Zpět na článek

Diskuse ke článku: Zpěvačka Lucie Junková: Viděla, jak její přítel umírá!

Zpěvačka Lucie Junková: Viděla, jak její přítel umírá!

26. srpna 2009 | 05:28Smrt přítele, deprese, šikana, anorexie! To jsou velká životní dramata, se kterými se musela vyrovnat teprve začínající zpěvačka a modelka Lucie Junková (20).

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

angel71: v 16 už měla stálého přítele, dokonce se s ním hádala, viděla ho umírat a po půl roce randila s někým jiným. Matka jí ho zakázala... Proč asi? Měla anorexii kdo ji dneska z modelek a zpěvaček nemá?
Nechápu proč se takhle veřejně ztrapňuje. Když po Bohnicích musela odejít kvůli šikaně ze školy co bude dělat teď? Tato reklama má být jako omluvenka domů že zpívání ani kariéra modelky jí nevyšla... (26. 08. 2009 18:30)

mouse: práskla dveřam... vrazil náklaďák... zabil na místě...
po půl roce nastoupila Lucie na střední školu a znovu se zamilovala.

myslím že holka bude v pohodě (26. 08. 2009 17:08)

eremita: Slečna Junková je taková mile univerzálně nadaná, přísně domácky vedená, i v dospělosti si nechá radit ve vztazích matkou, ani vrstevníci ji nechápou. Těžký život. Pokud by to byla pravda, má spolehlivě našlápnuto na psychiatrii. Tentokrát by to nebylo na pár dní...Takže radši to neohrabané zviditelnění, ne? (26. 08. 2009 15:53)

paila: Cituji z článku, .... "Lucie Junková (20). Narodila se v Praze. Od šesti let hraje na klavír, ve třinácti přidala kytaru, jejím učitelem byl člen skupiny Rangers Radek Tomášek. Vyhrála konkurz do dívčího tria pod vedením zpěváka Dalibora Jandy. Věnuje se fotomodelingu a filmu. V současné době studuje VOŠ hereckou a působí společně s exVyVoleným Julim ve skupině Naked Angels. Připravují první CD."

COPAK TOHLE NEVNÍMÁŠ JAKO REKLAMU? Podívej se např na komentář od 587587, sally56, matyldamatylda ...

To, že jí zemřel přítel je velmi stresující, ale podle článku za půl roku už randila s dalším, tak na tom asi tak špatně nebyla. Mimochodem, ten hodný čtenář blesku jí tím spíše uškodil než zviditelnil.
(26. 08. 2009 15:41)

587587: taková velká dramata zažívá půlka národa. Taky mi to příjde jako reklama. Protože jinak nechápu, proč by o téhle holce vůbec někdo psal. (26. 08. 2009 13:57)

sally56: Další blbka, která se chce zviditelnit! Nikdy jsem ji neviděla, nikdy jsem o ni neslyšela a není ani o co stát. Skutečně se ze ztáty přítele vyhrabala nějak rychle, půl roku není nic. (26. 08. 2009 13:18)

mujboze:

Hele kluci a holky, dejte informace z pravé ruky, kdo je ten její zoufalý bratr Julim z VV ?

Tak závažnou informaci si nechci nechat ujít - pokud vím z BB a VV vyrůstá dorost našich celebrit, moderátorek a partnerek významných lidí

(26. 08. 2009 13:04)

kajina: Já to chci taky vědět, ke komu vlastně tohle " krásné " dítě, co potřebuje reklamu, vlastně patří... (26. 08. 2009 15:52)

matyldamatylda: ale se svojí bolestí obvykle člověk na trh nechodí a nekřičí to do světa.

O této slečně jsem doposud ještě nikdy neslyšela,pokud je toto forma reklamy,je to dost ubohé. (26. 08. 2009 12:49)

paila: no podle všeho Bohnice nepotřebovala kvůli svému prvnímu přiteli, který se zabil, ale kvůli tomu druhému, s nímž se nemohla scházet kvůli matce.

Pokud se ze smrti toho prvního vzpamatovala během 6 měsíců, tak je dost dobrá, to není dlouhá doba.

Blesku, kolik si Lucka zaplatila za ten článek? Dneska totiž o ní slyším poprvé.
(26. 08. 2009 11:15)

jesie: To je úžasné, přečíst si takový komentář. Chce se mi z tebe zvracet. Asi nemáš malý mozek žádný a velký máš malý, jinak není možné, aby normální člověk toto vůbec vyplodil. (26. 08. 2009 11:59)

jakobyjo: další šedá myš jako modelka a zpěvačka.my jsme národ modelek a zpěvaček. (26. 08. 2009 06:12)

mysulinda: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (26. 08. 2009 06:52)

ctown: No jo, další která podle sebe soudí druhé (26. 08. 2009 08:14)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz