Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

9. září 2009 | 15:20Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

solochov: DLE MÉHO NÁZORU BY VE SLUŠNÉ TELEVIZI MĚLA TAKOVÁ POROTA OKAMŽITĚ SKONČIT !!! .
Tohle není jediný případ, kdy jsou vulgární a urážejí či ponižují. Kam jsme to došly? Co jsou oni víc? Ať se kouknou na sebe!!! (12. 09. 2009 22:00)

petynka: Kam jsme to došly? - TY SI DOJDI DO LIBREXU PRO PRAVIDLA ČESKÉHO PRAVOPISU, PROTOŽE DLE MÉHO NÁZORU BY TADY NEMĚLI DISKUTOVAT JEDINCI, KTEŘÍ PRZNÍ ČEŠTINU! (14. 09. 2009 11:54)

girl123: Nelibi se ti snad radka???tak nevolej,nepis a epomlouveeeeeeej to si radko zapamatuj a kdyztak to i rekni velmi to pomaha (12. 09. 2009 18:42)

akka: cooooooooo????? (12. 09. 2009 19:00)

girl123: copak problem????? (12. 09. 2009 19:58)

sally56: Celou porotu bych hnala sviňským krokem. Jeden hulvát je větší jak druhý. Chovají se nechutně. Té dívce fandím, ať je dá k soudu. Takové chování si přece nemůžou dovolit. Člověku nad tím skutečně stojí rozum, co si dnes ty slavné cééélebrity můžou dovolit a nikde nemají žádný postih. Zajímalo by mě, co na to televize NOVA? Tu to nechává klidnou, hraje mrtvého brouka? Pryč s takovou porotou!!! (12. 09. 2009 10:48)

akka: já to vidím takto, Jandová se prostě jen předvádí, zřejmě v jejím věku ještě nedošla k tomu, že by se měla chovat slušně a ne jako zfetlá puberťačka, takto na mě působí.... a Habera? Toho jsem měla kdysi ráda. Dnes je to nafoukaná nicka, za kterou se Peštová musí stydět!! Dara mě také překvapuje svými výroky. (12. 09. 2009 10:28)

ogar: Celá ta šaškárna a komedie stojí za starou belu.Žádná superstar se Star nestala,jen se dívím,že se porota na to vůbec dala.Nova a spol. je musí asi dobře platit,tak budou mít na advokáty a chudinka utře nos,hlavně že se zviditelní,na chvilku.Už teď je mě na blití. (12. 09. 2009 10:22)

zoadz: Porota se chová, jako kdyby měla patent na všechno. Je neomluvitelné to, že když někdo jde předvěst svůj hlas, aby jej zkritizovali a uráželi takovýmhle způsobem. Habera a Jandová jsou IQ tykve. (12. 09. 2009 09:56)

girl123: presne clovek tam jde predvest svuj hlas a porota to skritizuje cely to je des
(12. 09. 2009 17:57)

ctenar: JANDOVÁ ??

NÁROD TO ZAJÍMÁ STEJNĚ JAKO TO, PO KOLIKA DNECH SE TI PERIODA OPAKUJE ? 28 dní nebo více nebo méně nebo je nepravidelná?

JO, A VZRUŠIVÁ JSI VAGINÁLNĚ ČI KLITORIÁLNĚ ??

DĚKUJI ZA BRZKOU ODPOVĚĎ.
(11. 09. 2009 21:52)

cranberriess: nevešlo se v 21,32 (11. 09. 2009 21:34)

cranberriess: jinak ať se zmačkají jako červený papír a táhnou, odkud přišli, fujtajblové (11. 09. 2009 21:32)

tinna333: jednala bych stejně jako dotčená slečna-hnala bych je k soudo
mají hodnotit zpěv a ne postavu a ikdyby jí hodnotili dá se to říct slušně
(11. 09. 2009 13:28)

mysulinda: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (11. 09. 2009 15:37)

akka: mysulindo,vypadni z diskuze !!!! Je vidět, že s potěšením trousíš "zlo" a popuzuješ ostatní diskutující!!! (12. 09. 2009 13:24)

cranberriess: A CO TY, NEJSI NÁHODOU PRO ZMĚNU PŘEOPEROVANÁ DARA - ZUBY, POPRSÍ, OBLIČEJ ??

Kdybys neměla prachy na operace, mohlas hrát v Mrazíkovi MArfušu a řvát : "Já chci ženicha " (11. 09. 2009 21:18)

lipos88: Jaká mudra A ty si prečo nešla do ČeskoSlovenská superstár? hm? ale je z teba vééľka kritizáčka (11. 09. 2009 20:49)

jiri74: vážená poroto,myslel jsem že když jste profesionálové že budete hodnotit zpívání a to co jste prohlásili o té holce je fakt nehorázné a sprosté a i když musíte poslouchat některé šílené nezpěváky tak si myslím že jste to přehnali a můžete být dobří a populární jakoliv, ale jako lidi jste u mě hvězdná pěchota.Jak že to řekl Habera? "velké smradlavé hovno" TO JSTE VY (11. 09. 2009 11:03)

lipos88: Na Západe Slovenska toto neexistuje že niekoho kritizujú zato ako vyzerá. Pozerajú iba na hlas a nie nato ako kto vyzerá a akej pleti je. Habera ty šašek jeden tie tvoje pesničky sú jak pod ma z boku aký ty máš hlas? Ved v Anglicku som počul na ulici lepších spevákov. A ten Kuko česky to kto je? Žlutý pes či čo im kuruje? :o) Rolincova je v pohode. Ale ta česka to s akého kanála ju vytiahli? Ubohé primitívne a vôbec neprofesionálne. Typické Československo. . Kvôli tomu do superstar určite nešla. Nešla tam prezentovať svoju postavu ale svoj talent ktorý teda má! Lenže také p... jak je Jandová si talent očividne nevšímajú a mýlia si MISS 2009 zo SuperStar. A to je chyba!! A to že Pali je dobrý spevák vieme všetci lenže to čomu príroda nadelila na hlase mu asi odobrala na rozume! V Superstar sa má hodnotiť spev! A nie postava. Na to sú iné súťaže a iní porotcovia. Čo keď má zdravotné problémy? Habera a Jandu chceli zhodiť speváčku, ale zhodili sami seba. (11. 09. 2009 09:20)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz