Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

9. září 2009 | 15:20Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

i626: Ty plky o soudech jsou jenom silný slova. Až zjistí jaký je s tím mrzení, kolik by dala za advokáta a jak dlouho by se to táhlo, tak sklapne (09. 09. 2009 16:25)

kopejtko: já jí ráda nějakou pětku na advokáta přidám...... (09. 09. 2009 20:37)

i626: To ti tak každej žere, diskusní slibotechno (10. 09. 2009 00:21)

panalev: klídek, soud vyhraje, advokáta ji zaplatí provinilci! Neboj se o ni... (09. 09. 2009 20:32)

i626: Vyhraje velký prd. Tady si každej trouba myslí, že stačí když mu někdo řekne vole, on ho zažaluje a dostane milion. Probuďte se. Tohle soud smete ze stolu a ta nesoudná mařena zaplatí jenom za sepsání žaloby ranec. (10. 09. 2009 00:19)

mikasindy: Mela by se krotit uz jen proto,ze oni taky nejsou nic moc a jsou sprosti a nekdy az nechutni.Slecna at si z toho nic nedela vetsina narodu ma nadvahu (09. 09. 2009 16:09)

davskal: Na videu je jen doporučení co jíst, nic takového jako urážky tam není. Tak kde je to video s urážkama ? Chtěl bych to vidět a slyšet. Nebo si to přimyslell bulvár ? Pak by se chudák holka mohla soudit leda tak s bulvárem. (A jestli něco takového říkala porota mimo kamery, je to bohužel právně nepostižitelné, jednalo by se pouze o sdělení osobního názoru, na což má každý právo.) (09. 09. 2009 15:58)

inkwizitor: To video, myslim, uz stiahli. Bolo to normalne video, ktore bolo normalne zaradene k vysielaniu, vsetci porotcovia mali mikrofony a boli pred kamerou a rozpravali sa presne tak ako je v clanku napisane. Rehotali sa a preberali, ci si rukami dociahne na prirodzenie a Habera - vytriet r*i*t. Doslova a do písmena, nahlas normalne pre cely narod slovensky i cesky. Tak je to. Dostalo sa to na internet a vsetci to videli a poculi. Aj ja. A veru nepacilo sa mi to. (09. 09. 2009 18:05)

panalev: ano, večer jsem to chtěla ukázat manželovi a už tam nebylo. (09. 09. 2009 20:33)

kopejtko: se to trošku nehodilo..... bodejť ne, když ze sebe vznešení a nedotknutelní páni porotci udělali hovádka boží před celým národem..... (09. 09. 2009 20:40)

dexter: NOVA + MARKIZA nech len pekne caluju. si myslim ze maju z coho. pre zaciatok by sa tej kocke hodila nejaka pekna dovolenka. samozrejme s celou rodinou. pekne ich vyzmykaj holka! (09. 09. 2009 15:36)

mumla: Souhlas. Naštěstí je to na videu, už z principu bych to hnala k soudu, tohle rozebírat veřejně je humus. Držím palce, ať holka vyhraje! (09. 09. 2009 15:46)

carlooser: Co na tom videu je? že radí slečně s vysokou nadváhou jak zhubnout? Mají pravdu, a pokud je neposlechne, tak se za pár let bude sama divit. (09. 09. 2009 15:58)

kopejtko: už jsi nestih/la to video celý......... smůla. Ale neboj, on to nějaký dobrák jistě stáhnul, takže když zapátráš, najdeš ho. A pak se teprve možná budeš divit..... (09. 09. 2009 20:39)

fauxpas: A co když je třeba nemocná??To nemůžeš vědět..třeba to nemá z jídla.Ne každý tlustý člověk to má z toho, že se přecpává. Ono je těžké pro nás, kteří nadváhou netrpíme, vcítit se do její kůže. Ale myslím si, že kdybych v její kůži byla a někdo to takto veřejně rozebíral, tak by mi to asi bylo hodně líto. Stačilo to říct přece mírněji a ne ji takto pomlouvat za rohem. (09. 09. 2009 16:44)

panalev: Včera jsem to tu psala....mám kamarádku a má nemocnou štítnou žlázu, je z toho neštastná, bere prášky celý život a nic nenadělá. (09. 09. 2009 20:34)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz