Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

9. září 2009 | 15:20Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

raspina: Možná bychom se místo obvyklého dohadování zde mohli spojit a napsat jim pár mailů. Jistě má nová soutěž své www. stránky. Mohli bychom jim tam napsat svoje mínění - co říkáte? (09. 09. 2009 19:54)

mash: Ano, já se také přidám. Napíšu tam, že se mi pořad konečně líbí a že na něj koukám především kvůli konečně upřímným postojům poroty. Jo a že se taky konečně bavím (09. 09. 2009 22:19)

73hm: Na tebe už ani nemá cenu reagovat.. (10. 09. 2009 07:41)

panalev: Dělají si z lidí blázny, není to špatný nápad. Připojuji se. A slečně Jandová ztrácí paměť, najednou má v gatích? Jo, to si člověk musí rozmyslet dřív co řekne, pak je pozdě. Přeji té slečně, aby je za to oškubala, ať taky dostanou jednou přes ruce, v Americe by slečna vysoudila slušný obnos a právem, tohle bylo moc. (09. 09. 2009 20:29)

prdelkalh: Kde se bere v lidech ta drzost,aby druhého tak ponižoval?????Vážení porotci,slušné chování se u vás asi nenosí,že?Nebo zůstává za dveřmi studia?Jak může dělat porotce někdo,kdo si nevidí na špičku svého nosu.....? (09. 09. 2009 18:37)

petuli1: Dobrý podvečer, včera zde to video bylo, viděla jsem ho a skutečně tam slečna Jandová a pan Habera řeší vše, co zde bylo napsáno (přirození a riť). Musím se zastat té slečny - co je komu do toho, jak vypadám??? Ano, na superstar by se mělo dát i koukat, ale řešit to, jak si někdo myje přirození nebo utírá zadek, je už za vrcholem slušnosti a vkusnosti... Ale, u slečny Jandové by mě to asi nemělo překvapit. Po shlédnutí nedělního úvodního dílu, kdy řešila jakou má nejradši sexuální polohu a že má zrovna mensturaci, jsem z ní byla tak znechucená, že jsem již v pondělí nekoukala... nebylo na co... Její sexuální zkušenosti a měsíční cyklus mě opravdu nezajímá. Pro mě se stala ubožačkou... A pan Habera? Ten mě tím také velice zklamal.... Ať si každý nejprve zamete před vlastním prahem, než začne soudit druhého.... (09. 09. 2009 17:55)

pinely: moje řeč a udělala jsem v to samé. (10. 09. 2009 12:12)

73hm: S tím plně souhlasím...slečna Jandová nemá kouska studu a slušnosti..asi při vysvětlování významů těchto slov zrovna nebyla doma... a pan Habera mě velice zklamal .vždycky jsem si o něm myslela, že je to fajn chlap, ale je to hulvát. Té slečně fandím, aby to dotáhla do konce. (10. 09. 2009 07:30)

xmalinka: Na www.cas.sk najdete cely rozhovor s touto slecnou, V nom aj spomina, ze s najvacsou pravdepodobnostou ma zdravotne problemi, nakolko v jej rodine nikto netrpi nadvahou. Cize ona ani za to nemoze ako vyzera. Mozno trosku sportu by postavu zlepsilo, ale aj tak.
Nikto nema pravo az takto urazat niekoho postavu. nehovorim, dobre ze jej povedali nech schudne a tak, ale co uz pokracovalo dalej prekrocilo vsetky medze slusnosti. Ved uz len z tych ukazok, ked sa prezentovali porodcovia- Jandova v tom videoklipe posobila ako nejaka lahka zenska a Habera s tymi zubami ako cednik.
Ked nie pred sud, aspon tolko slusnosti by mohli mat v sebe: sa verejne ospravedlnit. (09. 09. 2009 17:25)

1946: není k dispozici, neb nebylo pravdivé. (09. 09. 2009 16:44)

panalev: aha... (09. 09. 2009 20:30)

evolucius: tak nejlepší co se od roku 89 událo,bylo rozdělení naší země od Slováků...soutěž je oživlá mrtvola,které nepomůže ani přisprostlé a trapné sexistické chování některých porotců,ani prázdné blafy moderátorů točící se stále dokola kolem vekého frňáku,pro mne nezajímavé moderátorky která svou karieru postavila na sypání popele na vlastní hlavu,když potom se nechává fotit jako "modelka"...a partě bláznů bez talentu,kteří z 99% neumí vůbec zpívat,a celá soutěž tedy zase vyprodukuje z nouze cnost,tedy dalšího nezajímavého jedince...a proč se koukám?...protože to chci vidět,tu bídu a trapas...pardon (09. 09. 2009 16:44)

alfa05: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (09. 09. 2009 16:39)

fauxpas: Přesně tak :o).Taky mě ta Halina napadla (09. 09. 2009 16:45)

pitrska: ja nikde necetla,ze chce miliony??Zavidis,ze je muze mit Boze (14. 09. 2009 12:15)

Mracik: A zrazu ta tlsta z vychodu cche sa sudit lebo ma malo prachov asi a vie,ze Habera a jandova maju viac penazi tak cche prachy za taku urazku,ze to co osm videla na videu neni ziadna urazka ale radili jej ani ju neohovarali.A chudatko ta tlsta chce asi vysudit miliony a chce ist na dovolenku.No no aj tak sa ti to nepodari. (09. 09. 2009 16:22)

73hm: to byl ubohý příspěvek...nemyslíš? (10. 09. 2009 07:36)

kopejtko: tak se přihlaš do soutěže, trdlo, apokud nejsi zrovna Claudia Schiffer, třeba si na tobě taky zgustnou a nebudeš muset psát uplakané příspěvky pod článek..... (09. 09. 2009 20:34)

prdelkalh: Máš zvláštní pojednání,oč asi uchazečce jde....fakt bída Jak by se to líbilo tobě,kdyby tě podobně někdo urážel a říkal si jako osobnosti,či co???Je to nevychovanost,nic víc a držím palečky,ať je ta holčina žaluje.Co ty víš,co může vysoudit,třeba to peníze nebudou a když ano,tak jak říkáš,asi ti dva mají o chlup víc a tak jim to nebude vadit,že budou muset udělat radost za trest (09. 09. 2009 18:42)

aapricot89: podivej Mraciku, at ma malo nebo hodne, at je z vychodu a nebo ze zapadu,at chce jet na dovolenku a nebo ne, NIKDO na svete nema pravo urazet a ponizovat druheho jenom proto, ze nema idealni vahu. Co asi bude delat Jandova, kdyz dostane diabetes a nebo thyriod problem a ztloustne, taky ji bude jedno, kdyz se ji budou ptat, jak si umyva prirozeni? a nebo Haberova manzelka Pestova, co kdyz ona ztloustne, co bude ten hlupak delat? Haberu jsem povazovala za slusneho cloveka, dnes vim, ze je to povrcgni buran1 (09. 09. 2009 17:17)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz