Zpět na článek

Diskuse ke článku: Mittal: Je nejbohatší, přesto žádá stát o miliony!

Mittal: Je nejbohatší, přesto žádá stát o miliony!

24. června 2009 | 05:00Jen za svatbu dcery utratil přes miliardu korun, ale po Česku chce finanční výpomoc! Lakshmi Mittal (59), osmý nejbohatší muž planety a majitel největší české hutě ArcelorMittal Ostrava, nastavil dlaň…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

darika: Žádost firmy o dotaci od státu považuju za vrchol drzosti. A ztotožňuji se s názorem o vydírání. (21. 07. 2009 07:05)

renta: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (24. 06. 2009 20:47)

labe: Loni měl Mittal zisk 30 miliard.Proboha kde jsou?Souhlasím s siroky 11.Ať táhne do i Indie a vezme s sebou všechny cikány.
(24. 06. 2009 10:35)

siroky11: Bylo by mi sice propuštěných lidí na ostravsku líto, protože tady v tomto regionu sehnat práci je dost těžké, ale tomuto podnikateli bych nedal ani korunu. Když má zisky, také se s námi daň.popl. nedělí a pokud se dostane do potíží, tak má dostat ze st. rozp. peníze na udržení výroby? To ať si to raději zbalí a odtáhne někde do Palestiny. Fabriku odsud neodveze. Však on přijde další, který rozjede výrobu. (24. 06. 2009 08:17)

pisces2: Tak teda nevím-situace není nejlepší,ale dávat si ultimáta je šílenost.Nedala bych jim nic.Kde jsou ty přebytky?Bylo i na štědré odstupné.Co jsem se bavila s chlapama,tak Ti si lebedí-vyhovuje jim tady ten systém na 70% platu.Takže milá vládo-když chcete dotovat,tak dotujte všechny-nejen oceláře.Pracovníků je dost-je třeba to trochu vyčistit-recese nerecese.Jsem zvědavá jak to dopadne.MIttal a jeho šéf má u mně (24. 06. 2009 06:42)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz