Zpět na článek

Diskuse ke článku: Celebrity hodnotí nahého Topolánka!

Celebrity hodnotí nahého Topolánka!

6. června 2009 | 19:07Fotky obnaženého Mirka Topolánka obletěly svět. Co na jeho hanbaté obrázky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho říkají české celebrity? Zeptali jsme se za vás…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

farfalla: topolanek musel pocitat s tim, ze ho italsti novinari budou sledovat a vyfoti ho...je to idiot se nechat tak nacapa t...uz je na case, aby odesel i s celou ods.... (05. 06. 2009 21:59)

siroky11: Jako celá ODS. Je to verbež nejvyššího kalibru (05. 06. 2009 21:18)

lorka: je to hovado a nic jinýho, takhle se zviditelňovat v jeho pozici, na to fakt nejsou slova. Vyházet je všechny prasata nenažraný z hradu. (05. 06. 2009 21:07)

simeon: všimněte si že ten na tom naháči bez hlavy je asi dvakrát širší... a jestli je to jediný identifikační znak, tak asi blbé... to všímavému čtenáři neujde, tupci stačí (05. 06. 2009 20:57)

lorka: asi ti rozšiřuje monitor, ale je jasný, že milovníci pana Topolánka se zlobí (05. 06. 2009 21:09)

ctenar: má možná z těchto návštěv sbírku údů všech velikostí, ras i náboženského vyznání. A možná je má seřazeny podle velikosti, chi chi ha háááááá (05. 06. 2009 20:36)

gevi: výmluvy pana Topolánka skutečně posouvají kauzu do iracionálních sfér. Kdo by se obtěžoval s fotomontáží ausgerechnet na českého premiéra? Nehledě na to, že sám připouští, že by to mohl být on, takže v této situaci byl. Pokud soudí, že si to objednal Paroubek - a ne, že by se to Paroubkovi nehodilo - pak zřejmě přeceňuje jeho vliv na evropskou žurnalistiku.Jenže - má snad hrdě prohlašovat: ano to jsem já v celé své kráse a velikosti? Každopádně je to celé trapné ať už to je jakkoli. (05. 06. 2009 20:28)

ctenar: že on vlastně za to nemůže, protože si nic nepamatuje, poněvadž mu nasypal neznámý pachatel cosi do pití - stejně tak reagoval Usamer Ussa... (05. 06. 2009 20:17)

samantha: Jenže Sámer zkolaboval a protože se mu to nikdy nestalo, mohl se domnívat, že to tak bylo. Nakonec se ukázalo, že to byla kombinace vlivů s oslabením organizmu, ale aspoň může celému národu omlátit o hlavu čisté toxikologické testy, které dělal soudní znalec pod dohledem policie.
Na rozdíl od něho je tady Topolánek při smyslech a bez šatů. Aspoň vidíme, na jaké úrovni také probíhají státní návštěvy. Jestlipak na takové večírky pamatuje společenská vládní etiketa? (06. 06. 2009 08:56)

ctenar: VIDÍME PŘEDVOJ (nebo VOJ) NAŠEHO NÁRODA..... Nechat se nachytat jak malý Jarda na švestkách, jo jo Mirečku...Nevadí nám Tvoje nahota, vadí nám, že ve své funkci nejvyšší capeš nahatý na cizím teritoriu a my se za tebe musíme hanbit. To ten v Zábřehu na Moravě - dejme tomu, byl doma a předtím měl krvácení do mozku, ale ty??? (05. 06. 2009 20:07)

nicka: kostičkovaná bimbásek? nic pro mě, promiň Mirku (05. 06. 2009 17:51)

simeon: čumím jak blázen, jak pozná polovina diskutérů Topolánka podle přirození... kdejaký prase tam bylo s ním, nebo s ním *** :-Q Jak jinak by ho mohli takhle bez hlavy identifikovat, vždyť nikde po světě ještě nevylezla skutečná fotka Topola... co když je pod těma kostičkama někdo z vás? Fúúúúúúj! (05. 06. 2009 21:13)

jack08: prozkoumala Talmanová a vyřkla ortel jak to teda je, komu to patří. Jinak že paní Talmanovou srdečně pozdravuji a má co chtěla. (05. 06. 2009 17:44)

bobina: Že to Míra přežije je celkem jasné,ale že to nemusíme přežít my,to už nikoho nebere! Mě ta jeho výbava nic neříká,je to průměrně vybavený chlap a tak jako mně neoslňuje v politice,neoslňuje mně ani nahatý s tím,že mu zrovna" panáčkuje"!Ale co ve mně vyvolalao salvu smíchu je konstatování pana Topolánka,že ty nahé fotky jsou na objednávku Paroubka právě před Volbama! No já bych to ohodnotila asi takto pane Topolánek! Kdo s čím zachází-tím také obyčejně schází! Vytahovat špínu před volbama se vedlo vám a tak,že to volby ovlivnilo! A nebo,že otřepané"boží mlýny" se povedly právě včas a s přesností tak,že to ani Paroubek nečekal! Topolánku,schíza je nemoc a mně se nechce věřit,že Paroubek je takový kouzelník i mimo politiku,že by se mu povedlo stáhnout vám kalhoty a nechat vás vyfotit. (05. 06. 2009 17:25)

akka: ale ještě nikde není napsáno, že je to Topolánek a tady se už do něj navážíte..Já raději počkám, jak to dopadne a kdo to vlastně na oné fotce je. Nějak si nedokáži představit, že až k takovému činu by se Topol snížil...musel přece vědět, že ho může kde kdo nafotit. Tím se ho zastávat nechci...ale raději počkám. (05. 06. 2009 16:53)

xeen: Pokud sám přiznal že by to "být mohl i on" pak se tam zřejmě v podobné situaci vyskytoval. Nebo byl v takovém stavu že si nic z té akce nepamatuje a není si jistý zda to byl on. Stačí pozorně číst článek. (05. 06. 2009 16:56)

simeon: nikde jsem neslyšel že mluvil o téhle fotce, vy někdo ano? Má vůbec někdo nějakou opravdickou fotku, nebo se všichni dohadujete jen o tomhle anonymním obrázku bez jakékoliv racionální úvahy že noviny ukazují opravdu Topola? (05. 06. 2009 20:59)

janosi: Já nevím, v čem je anonymní...je z Villa Certosa- je, řekl Topolánek, že to může být on-řekl, má náramek z gumy (neznám politika, který by ho nosil kromě něj)- má. Blesk rozostřil bimbase, kterej v el Paísu se mírně zdvihá, ale ne moc, není to macek, a co dost lidí udivuje, že pán není vyholen. Kromě praktičnosti při orálu je to i hygieničtější. No, el País zaplatil za 5 fotek balík, další tiskne zítra 7.6.09. (06. 06. 2009 00:26)

simeon: a samozřejmě taky víme co všechno náš bulvár napíše aniž byl schopen to ověřit, že? (05. 06. 2009 21:03)

xeen: Kazdopadne si ale muze rict ze co mu chybi dole to mu panbuh nadelil na jeho vlastnim Egu. Za vybavu holt tenhle chlap s gulama nemuze. Za svy vyhoneny Ego si ale muze sam. (05. 06. 2009 16:50)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz