Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

9. září 2009 | 15:20Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

cranberriess: TY JSI DO MALACEK A NECH NA HLAVĚ.

TAKOVÁ RůŽIČKOVÁ SE SYNEM, NEBO PAWLOWSKÁ NA SVÉ POSTAVĚ POSTAVILI KARIÉRU.

PROČ MÁ MÍT KAŽDÝ VYCUCANÉ SÁDLO - JAKO NOVOTNÝ.

(11. 09. 2009 21:41)

simeon: Věra Bílá ;-) (ale nevím jestli se hlásí k Čechům, nebo k Romům) (10. 09. 2009 09:36)

katkaseq: Soudnost, ok, Radka je sice "prostorově výraznější", ale mě to třeba vůbec nevadí. Ať jí říkají "sportuj, hodně vody a zeleninu", ale dále už NE. A navíc to není pořad "Jste to, co jíte". A ještě bych k tomu dodala, že například operní pěvkyně jsou statnější ženy a taky ten jejich hlas má sílu!!! (10. 09. 2009 09:22)

dedamrazik: Bez kouska soudnosti jdou do NEJEN pěvecké soutěže jak tady někteří psali. SUPERSTAR by měla být osobnost, která umí nejen zpívat, ale je v ní něco víc než jenom hezký hlásek. A při pohledu na ně nebude lidem špatně. Že je holčina silná, třeba za to nemůže, třeba ano, ale ruku na srdce, superstar to nebude. Nevím co a jak se stalo, taky jsem nic zlého neviděl. Myslím že někteří schytali od poroty víc přímo na obrazovkách. (10. 09. 2009 01:48)

cranberriess: SI HUBEŇOUR JAKO TVÁ BERLE MRAZILKA (11. 09. 2009 21:44)

beat: Reagujete tady na něco, co napsal jen Blesk. V porotě uznávám jenom Hejmu, ale bylo jasné hned na začátku, že na tuhle porotu si někdo zasedl. Původně měla být v porotě Bartošová, ale Darina s ní odmítla být za jedním stolem. Dali přednost Darině. A kdo se kamarádí s Bleskem ? Pomeje. (09. 09. 2009 23:20)

katkaseq: Vždyť to je video, které je natočené, nejde jen o drby Blesku!!! (10. 09. 2009 09:24)

panalev: A proč to "nevinné" vido stáhli? Víte kolik lidí ho má doma, hihi...Stálo za to! (11. 09. 2009 08:34)

simeon: počítám že byla myšlena reakce na ten "zápis" údajného rozhovoru - ten co je nad touhle diskusí... nikoliv reakce na video... (10. 09. 2009 09:37)

kolouch11: První SUPER STAR, jeho porota, to se člověk pobavil, kritika byla i vtipy, inteligentní lidi si nedovolí urážet nikoho jiného. Letošní SUPER STAR - co to je za spodinu,tím myslím porotu, mimo jednoho člena, která si dovolí za mezinárodní účasti tak sprostě uražet lidské bytosti, které nedělají nic jiného, jen se chtějí dostat do televize, tak jako slavná / sprostá porota /. Kdopak dostal na prkna slávy Jandovou? Daru ? To už zapomněly dámy??, spíše spodina!!!!
Jen škoda, že dcera Jandy se nebyla schopná naučit pravidla slušného chování,která mají i i hovádka boží. (09. 09. 2009 22:55)

cranberriess: JANDOVÁ JE ZANEDBANÁ STEJNĚ JAKO JEJÍ OTEC. (11. 09. 2009 21:46)

katkaseq: No, dámy DR a MJ se opravdu hledaly.. Ale tahle soutěž už vůbec (pokud někdy vůbec byla) není o hledání talentů - chce se zviditelnit porota, moderátoři, hodně vulgárními urážkami a vtipy se chtějí "přiblížit lidem" a zvětšit návštěvnost. Nebýt toho, že jsemt o sama absolvovala a taky jsem se dostala do středu paleb urážek (i když né v takovém měřítku jako Radka), tak bych to ani nesledovala.. Pořad byl nudný, táhlý trapný a já trnula "jak shodí mě", když shodili i jiné, lépe zpívající.. (10. 09. 2009 09:28)

apple: ať si zamete před vlastním prahem,no a co,že byla holčina tlustá,ale je potřeba být na úrovni,kterou tahle porota naprosto nemá. (09. 09. 2009 22:23)

mash: Naopak, kvůli tomu, že porota se konečně chová tak, jak má se na tuto SuperStar koukám a budu koukat. Náhodou jsem viděl kousek a okamžitě mě zaujal. Porota se chová otevřeně a upřímně. Ty otřesné kreatury a lidi bez soudnosti, co tam lezou si zkrátka nic jiného nezaslouží! A já se při tom celkem bavím - viz. "jsem nová pohádková bytost"... cože si?
Takže poroto, pokračujte takhle dál a klidně i tvrději A pro tu tlustou girl - místo toho, aby ses soudila a ještě víc ztrapňovala, přestaň žrát deset dortíků za večer, vstaň z gauče a začni se hejbat! Pak budeš moci jednoduše dodržovat základní hygienické návyky a nikdo se nad Tebou nebude pohoršeně pozastavovat!
(09. 09. 2009 22:08)

basa: Myslím si že toto môže napísať len človek na veľmi nízko vyvinutej inteligenčnej frekvencii teda slušne povedané domysli si . Len povrchní ľudia ako ty môžu vyjadrovať takýto ,,názor". Vieš niekedy to nie je na ,,dortíkoch" a nezdravej výžive, mnoho ludí je obéznych a stravujú sa ako vrabce. Ale to je asi niečo nepochopiteľne pre človeka tvojich kvalít, nechcem ťa urážať, no myslím si že jediný kto by sa tu mal zamyslieť nad svojím životom si tu ty a tebe podobný. (10. 09. 2009 21:15)

bejcice: Plně souhlasím s každým slovem (10. 09. 2009 13:35)

cert: Kreatury jsou naopak lidé bez špetky sociální inteligence. Třeba ty,ty póvle. (10. 09. 2009 07:06)

i626: Tys mu to nandal, slušňáku. Ať ti neprdne cévka (10. 09. 2009 17:01)

i626: (10. 09. 2009 00:13)

matyldamatylda: mash: Vážený/á,on je trochu rozdíl v tom,zda se dotyčný uchazeč ztrapní sám a zda ho ztrapní porota.Porota má hodnotit zpěv,tam si servítky brát nemusí,ale urážení a zesměšňování lidí,to profesionální skutečně není.
A nejhorší je na tom to,že spousta diváků na to čeká a porotci se trumfují,kdo bude větší hulvát.
Jak ubohé (09. 09. 2009 22:38)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz