Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

9. září 2009 | 15:20Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

panalev: ztratila paměť! (11. 09. 2009 08:31)

cranberriess: JANDOVOU NA CETEČKO, 100 % NÁLEZ (11. 09. 2009 21:27)

mysulinda: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (10. 09. 2009 21:09)

cranberriess: A TY SE HLADEM KYMÁCÍŠ JAKO TŘTINA VE VĚTRU

NAJEZ SE, ŠPAGETO (11. 09. 2009 21:29)

cranberriess: NEJSI SILIKONOVÁ HELUŠ ? Ó, ZÁVIDÍM (11. 09. 2009 21:25)

mysulinda: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (10. 09. 2009 20:53)

girl123: a ty ses nekdy koukl/a do zrcadla????asi ne coz???tak vis co nejdrivse juknki do zrcadla ty!to vis mas jitlidem prikladem (12. 09. 2009 18:17)

cranberriess: KOLIK MÁŠ PLASTIK, FRANTIŠKA HODNOTÍ ???

VEM SI VEČEŘI A NEBUDE Z TEBE KAPAT NENÁVIST K LIDEM. (11. 09. 2009 21:23)

tarantuletarantule: To není miss, ale pěvecká soutěž. Jandová to přehnala. A vy jste zlá ženská, zřejmě úžasná štíhlá krasavice. (10. 09. 2009 22:12)

mallorca: ZE JIM NENI STYD,TOHLE VYPUSTIT Z UST.CHUDAK HOLCINA....VSEM TREM BYCH NAMLATILA PRES USTA!!!!!! (10. 09. 2009 17:55)

pinely: Milá Radko,držím ti palce a myslím si, že by jsi měla jít dál a dát celé krásné,talentované,sexi porotě jasně najevo,že tě takový lidé nemůžou urazit.Slečna Jandová je sice talentovaná zpěvačka, hlas má skvělý, ale pod vrstvou make up, kdoví co se skrývá, možná by se za ní na ulici ani nikdo neotočil. jak by byl svět nudný, kdyby jsme byli všichni stejně krásní,sexi těla,talentovaní ..., to by byla příšerná nuda.Výroky slečny Jandové jsou opravdu síla a očividně pusu nadarmo neživí.Její táta by si s ní měl důrazně promluvit, nikdo nemá právo se takhle chovat k lidem jen kvůli tomu, že je někdo víc při těle.Je to ubohost a mrzí mě, že s k tomu přidala i Dara. (10. 09. 2009 11:51)

solochov: Slováci si asi myslí, že si u nás můžou dovolit všechno. Habera je obyčejný primitivní hulvát, Darina mu často přizvukuje, přitom hraje divadýlko na kameru a vyvaluje svoje silikony. Hejma je starý opelichaný kocour a Jandová, to je obyčejné pra.se se zamrzlou pubertou, holky z Perlovky mají větší úroveň.
Za takovou dceru se musí Janda hodně stydět. (12. 09. 2009 22:06)

solfernuska: porota a hlavně predátor hejma to jsou kapitoly...tak milá poroto hodnotim vás (10. 09. 2009 09:39)

solfernuska: já chci taky finanční příspěvky..jsem taky pěkně tlusťoučká tak honem penízky sem (10. 09. 2009 09:31)

simeon: "To, co mi řekli, by slabší povaha nemusela zvládnout." - tak řekli to jí, nebo to řekli až když byla fuč? Minimálně by se svojí vypěstovanou otylostí měla být na podobné narážky víc než zvyklá - kór když je bumbrdlíček od malička - ve školce a škole jsou děti mnohem zlejší a bezprostřednější než dospělí.

"Odmalička jsem taková a nikdo si to ke mně nedovolil." - asi jí nikdo nemá rád že jí nepomohli dostat se z toho průšvihu a nechali jí se tak monstrózně přežírat. To že jí nikdy nikdo nic neřekl svědčí jen o tom, jak jsou k ní všichni neupřímní a místo nápravy v nich vzbuzuje jen soucit

Jinak novináři by měli nechat mluvit jí, ne tu psát nějaké články které nevypadají ani věrohodně když nejsou v její mateřštině... určitě řekla to co oni napsali????? (10. 09. 2009 09:28)

katkaseq: Přesně tak, stopro to překroutili. Mě se také ptali "jste naštvaná, urazilo Vás to???" 3x se ptají, třikrát říkám, že nejsem naštvaná a ani uražená a oni to tam stejně napsali.. Takže taky nevěřte všemu, možná ani s tím soudem to není pravda. Ale do toho bych být Radkou šla. (10. 09. 2009 09:31)

katkaseq: Radko, nevím nakolik jsou to drby, nakolik pravda, že to chceš hnát k soudu a doufám, že si to přečteš. Každý má právo vystoupit na SS, ať se smějí lidem, co neumí zpívat nebo jsou extravagantně oblečení.. ALE je to pěvecká soutěž!!! Vzhled patří k "image", ale každý je jiný.. Není to soutěž modelek nebo miss. Tím jsem chtěla říct, že nemají právo nikoho uražet kvůli vzhledu a zahánět to do extrému jako v Tvém případě. MOC TI FANDÍM a přeju si, ať to opravdu řešíš soudně a ať soud vyhraješ !!!! (10. 09. 2009 09:19)

simeon: není to soutěž primárně určená na nalezení Pavarottiho (už jen že nejde o kvalitu ale o popík), celé je to vymyšlené pro vyrejžování peněz - že najdou i nějakého zpěváka je podružný efekt. Většina lidí se tam jde jen exhibovat. Jde o to přitáhnout pozornost, šokovat, zaujmout, udělat co největší reklamu a uvést do podvědomí obyvatel aby je emoce donutili utrácet za SMS. A to se jim vede. Ale ruku na srdce, většina lidí se zhrozí (nechci říkat zhnusí) když se mu soutěžící nevejde na obrazovku, část jí polituje a soucit nad jejím stavem by jí měl ranit víc než urážka nějakého trouby z poroty. A řeší někdo jestli to někoho pobuřuje když mu na obrazovce ukazují nepříjemné věci? (10. 09. 2009 09:33)

solochov: K tvé poslední větě:
na obrazovce nám může být nepříjemné cokoli a kdokoli. Nemusí to být jen nadváha. Mně je třeba hodně nepříjemná Darina a taky na ni musím koukat. S tím nic neuděláš, je to hloupý důvod. Prostě když mi někdo vadí, koukat nebudu. Rozhodně to ale není důvod pro tak hrubé urážení člověka. navíc třeba za svou nadváhu tak úplně nemůže, nikdo z nás neví, jak to je. (12. 09. 2009 22:10)

maccek: Chápu,že holčinu to zabolelo,ale soudnost je taky na místě.dejte si rukru na srdce a řekněte která naše zpěvačka je tak obézní.A je to o vůli.Mohla je odpálkovat a neudělala to,bránit se.myslím že musejí koukat trochu i na vzhled je to i o tom.Fakt je,že poslední věty si mohli nechat pro sebe.Třeba to odradí spoustu jiných nesoudných lidí a o tom to je. (10. 09. 2009 09:15)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz