Zpět na článek

Diskuse ke článku: Sprosťáci v porotě: Uráželi tlustou zpěvačku!

Sprosťáci v porotě: Uráželi tlustou zpěvačku!

8. září 2009 | 11:43Tohle už porota SuperStar vážně přehnala! Během semifinálového kola v Košicích nevybíravým způsobem urážela obézní soutěžící (22).

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

tarjas: Habera má nejspíš komplexy z toho, že je starej a seschlej a má scvrklýho p**ka, a takto si je léčí. Jandová se zase nejspíš tímto způsobem snaží zviditelnit...takoví lidi v porotě nemají co dělat (15. 09. 2009 10:56)

maledi: Jak tak,koukam tak je tu samej svatousek a rozumbrada.Vazeny damy a panove,absolutne nevim o co vam jde?O tech par sprostych slov?To snad nemyslite vazne,to mi chcete rict ze vas tak strasne pohursuje par vulgarit?Sami se podivejte do svy krasny slovni zasoby,jak moc je slusna.Nekteri to rovnou i prezentuji ve svych radoby inteligentnich prispevcich.Absolutne nevim ceho se ta obezni holka snazi dosahnout ze je zazaluje,soud se tomu akorat vysmeje a jediny postich bude mozna tak TV za to ze to pustila do eteru.Pro me je porota velice dobra,mozna ze i nejlepsi jakopu jsme kdy meli.Proc?Portoze tahle porota se stim nemazli a mozna uz konecne po 5 letech najdeme dobryho zpevaka/cku a ne ty rychlokvasky co vy tak milujete.+Nikdy jsem si nevsiml ze by se jen jediny clen poroty choval povysene ci nafoukane.Jde jen o Ceskoslovenskou zavist.Tak nejak jsem doufal ze ceska povaha je opravdu jen ceska,ale koukam ze ten mor,zvany "Uspech nepreju" neni jen u nas,ale koukam ze se jim nakazali i bratri slovaci.Nejdriv se zamyslete nad sebou a proc si myslete to co si myslete,a pak se tady prezentujte.Jinak kdyz hovno vyvalite v cukru,koblihu z nej stejne neudelate.

*HAWK*
Domluvil jsem (15. 09. 2009 01:52)

mike999: Lidé chtějí show, co nejvíce podobnou realitě. Moderní TV produkce se snaží šokovat, to přitáhne diváky. Doba se mění, to co stačilo před rokem, již teď nestačí. Nejsem zastáncem urážek, ale lidi, ruku na srce, vy byste koukali na to jak každýmu citlivě vysvětlujou že prostě zpívat neumí? Jandová to neřekla jí, řekla to když už byla pryč, to podle mě není urážka. Ano, bral bych to pokud je ta zmíněná slečna nějak nemocná, ale pokud prostě pořád "žere", tak co by člověk nemohl říct svůj názor na jeho vzhled? (14. 09. 2009 23:02)

jsemmartina: Od začátku se nestačím divit, jak se tyhle "celebrity" chovají... Takové hrubosti by si člověk neměl dovolit ani v soukromí. Tak se mi zprotivili, že si je už nikdy neposlechnu. O moc nepřijdu. (14. 09. 2009 14:42)

jsemmartina: Její postava je její věc, a naše "celebrity" by se měly naučit základnímu slušnému chování.. zase takové hvězdy nejsou, aby mohli na někoho ukazovat (14. 09. 2009 14:35)

stolda: Jistě jste si všimli,že ty naše rádoby "celebrity" se chovají,jako by byly nadlidé.Přitom to je banda zvrhlíků , kteří umí jen plnit stránky bulváru.A ten Mareš tam opravdu chyběl. (13. 09. 2009 20:12)

quasimodo: Minule rocniky meli alespon nejakou uroven. Ted ovsem jde sledovanost dolu, tak se ji snazi sprostaci Habera s Jandouvou urazkami a vulgaritami + vyumelkovana Darinka svyma kozama zvysit. Opravdu jsme ubozi konzumenti. (13. 09. 2009 17:27)

jooo: letoš ní porota stojí za h.... je sprostá a hlavně Jandová (13. 09. 2009 11:27)

babcq: ty jsi určitě krasavice s nádherným hlasem a vysokým IQ, že? Pak ale nevím, proč jsi tak zapšklá a zlá. Je mi tě líto... (11. 09. 2009 16:47)

lipos88: BabcQ prepáč myslel som si že to písala tá mysulinda :P (12. 09. 2009 08:43)

lipos88: Já možno niesom krásavec s nádherným hlasom a vysokým IQ , ale radčej držím p... a nevyskakujem tu jak ty , ževraj sexbomba , no chcel by som vidieť teba. Ked si taká múdra tak prečo si nešla do ČeskoSlovenskej superstár? hm? ale kritizovať vieš. Typická namyslená češka. A staraj sa o seba a nie tu kritizovať. Chcel by som vidieť teba na Radkynom mieste , keby si mala nadváhu a že by si mala problémy zo štítnou žlazou , tak určite by si robila to iste ako ona. Tak láskavo neukazuj tu tvoje silné IQ húpacieho koníka (11. 09. 2009 20:46)

tinna333: tohle je pěvecká soutěž a ne volba nejhezčí ženy ....
jasně chce být zpěvačka tak by měla vypadat ale stačí to říct slušně a ne mluvit o jejím přirození.....jako milá porota má naprosto nulové iq
na to jít si to tam skusit m právo každej a když to nevyjde mají mu to SLUŠNĚ říct (11. 09. 2009 13:23)

sally56: ...skutečně tato porota nemá žádnou úroveň. Jejich arogantní chování je přímo šílené. Téměř na každého koukají přes prsty a s učínkujícími jednají jako kdyby jim odpadli od pr....! Sedí tam znuděně, štárají se v nose, dělají posměšky...proč tam lezou, když jsou vulgární a evidentně je obtěžuje poslouchat učinkující? Přece tato soutěž není po prvé a museli počítat s tím, že nebudou všichni super!!!
A proč tam jsou? No protože za to nic, co tam dělají, za urážky a nevhodné chování dostanou tučnou odměnu.... (12. 09. 2009 10:21)

lipos88: Na Západe Slovenska toto neexistuje že niekoho kritizujú zato ako vyzerá. Pozerajú iba na hlas a nie nato ako kto vyzerá a akej pleti je. Habera ty šašek jeden tie tvoje pesničky sú jak pod ma z boku aký ty máš hlas? Ved v Anglicku som počul na ulici lepších spevákov. A ten Kuko česky to kto je? Žlutý pes či čo im kuruje? :o) Rolincova je v pohode. Ale ta česka to s akého kanála ju vytiahli? Ubohé primitívne a vôbec neprofesionálne. Typické Československo. . Kvôli tomu do superstar určite nešla. Nešla tam prezentovať svoju postavu ale svoj talent ktorý teda má! Lenže také p... jak je Jandová si talent očividne nevšímajú a mýlia si MISS 2009 zo SuperStar. A to je chyba!! A to že Pali je dobrý spevák vieme všetci lenže to čomu príroda nadelila na hlase mu asi odobrala na rozume! V Superstar sa má hodnotiť spev! A nie postava. Na to sú iné súťaže a iní porotcovia. Čo keď má zdravotné problémy? Habera a Jandu chceli zhodiť speváčku, ale zhodili sami seba. (11. 09. 2009 09:21)

mysulinda: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (11. 09. 2009 15:39)

cranberriess: myšulinda - chudák - malej a ještě vohnutej....

mrňavý myšulindo, modrá pilulka je k ničemu, to je pro Myšáky

(12. 09. 2009 13:44)

lipos88: Chcel by som vidieť ja teba! Ked máš také husté reči cez internet! Keby nevedela spievať tak by asi nepostupila Navždy z VSŽ (11. 09. 2009 15:42)

marlon: -mě velice zklamal Jak se vyjadřuje a vůbec celá porota je nevkusná.Je fakt,že do soutěže Superstar se přihlašují někdy takové individuality,kterým chybí sebekritika.Od toho je porota aby vybírala jen ty,kteří umí zpívat.Co se týká obézních zpěvaček-pokud má dobrý hlas tak se i to nějaké kilo navíc ztratí. (11. 09. 2009 01:35)

ellenase: Ale dalo se to čekat. Přece si nezkazíte reputaci. Jsem opravdu zvědavá, jak se bude porota tvářit, až holku znovu potkají v divadle. (10. 09. 2009 22:16)

1946: tak je porota vulgární. Žijeme v zemi,. kde je hrubost, vulgárnost normální. Celá republika ví jak vypadá péro premiéra, že hlava státu si libuje v letuškách, že premier zdvihá prostředníček a nadává sprostě. proč by měl být někdo jiný? (09. 09. 2009 16:36)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz