Zpět na článek

Diskuse ke článku: Celebrity hodnotí nahého Topolánka!

Celebrity hodnotí nahého Topolánka!

6. června 2009 | 19:07Fotky obnaženého Mirka Topolánka obletěly svět. Co na jeho hanbaté obrázky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho říkají české celebrity? Zeptali jsme se za vás…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

raziel: tak podle mých informací tam měl Mirek svůj vlastní dům v tom objektu, který měl jen pro sebe a svou rodinu...proč by si tam nemohl dělat, co chce? že někde číhá paparazzi s teleobjektivem, to je samozřejmě smůla, ale hlavně narušení soukromí...má někdo právo mě vyfotit jak píchám a pak to dát na web? no, asi jo, jak vidim... (06. 06. 2009 09:42)

dreamss: má úroveň Bohdalky, ta má ale 80 roků a není premiér ČR a EU. Rozum mu spadl tam dolů. Komu není rady, tomu není pomoci. (06. 06. 2009 09:48)

raziel: to je přeci jedno, jestli je premiér (což už není)...nikde nic a nikdo nezakazuje, aby se mohl třeba prezident USA nahý opalovat v soukromém objektu...naopak, zakázáno by mělo být kohokoliv nahého bez jeho svolení fotografovat a vystavovat to...že je někdo veřejně známá osoba ještě neznamená, že mu můžeš čumět až do pr*dele... (06. 06. 2009 14:23)

dreamss: v době pořízení těchto fotek byl premiér ČR a EU, to mu nikdo neodpáře a že fotografové šmírují, tak s tím měl počítat. A my se nemuseli hanbit. Máme Prazdroj, Becherovku a Topolánka (06. 06. 2009 18:20)

simeon: blbe, hádej kdo před rokem byl šéfem EU (že vy ***i vždycky jen vyzobete něco, aniž by jste si ověřili fakta... uniklo ti kdy to bylo vyfocený nebo jen účelově lžeš? Viděl jsi tu fotku s jeho obličejem, nebo ho pícháš že ho poznáš podle mezinoží?) Je to tu samej ubožák který si neumí a ani nechce ověřit jestli je to opravdu on - nikdy nikdo nejmenovat toho, kdo ho údajně identifikoval. Berlusconi je na těch fotkách poznat taky jen proto že je to tam napsaný a že je to jeho barák, v tomhle rozlišení je to fakt bída... a to tam neupajznutou hlavu Jednoduší tito diskutéři (06. 06. 2009 19:41)

dreamss: POKUD SE ALE NEJEDNÁ O NAŠEHO REPREZENTANTA REPUBLIKY A EVROPSKÉ UNIE. Existuje v této situaci na titulních stránkách novin nějaký jiný myšáček plyšáček z cizího státu? Osobně je mi za něj stydno. Kdoví, fotky jakého dalšího kalibru mají novináři v zásobě. Že by i koitus? Vypadá, že "jde na věc"....ach jo, jak se mu asi dnes spalo, pomohl Rohypnol??? (06. 06. 2009 09:02)

zhnusen: To je HRB ! (06. 06. 2009 09:00)

yarda: Kolik jiných politiků se může pochlubit že před svými voliči nic neskrývají? Dovedete si představit třeba paní Parkanovou? (06. 06. 2009 08:06)

petr11: Opět mě to přesvědčuje, že nedorostlý jak psychicky,tak politicky!! (06. 06. 2009 05:05)

makmark: umře smíchy. zajímalo by mě, jestli i Berlusconiho atakoval penisem. Mirek je otiž schopný VŠEHO. Je to všehoschopný blb. (06. 06. 2009 04:04)

michchall: mě tím jak diskutuje jako žižkovská klepna s úrovní trhovkyně od kočků ani nepřekvapuje, že se snaží i diskutovat o politickém paroubkově biru. JZD Rudá záře křičí, zachrańte vidle, zachraňte Paroubka.

Bez bílého gumového náramku nedal expremiér Mirek Topolánek už více než rok ani ránu. Má ho na ruce, ať už je ve slavnostním obleku nebo golfovém ohozu : Jo, to ví už rok skoro každý. Jak jednoduché je znamení, navíc ne pevné napodobit, sfalšovat. A i kdyby, bylo to na soukromé půdě, mimo pracovní záležitosti, ne schválně pro pobavení bulváru. Takže inteligentní člověk tuhle blbost nebude do politiky zatahovat. To udělá jen takový primitiv jako jsou různé bobiny, bobíci a kočky. Mňau ! (06. 06. 2009 00:53)

bobina: Bravo,a něco intelektuálně zajímavějšího by jste ve vašem moralistickém šuplíčku nenašel a nepředhodil aby se i primitivek pobavil??? (06. 06. 2009 14:51)

dreamss: za slovem "nepředhodil" schází čárka a za slovem "Bravo" nemá být...Opět 2 chyby z jazyka českého. (06. 06. 2009 18:34)

ctenar: ZFALŠOVAT, milý pane, zřejmě osobní strážce MT. Z Z Z a zase Z!!! Ve 2 odstavcích máte hrubku (biro) a chybu (sfalšovat). Vraťte se zřejmě z vysoké politiky zpět do ZŠ. Máte všichni stejné IQ...elito národa. Hnus. (06. 06. 2009 11:35)

dreamss: JZD Rudá záře oznamuje: POLITBYRO se píše s TVRDÝM, Herr michchall, zapamatujte si to podle tvrdého údu. Úd a politbYro - vždy s tvrdým Y. (06. 06. 2009 09:39)

michchall: Mohl bych se začít kroutit, že Bobina tvrdého nic nemá. Ale já se přiznám že mě to prostě uniklo. BYRO, BYRA už jsou pryč, to slovo nepoužávám každý den. A Ty máš bod ! (06. 06. 2009 11:01)

ctenar: za spiknutím stojí Anča z prasečáku - povídala mi to Kelišová, ona má echt gold zaručené informace.... jestli to dáš táto do huby, už Ti v životě nedám pusu.....PANE TROŠKA, PROSÍME DALŠÍ POKRAČOVÁNÍ "SLUNCE, BERLUSCONI, EROTIKA 2008. Oni zas všichni herci nevymřeli, máme nové maňásky. ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D (05. 06. 2009 23:32)

zdepa: by rozhodně neměl zastupovat svoji zemi v zahraničí. Berlusconi hledal dlouho nějakého parťáka pro své prasárny. No a našel ho v Topolánkovi. Teď oba pitomci pomlouvají levici doma i v Evropě. ODS nás poškodila způsobem, jaký Evropa nezapomene. (05. 06. 2009 23:11)

amalka: nemá ho nějakýho hubenýho? (05. 06. 2009 22:36)

janrezak: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (05. 06. 2009 22:02)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz