Zpět na článek

Diskuse ke článku: Neuvěřitelné záběry sloního porodu!

Neuvěřitelné záběry sloního porodu!

13. listopadu 2009 | 12:04Filmaři v safari parku ve městě Taro na Bali pořídili neuvěřitelný videozáznam sloního porodu. Dramatické i dojemné záběry už na internetu viděly desítky milionů lidí!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

zabiprinc: Vadí mi, že to slůňátko muselo dopadnout na tvrdý beton.
Bodejť by pak nebylo chvíli polomrtvé.
V Africe by dopadlo na měkkou výstelku v přírodě.
Škoda.

Zrození nového života je ZÁZRAK, i když je tu od nepaměti. (14. 11. 2009 01:51)

sherit: A jinak sloni jsou co se pocitů týče velice vyjímečný takže strach, radost i smrt vnímání zcela jinak než ostatní zvířata - blíží se tím delfínům primátům a tím pádem i člověku,protože dle posledních výzkůmů velmi dobře vnímají SMRT což by mohlo znamenat,že VNÍMAJÍ SVOJÍ EXISTECI podobně jako člověk. (13. 11. 2009 15:13)

mausi: nejsou tak vyjímeční, není dokázáno, že by jiná zvířata nedokázala vnímat svou existenci podobně jako člověk. Spíše se časem dozvídáme, že inteligence a vnímání jako máme my není ostatním druhům cizí. (19. 11. 2009 01:05)

znojmacka: to jo, ale i tak mi to příjde zvláštní.. My máme na všechno výzkumy, jak píšeš a bádají a bádají a proto víme.. Ale taková slonice, ta porodí a hned ví, že musí něco udělat, že to není v pořádku.. Jáuž taky rodila, ale nevím, kdybych nevěděla co to porod a narození znamená, tak budu na mimčo koukat "co to je" a nevím, jestli by mě napadlo, že se ten tvoreček musí i hýbat.. Jo, zakládající neandrtálec, či jakej druh to založil lidstvo, to teda taky neměl jednoduchý.. Ještě že jsem to nebyla já, to by tady asi chodili ještě dinosauři (13. 11. 2009 15:45)

znojmacka: dojemný to je.. až se mi z toho zalesky oči, jak se slůně snaží vzkřísit a jak má máma ten strach.. Poprvý se mi líbí strach- tedy spíš to, že těm zvířatům nikdo nic nevysvětlí a oni přesto vědí, že to jejich mládě a že má žít.. Krásnej záběr a jsem ráda, že i s dobrým koncem.. (13. 11. 2009 14:39)

quasimodo: Ted jsem koukl na to video tady a je silne orezane.

Tady je delsi
http://www.dumpert.nl/mediabase/656611/d1dfcfee/live_olifant_geboorte_tv.htm (13. 11. 2009 13:26)

quasimodo: Blesk je jednicka, az toto video obletelo cely internet, tak jej s velkou slavou daji do blesku. Je videt , ze neni o cem psat. (13. 11. 2009 13:18)

alessa1: nejkrásnější... (13. 11. 2009 12:27)

alessa1: Na to se nedá říct nic jiného, než že je to ten nejkrásněšjší a největší zázrak, jako každé zrození nového života....
Novopečené mamince i její malé slečně přeji hlavně hodně zdraví a pohodičky (13. 11. 2009 12:26)

jitutu: Ja se take pripojuji tak k peknemu prani,jeste hodne hodne zdravicka. (13. 11. 2009 13:37)

vinnetouvi: Vidělyyyyyy desítkyyyyyy, vy bl.bové. Vraťte odměnu za češtinářský "výkon"! (13. 11. 2009 12:26)

zabiprinc: Nšoči,

nejsem z Blesku, ale je to dobře.

(TY) DESÍTKY MILIÓNŮ VIDĚLY.

Už na ZDŠ do nás vtloukli (ONI) pomůcku, když si nejsi jistá.

(TY) DESÍTKY VIDĚLYYYYYY, ale (ONI,resp. TI) učitelé to do nás vtloukliiiiiii.

Chápeš tu jednoduchost?
Tentokrát jsi to zprznila Ty, Nšoči (14. 11. 2009 01:48)

chigui: Nádherné zvířata. Porod hrůza, nemohla bych dělat ošeřovatelku. Slůňátku přeju spokojený život. (13. 11. 2009 12:22)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz