Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

9. září 2009 | 15:20Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

apple: Hlavně jestli dodržuješ hygienické návyky ty,tvoje příspěvky smrdí na dálku.... (09. 09. 2009 22:24)

mim33: Držím palce a doufám, že souboj s neuvěřitelným hulvátstvím, nafoukaností a omezeností vyhraje. Jedna z účastnic předchozích řad Superstar z Ústí nad Labem, která se dostala do Hvězdné pěchoty, spáchala sebevraždu skokem z okna. Média by měla tento případ v souvislosti s urážkami a šikanováním ze strany Jandové a Habery připomenout, pak to může končit i takto. (09. 09. 2009 22:03)

mash: Nechci zlehčovat nějakou údajnou sebevraždu (je mi té holky případně líto), ale pokud je někdo dem*entní, nic neumí a jde se nehorázně ztrapnit před celým národem, pak asi skutečně duševně v pořádku nebude. Nikdo jí nenutil, aby tam přeci chodila!
Já naopak držím palce porotě - ať zůstává dál otevřená, přísná a upřímná! Jen díky jim se na SuperStar koukám, bavím se. (09. 09. 2009 22:12)

cert: Kdyby nic neuměla, tak by ji nejspíš nepustili do dalšího kola. Zejména s tím, jak vypadá. Kdybys neměl v mozkovně nastláno, tak by ti to docvaklo. (10. 09. 2009 07:07)

mim33: Že se dokážeš tímto bavit jen vypovídá něco velmi nehezkého o tvé povaze. A k té "případné lítosti" - udělal bys lépe, kdybys mlčel! (09. 09. 2009 22:16)

mim33: Jinak pokud má pořadatel soutěže alespoň trochu soudnosti a slušnosti, tak Jandovou i Haberu z pořadu vyrazí. (09. 09. 2009 22:05)

pinely: naprosto s Tebou souhlasím, opravdu by se nad tím mělo celé vedení Superstar zamyslet.Je to ubohost a vizitka česko-slovenské povahy.Navíc s výroky MJ by se dala vysílat Superstar až po 22.hodině. (10. 09. 2009 12:05)

simeon: vůbec nechápete pointu a smysl pořadu - nejde o zpěváky, ale o prachy. Šokovat, zaujmout plebs, vzbudit emoce - podle vašich reakcí se to daří nad míru. Čím víc o tom mluvíme, čím víc lidí to dostane do podvědomí tím spokojeněji bude pořadatel usínat. Všude v cizině je porota stejná, čím drsnější tím lépe, hrají své role podle daného scénáře - ne nadarmo ještě před uvedením řeknou který z nich je KAT atd. Za to jsou placeni, pokud by byli hodní tak budou nahrazeni, není to žádoucí. Takže konečně pochopte podstatu! Opravdu nejde o zpěváky!!! (10. 09. 2009 09:45)

mash: Pak se na ten pořad nikdo nebude koukat. Pokud Vám tento (dle mého názoru) vynikající styl vadí, přepněte si na ČT2. Nikdo Vás na to koukat snad nenutí, né? (09. 09. 2009 22:14)

Mracik: No no tak nenadavajte na Pala.Kvoli jednej dievcine.No a co ked tlsta tak je.A podla mna to nbolo strasne len bulvarni novinari z toho robia velke halo. (09. 09. 2009 20:23)

dattatutaskin: A CENZOR MAŽE A MAŽE ŽE BY TAKY HLOUPÝ SLOVÁK? (09. 09. 2009 20:18)

mash: Né, spíš myslím, že hloupý jsi tady jedině ty... (09. 09. 2009 22:14)

babca: Kdyz se Cech po delsich letech pobytu v cizine( te na zapad) vrati zase domu, tak se nestraci divit, jak vulgarni, neuctivy, pomlouvacny a buransky ten nas narod je i kdyz pred odjezdem mu to vse pripadalo normalni, tak a tady je presna ukazka teto pravdy, zije se ve dvou tvarich, v te na verejnosti jako v pozlatku a v te druhe v soukromi, jako v tom nejhorsim bahne. O tom videu neni pochyb, skutecne se cely rozhovor odehral po odchodu soutezici a na Blesku byl uveden cely, dnes uz to je jinak, nekdo nekoho chrani a proto to vymazal. Kazdy delame chyby a za ne se nemusime stydet, ale hlavni je neublizovat a kdyz uz se to stane, tak se alespon omluvit (09. 09. 2009 20:08)

mandat: Prislusne slecne drzim palce !!!! Doufam,ze Porotu pekne oskube !!!!!! V poradu se hledaji telenti,kteri umi zpivat a ne vyzable modelky !!!!!Preji hodne stesti !!!! (09. 09. 2009 19:42)

mash: Bohužel ta tlustá holka vůbec zpívat neuměla! A jak víte, tak např. v Británii SuperStar málem vyhrála postarší dáma také korpulentnější postavy.
Naopak, porota se chová konečně správně! A konečně je i tento jinak již nudný pořad koukatelný! Já držím palce porotě! (09. 09. 2009 22:17)

leontieen: Dotyčná Radka nebyla zkritizována za zpěv, ale za vzhled. Porotci jí poslali dál, ale přestože postoupila, tak jí urazili ještě víc než celou Hvězdnou pěchotu a to si nezasloužila. Hledáme zpěváky ne missky a missáky a VO tom to je. (11. 09. 2009 15:47)

raspina: na advokáta. Mohli by si ti burani uvědomit, že si takové věci nemohou dovolit. každej se opičí po Západu - ale tam se takové vůbec věci neřeší. Mimo to jsem si myslela, že je to soutěž ve zpěvu, tak proč jí tam vnucují svoje rozumy co má a nemá dělat. Já se na SUPERSTAR nedívám a dívat nebudu. Porota mi (kromě Hejmy) vůbec nesedí. Vždy jsem se na finále dívala a fandila, ale už mě to otravuje. Ať si to NOVA strčí za klobouk!! (09. 09. 2009 18:48)

kopejtko: jo přesně, klidně a ráda přihodím tky nějakej peníz.... (09. 09. 2009 20:42)

matyldamatylda: raspina: Nemám co dodat,přesně i můj názor a postoj (09. 09. 2009 18:54)

mash: Socky, co čtou Blesk chtěl přispět...? Bože můj! Přispějte raději na nemocné děti, vy imbecilové! (09. 09. 2009 22:18)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz