Zpět na článek

Diskuse ke článku: Podívejte se: TOP 20 největších hitů Michaela Jacksona!

Podívejte se: TOP 20 největších hitů Michaela Jacksona!

26. června 2009 | 03:55Král popu Michael Jackson (+50) ve čtvrtek náhle zemřel na selhání srdce. Do hudební kroniky lidstva se zapsal nesmazatelným písmem. Poslechněte si jeho největší hity!

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

6751220311: MICHAELA SEM MILOVALA NADEVŠE SE A NAVŽDY BUDU EHO FANYNKOU EHO POSNICKY SOU NENAHRADITELNÉ POŘAD TOMU NEMOHU UVĚŘIT MYSLIMŽE MRTVY NENÍ (01. 08. 2009 15:44)

amaterka: Akorát byl pátek a ještě k tomu vysvědčení. Dívala jsem se na televizi a tam říkali ,,Král popu je MRTEV!" byl to pro mě šok, ale jeho hvězda bude svítit napořád !!!!!! (16. 07. 2009 14:26)

karlinka: Michaela jsem měla a mám ráda,byl to zajímavej člověk koho si nezískal svým vzhledem toho si získal svym zpěvem a tanečními kreacemi Michaeli navždy zůstaneš v našich srdcích a tvé pisničky nikdy nezestárnou (14. 07. 2009 11:24)

danny365: Já jaksona miloval a to mi je 12 byl to nej zpevák a tanečník ale zamislete se nad tím ...možná je to pro nej dobře(bolesti,dluhi,problemi...) (13. 07. 2009 13:46)

lenymal: BUDE ŽÍT DÁL V JEHO HITECH, JSOU NEZAPOMENUTELNÉ, TAK JAKO MICHAEL (08. 07. 2009 17:55)

saryk: Spatny vyber udelali. Nektere vubec nebyly tak popularni. Chybi mi krome Heal the world jeste Dirty Diana a Liberian Girl.... (29. 06. 2009 06:43)

lina: Uznávám, že u takovýho Zpěváka jsou těch písniček mraky, ale vynechat mezi největšími dvaceti HEAL THE WORLD, je hanebnost!! Jinak je smutný, že umřel, nicméně bohužel dělal všechno pro to, aby nežil zrovna do vysokýho věku.. (26. 06. 2009 19:44)

aiwana: NIKDY som neverila tym aferam novinarske krysy (26. 06. 2009 13:16)

aiwana: je mi velmi luto, ze odisla takato legenda. moja sestra ho pocuvala od 7mich rokov (teraz mi volala z Turecka, ze to nevedia v novinach prelozit...najprv ani neverila tej sprave), ja vtedy som mala a mam Nr. 1 Madonnu, no kazdopadne, bol to vynikajuci spevak-klobuk dole, mali obaja zasluhu na vzniku Pop music. konecne ziadne hyppies a pod. tancom tiez zacal istu eru, ved pozrite na tahy dnesneho hip hopu. myslim si, ze keby nebolo tych afer, tak by tu bol doteraz, bol by uspesny a robil by vybornu hudbu...psychicky ho znicili, pomali ale iste to s nim islo dole vodou...tesila som sa, drzala som mu palce a bola som zvedava na comeback ked pozeram tie klipy je mi do placu...bolo to nase (moje a segryne) detstvo. je skoda, ze sa poniektori vzdy snazia tu svetovu IKONU znicit, bol citlivy a neuniesol to, ach jo cest jeho pamiatke, svet dosiel o OBROVSKU legendu hudobneho sveta (26. 06. 2009 13:15)

evule86: Byl to pro mě šok,když jsem se dočetla,že Michael Jackson zemřel.Měl fakt pěkné písně.Je ho škoda.Ale každého znás to jednou potká. (26. 06. 2009 13:13)

raduna007: Michale byls fakt dobreeeeeeeeeeeeeeeej...!!! (26. 06. 2009 11:38)

maya88: Michaela Jacksona jsem měla ráda už prakticky od mých 5 let kdy jsem poprvé uslyšela jeho písnicku Will you be there. Nemůžu uvěřit, že je mrtvý. Nikdy jsem nevěřila, že by o obtěžoval děti. Nikdy na něj nezapomenu. (26. 06. 2009 11:29)

konica: Souhlasím, jeho písně jsou nenahraditelné Michaela jsem zbožňovala už od útlého dětství. Nikdy jsem se nestyděla, za to že jsem jeho fanynkou, jak to dělali někteří z nás. Nikdy jsem nevěřila těm kauzám ohledně obtěžování. Ať si říká každý kdo chce. Každopádně jsme ztratili velikánskou osobnost , když se poohlédnu, nevím o nikom tak velikém z žijících celebrit, kdo by si zasloužil, takovéto uznání. O to je to, největší šok......že zemřel člověk, kterého nikdo nemůže překonat......... Je mi z toho moc smutno, ale jednou to přijít muselo (26. 06. 2009 10:59)

saryk: Musim se priznat, ze jakmile jsem pustila prvni song, tak mi ukapla slza, ackoli jsem cteni zprav o jeho smrti tak neprozivala. Kazdy tam jednou pujdeme a i u neho se to cekalo driv nebo pozdeji. Sice me to soklo, ale stalo se to, co se proste jednou stane kazdemu. Jen mi nejak prislo lito, cim si musel vsim projit. Jedni ho milovali, druzi nenavideli a nekteri mu zamerne skodili. Uspech se proste u nekterych neodpousti. Nicmene prozil fantasticky zivot. Skoda ze mu ho nekteri ztrpcovali furt do neho ryli, ale to je asi dan za slavu u kazdeho.... (26. 06. 2009 09:30)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz