Zpět na článek

Diskuse ke článku: Karel Gott: Waldo, chybíš mi!

Karel Gott: Waldo, chybíš mi!

18. června 2009 | 10:15Zpěvák Karel Gott i na pohřbu Waldemra Matušky potvrdil, jak velkou je osobností. Jako jediný přednesl projev z patra, vyvaroval se tradičních klišé a památku svého kamaráda zároveň uctil noblesně a ve…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

trnkybrnky: Smutek lidí po celé ČR dokázal ,že to nebyl obyčejný zpěvák. Tak ...... názor jsem už dlouho nečetl. (20. 06. 2009 19:55)

janrezak: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (18. 06. 2009 23:54)

farfalla: ...bude chybet vsem, nejen Gottovi... (18. 06. 2009 23:15)

ctenar: zůstňte svůj a nenechte sebou manipulovat. Neměla jsem Vás nikdy ráda, ale zrajete jak víno a jste úžasný a moudrý muž.

Ty slinty, co předvedl např. Suchý - hrůza. I ten jeho zjev.

Se nedivím, že se ženil v obýváku, hrozný pohled na něj... (18. 06. 2009 22:17)

mary714: taky s tím souhlasím všichni to četli a to nebylo přirozené (18. 06. 2009 22:34)

lo2f: Tenhle pohřeb, to byla pro Gotta taková generálka ... (18. 06. 2009 22:21)

smrk: Vynikající zpěvák, ale ta komedie kolem jeho pohřbu je trochu absurdní. Jako kdyby umřel prezident a né obyčejný zpěvák. (18. 06. 2009 21:59)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz