Zpět na článek

Diskuse ke článku: Finalistů SuperStar už je jen šest: Vypadl Ben Cristovao!

Finalistů SuperStar už je jen šest: Vypadl Ben Cristovao!

16. listopadu 2009 | 22:38Ve vyřazování se rozhodlo, komu ze sedmi finalistů Česko Slovenské SuperStar 'zlomilo vaz' nedělní rockové finálové kolo... A rozhodnutí diváků bylo nekompromisní: Vypadl Ben Cristovao!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

jirkaplacek: bych béčela jako velká kravička.
Ale protože mám hudební sluch, tak je to vypadnutí pro mne vzduch.
Ten Ben se vůbec neměl do finále dostat.
Je fakt, že jeho poslední "výkon" byl nejlepší z jeho všech špatných výkonů. Zazpívat špatně skladbu o 4 (čtyřech) tónech, to by ještě šlo. Takovou skladbu nemá Karel Gott ani jednu. A příště, až se budou zpívat "jeho" písně, to bychom se zasmáli..... (19. 11. 2009 21:29)

marsmelooounka: chudak ...mohl vypadnOut Šmajda (18. 11. 2009 13:51)

sharka: nevadí mi jeho vzhled,ani to, že je "míšenec"..vadil mi jeho zpěv, tak ještě Bendig a Tom Jones revival a bude to (18. 11. 2009 09:00)

viha: Ty si teda zlatíčko, čo takto naučiť sa českú gramatiku, toľko hrubiek v jednej blbej vete. Ale ak má šesť, tak sorry... (18. 11. 2009 08:56)

pergola: ČR 3 : SR 3. A vovovotom to je. (17. 11. 2009 21:27)

nikuzshka: je pravda ze ben asi vipad pravem ale bena sem uplne zrala bil to uzasnej klucina nejhzezci nejmilejsi atd... ale strasne ho zboznuju proste moje zlaticko (17. 11. 2009 19:27)

aaachjooo: a ty bis mel(a) vipadnout na chvyly jeste do skoli protoze to je katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!! (19. 11. 2009 12:33)

raziel: No, Ben vypadl asi už právem. On prostě nedokáže držet rytmus, ten jeho rytmický projev je zcela zoufalý, on úplně ty slova odbývá a kloužou mu po jazyku jako máslo. Nejvíc je to znát, když mluví. Nechápu, proč tak mluví, když vyrůstal v ČR odmalička. Až by jeden řekl, že je permanentně nafetovanej nějakym speedem. Ale co, prostě to nedával, ale v sobotu a neděli tam zpívali někteří hůř, konkrétně Balogová a Laco. (17. 11. 2009 10:38)

sharka: šlape si na jazyk.... (18. 11. 2009 09:00)

lucy: Od castingů po Kravitze udělal Ben ve zpěvu obrovský pokrok a žádné rytmické problémy už neměl. Ale souhlasím s tím, že jeho verbální projev je špatný, mluví příliš rychle a nezřetelně. Ale když mu bylo náhodou rozumět, tak bylo znát, že to má v hlavě dobře srovnaný (17. 11. 2009 12:42)

raziel: Jo, to má, ale víš co, na veřejnosti si každý dá dost pozor na to, co říká, když není úplně blbej. A to tam není asi nikdo, jinak by se tam nedostal a skončil v Hvězdné pěchotě. Nesoudil bych co má v hlavě, dokud ho člověk nezná a nikdy ho neviděl při nějaké situaci, když si myslel, že se nikdo nedívá. A to platí pro všechny takové lidi, co se ocitli někdy v zájmu pozornosti kamer či médií. (18. 11. 2009 11:57)

samantha: Balogová vypadla už dávno, myslel jsi Bagárová. A Lacho místo Laco. Jinak Ben mluví úplně normálně v mezích odlišnosti, kterou má úplně každý člověk. A neboj se, že je mu jako tanečníkovi rytmus cizí. Jen ve zpěvu zatím není příliš jistý, protože nikde zatím nezpíval. Rozhodně ale jako typ nezajímavý není. (17. 11. 2009 11:05)

raziel: Bagárová, jo, já si ty jména pletu. Ben nemluví úplně normálně, já znám docela hodně lidí a nikdo takhle nemluví. Odlišnosti jsou, někdo třeba mluví pomalu, někdo trochu rychle, ale ne takhle rychle. Může z toho udělat svou přednost při nějakém rychlém beatu, ale mně vyloženě vadilo poslouchat ho mluvit, prostě jo, i když hlas má pěknej. Jinak proti němu nic nemám. (17. 11. 2009 11:55)

loulou: Balogová?????? tak ta tam už není pěkně dlouho nevím jestli seš tak zhulenej nebo ožralej , že ani nevíš kdo tam je , ale to nevadí hlavně že si chytrej , wole (17. 11. 2009 11:02)

dustin: Michal David tvrdi o nom nieco uplne ine a ten uz nieco videl... (17. 11. 2009 10:45)

viha: Co viděl David, povídej... (18. 11. 2009 08:57)

raziel: David? Ja mam celkem jeho muziku rad, ale expert na zpev to urcite neni, on sam pokud vim zadnou peveckou soutez nevyhral. Mimoto se do kazdeho rocniku nasi SuperStar montuje jako velkej znalec, asi kvuli stykum s Novou. No, mne je to jedno. A jestlis to myslel jako ironii, tak tak bych to radsi bral (17. 11. 2009 10:50)

loulou: jo a kterej zpěvák ve skutečnosti dokáže čistě bez chyb zpívat??????? Asi žádný, žéééééééééééé Tak tady neblij ty svý moudra ty experte (17. 11. 2009 11:00)

raziel: Kdybys někdy slyšel na zkoušce zpívat třeba Jacksona, tak ten to dokázal. Jinak pak třeba Mercury. Ale i spousta dalších dnešních i u nás. U Davida nejde o to, že by vyloženě dělal chyby, ale že prostě zpívá jako úchylnej idiot, to ví každej, je to symbol 80. disco let, jako retro fajn, ale ten už dneska produkuje a dělá muzikály, na jeho zpěv neni už nikdo zvědavej, jen jeho věrní fanoušci. (17. 11. 2009 11:53)

dexter: nejako sa vam nedari cesi. najprv sa zdalo ze nas prevalcujete v smskach ale nikto nezobral do uvahy aky ste lakomy. ja viem..naco posielat sms ked si mozte za to pívo alebo buřt, no nie ? (17. 11. 2009 09:42)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz