Zpět na článek

Diskuse ke článku: Sexy Carmen Electra: V Las Vegas ukazuje nahá prsa!

Sexy Carmen Electra: V Las Vegas ukazuje nahá prsa!

31. srpna 2009 | 19:15Carmen Electra opět šokuje. Svým odvážným sexy vystoupením a dokonalými křivkami přivedla do varu snad celé Las Vegas. Bývalá hvězda seriálu Baywatch vystupuje v jednom z luxusních hotelů skoro nahá a…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

makmark: sexuálně přitažlivá žena vypadá sice taky dobře ale hlavně se chová úplně jinak. (01. 09. 2009 12:50)

silveretta: Dokonalé umělé vycpané křivky...to je dokonalost sama opravdu to už abych si přišla divná, že nejsem další plastiková panenka.... (01. 09. 2009 11:53)

djaba: To mi připomíná předlistopadová léta.Soudruzi se také snažili přesvědčit národ , že je člověk bezpohlavní jedinec na jedné straně a na druhé straně se to i v televizních pohádkách pro děti hemžilo výstřihy až kdovíkam.Téměř každý český film musel mít dosti erotickou scénu , jinak by v kinech byla výrazně nižší návštěvnost.Teď se odhalí kdokoliv a málem celý novinářský národ je na větvi.Ale my konzumenti bulváru,tak nějak očekáváme větší pecku.Navíc jsem ve Vegasu nebyl. (01. 09. 2009 08:30)

sally56: ... no tak to je hodně ubohé... (31. 08. 2009 22:33)

gogo: že na stránkách se "sexy" tématikou jsem již spíše v kravíně ..... (31. 08. 2009 21:14)

i626: Najednou je Electra sexy a má dokonalé křivky? Je to pár dnů, co jste ji tady popluli jak hrozně přibrala... Se rozhodněte, jak to vlastně je. (31. 08. 2009 20:05)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz