odjel umřít do ciziny. Styďte se! Na oslavách chyběla Marta Kubišová. Opět se styďte!! (20. 11. 2009 05:34)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz