Zpět na článek

Diskuse ke článku: Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

Tlustá zpěvačka: Haberu a Jandovou dám k soudu!

9. září 2009 | 15:20Radka Semivanová (22), zpěvačka s nadváhou, kterou sprostě uráželi porotci SuperStar, se rozhodla vrátit úder - Martu Jandovou a Pavola Haberu chce za urážky hnát před soud. Tady je rozhovor s odvážnou…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

litop: Zanedbava svou intimni hygienu a pak se ji to tlaci vrchem.Umi si JI vubec sama umyt? (15. 09. 2009 14:12)

amadea: jasně,kdo je tlustý,žere jako prase.Podle sebe,soudím tebe,Když já žeru jako čuně a jsem štíhlý,nebo akorát,tak obézní musí žrát dvakrát tolik.A podle toho,jak je obézní tahle slečna,tak alespoň třikrát tolik,než průměrná populace,že?Ale až tomu hubenému,co takhle soudí třeba kiksne štátná žláza a dost blbým způsobem,že přibere i ze vzduchu,bude mu to jasné,jenže to už ale bude pozdě.... (15. 09. 2009 13:23)

amadea: Tak už to prostě v životě chodí.Lidé jsou souzeni v prvé řadě podle vzhledu až na druhém a dalších místech podle vlastností,schopností,duše,atd.Myslím si,že slečna je na to zvyklá,opovržlivé pohledy okolí,ponižování,úšklebky,ústrky,atd.,navíc jestli je obézní odmalička,jak tvrdí.Má podobných zkušeností,ne-li horších,dost za sebou!!!A ještě ji čekají v životě další a mnohem horší situace.To až navštíví lékaře se jakýmkoli problémem,jen malokterý doktor si bude brát servítky,aby jí šetrně sdělil,jak moc je obezita zdraví nebezpečná.Jen ať si holka zvyká,jesli nezhubne,bude to zažívat celý život.O vztazích láskyplných s druhým pohlavím nemluvě,zklamání,zklamání,zklamání.A až bude hledat zaměstnání,to si taky užije...Ale držím ji pěsti v soudním sporu.Takové chování poroty,ale především člověka,hovoří o jeho kvalitách.Jak asi takoví lidé vychovávají vlastní děti a v jakém duchu je ti "krasavci" budou vychovávat??? (15. 09. 2009 12:11)

taninka: at je zažaluje ma na to pravo jde o spev a ne kolik jestly ma nadvahu neni to soutež krasy nebo modeling hnus porota namysleni arogantni hovada co si nevidi do huby ta jandova taky moc krasy nenabrala kdyby nebyla zmalovana tak se ji leknete a cvrkla darina machruje nebo ma same plastiky vypada jak maska radce držim palečky (15. 09. 2009 09:39)

mike999: Jakej soud? Tohle je fakt přehnaný. Lidi, vy jste nikdy neřekli: "Ty v*le, ta je tlustá. Koukej ten má ránu! Viděla si ten účes? To je strašný! Ten šéf je kre*én" apod. Člověk někoho uráží dnes a denně a nejde za to k soudu. Nesoudil bych porotu, nesnažili se ji urazit, tohle je pochybení strihačů či produkce, že se toto dostane "ven". (14. 09. 2009 23:23)

wreptile: Zdravím, ačkoliv se mi jednání poroty nelíbí a vulgarizmy, které používají se mi hnusí, musím se poroty zastat v tom, že superstar není jen o zpěvu. V superstar nehledají
žádné geniální zpěváky/zpěvačky, kteří vyzpívají 4 oktávy a ovládájí nejrůznější hlasové techniky. Hledají zpěváky středního proudu, kteří se budou dobře prodávat v šoubyznysu a budou lahodit v televizi nejen uchu, ale i oku. Přecijen, lidé vnímají hlavně očima... nadruhou stranu by z budoucích superstar měla čišet energie, která nenechá nikoho chladným, bohužel 22ti letá slečna s nadváhou tohle nesplňuje. A pokud opravdu umí zpívat, uchytila by se v divadle, v opeře, -či jako zpěvačka nějaké z místních kapel. Dle mého názoru je to přirozenější cesta k úspěchu než přihlásit se do superstar a doufat, že právě já budu ten/ta nejlepší a stanu se československou superstar.
(14. 09. 2009 19:52)

adoska: No tak to je teda od poroty hnus!! Měli by se nad sebou zamyslwet,proč tam vlastně jsou!!!Znam jedno dobre rčeni.....až ti silni zhubnou,tak ti chudi z-dechnou (14. 09. 2009 12:37)

alixie: Ta dívka se přihlásila do soutěže zpěváků a ne do soutěže krásy, tak jak ji porota můe takhle urážet? Kromě toho je řada zpěvaček, které mají nějaké kilogramy navíc a přesto se svým zpěvěm staly známými a oblíbenými, např. p. Ulrichová, má nějaké kilo navíc ale vidím a poslouchám ji s požitkem, např. p. Špinarová, také nemá třeba na královnu krásy, ale její zpět je pro mně vždy příjemný zážitek. Naše silikonové "krásky" např. Mesarošová, Kristelová, Partyšová, atd. se k nim nemohou po žádné stánce ani přirovnat. (14. 09. 2009 12:33)

adoska: JJ to jsi napsala mooooc hezky,to se mi libi!!! A ve všem maš pravdu. Jsou to v te porotě sami burani!!!! (14. 09. 2009 12:44)

pitrska: Oni maji radit,jak ma zpivat a hodnotit zpev?Co to tady ctu mi neda spat??co kdo komu ma co radit jak ma hubnout a jak ne??Co je naky debilce jandovy do toho jak ona vypada???Uz to tady vy Tupci co tady pisete blbosti chapete??Tady to je SUPERSTAR???????Nebo naka Mdelingova agentura??tady se hodnoti zpev?,???zpev zpev???Ona se nikoho neprosila o rady kdyby s eprosila sla do poradu STe to co Jite....Zamyslete se proboha (14. 09. 2009 12:22)

mike999: Superstar, né zpěvačku do rádia kde nebude vidět. Prostě superstar je o celkovym dojmu, jen jí poradili, pokud nechce hubnout, ať si žere třeba tuny hamburgerů, ale ať pak nemachruje se soudama když jí někdo řekne upřímnou pravdu. (14. 09. 2009 23:26)

tomaski: Nechápu co si Habera a Jandová myslí že jsou hvězdy a můžou urážet lidi!Jestli půjde s tím Radka k soudu tak ji fandím.Jandová si do huby nevidí od začátku pořadu,měla by si zamest před svým prahem neuškodilo by jíto!Ponižovat soutěžící je sprosté a za zády.Do či by jí to neřekla tak tvrdě jako když odešla.Ta by jí tu tlamu pěkně zrychtovala.A Habera bez komentáře raději. (14. 09. 2009 08:42)

pitrska: Je to sok !!co oni si dovoluji
Na ne je taky spousta urazek a nikdo to neventyluje.
Napřarinka ty jeji kozy,a jeji svrastelej krcek hmmm
Jandova a zmalovany ocka,taky super.Nikdo ji tu nechtel,tak byla raci v nemecku,nebo co??
Habera??jak on muze mit urazky na vlasy,nechapu,sam to nosil 100 let jak kdyz nemeln na kadernika.
Meli by si zamect asi pred svim prahem a pak nekoho komandovat,Je mi spatne z nich,jak jsou namysleny a ubohy.....
(14. 09. 2009 08:18)

pitrska: kazdej nemuze byt hubenej a krasnej jako jsi asi ty (14. 09. 2009 08:19)

lukypi: jsi hnusná tlustá k.ráva, taky me zazalujes ? (14. 09. 2009 01:13)

quasimodo: Jen at je Radka po soudech roznese, jsou to namysleni kreteni. Slecna je sice obezni,ale je to jen jeji vec. Takhle se nikdo vyjadrovat o nikom nesmi, kor za zadama dotycneho. Jenze neco takoveho komercni televize potrebuji. Jde jen a jen o sledovanost a takovy hovada, jako je Jandova a spol jim ji zvysuji. Ted se kazdy druhy bude cumet na tu ohavnost a cekat koho zase sprostaci urazi. (13. 09. 2009 17:11)

mutti: držím palcxe Radce,at jim naloží,nameděnci,co si o sobě myslí,že mohou shazovat kohokoliv (14. 09. 2009 13:42)

paralenka: přiložit pod kotel?Jo,jistě,neměli by se tak chovat,ale ruku na srdce - vám se ta dívčina líbí?Byla bych nešťastná,kdyby takhle dopadl kdokoliv z lidí kolem mě,nadváha nebezpečně zatěžující srdce děsí.Možná má slušný hlas,nevím,ale asi by mi vadilo koukat na tak mladou obézní slečnu.Nikdo se k ní tak nechoval?Možná jen nevnímala pošklebky jiných,možná dodnes nenašla někoho,kdo by jí řekl tvrdou pravdu-děvče,nesluší ti to. (13. 09. 2009 01:06)

bouby: A co je na ni špatného, má sice pár kilo na víc, ale to vůbec není důležité....Na vzhledu nezáleží, ale na povaze ano. Radši se budu dívat na obézní Radku než na nechutnou Jandovou!!!!!! (14. 09. 2009 13:15)

fantom08: jaký otec, taková dcera - povedená rodinka (12. 09. 2009 23:00)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz