reklama
Diskuse k článku:

Celebrity hodnotí nahého Topolánka!

Fotky obnaženého Mirka Topolánka obletěly svět. Co na jeho hanbaté obrázky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho říkají české celebrity? Zeptali jsme se za vás…

Pamatuj si mne 14 dnů
Zavazuji se dodržovat pravidla diskuse
Zapomenuté heslo
REGISTRACE
Pokud chcete přidat reakci, musíte se přihlásit do diskusního systému. Pokud u nás nejste zaregistrováni, získejte své konto jen za 30 sekund! REGISTRACE
To je sila!!!!

http://***/cz/s12/c1584-SKANDALY-ODS

dopi15
10. 10. 2009 12:14
Reagovat
Smazaný příspěvek

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...

scotte
27. 09. 2009 14:01
Reagovat
Tak jestli je pravda to, co se říká,

totiž že pan Mirek má nataženy kalhotky s dildem (to je ta čnící guma), tak je to pěknej průser. Kam dal gule a ptáka svýho?

janosi
07. 06. 2009 13:23
Reagovat
Proč?

Už je to příliš nechutné a divvím se, že ministr kultury nezakročí. Přece jde o kulturu chování. Hlavně našich představitelů. Já odmítám toto podporovat!!

petr11
07. 06. 2009 04:23
Reagovat
V Opavě bude pamětní obelisk

ve tvaru vztyčeného prostředníčku s nápisem: "U nás studoval, byl a snil Ing. MT, co to daleko dotáhl, avšak zpychl a smutek v duši mu zbyl. Amen.

ctenar
07. 06. 2009 01:43
Reagovat
K smichu

A jeste dodatek, kterapak zena by tohle zavidela, vzdyt je to k smichu takovehle NIC!!!!Pan Novotny je na tom asi podobne a asi nic jineho nevidel, hahahaha.

eelza
07. 06. 2009 01:21
Reagovat
Buran z Buranova a sedlak co mu couha slama z bot

No, kdyz je nekdo de.bil, tak bude de.bil nahy , nebo obleceny. On rekne, ze je to cilena kampan proti nemu. Vedel, ze budou volby a mohl to predpokladat, nebo to mozna udelal zamerne....? Kdyz uz se neproslavil jinak, tak alespon nahyma fotkama.Nebo, kdyz se promenaduje s kocarkem, tak mel predpokladat, ze ho vyfoti. Ale on radeji rozdava pesti. No proste buran, co nema za mak slusnosti, tak jak muze byt ve vedeni ODS? Asi vsichni co ho volili, zesileli a jsou zrejme stejni!

eelza
07. 06. 2009 01:15
Reagovat
Tak zrovna názor

fuchtle Špagáty mi k tomuto tématu chběl !!!

587587
06. 06. 2009 20:58
Reagovat
Re: Tak zrovna názor

gejši Špagáty, prosím neurážet

cranberriess
06. 06. 2009 21:28
Reagovat
Nestoji za povsimnuti

Je stary, sesly , nechutny, nezadouci .Radeji at se nesvlka a to ani do plavek.Jedine kdyby si udelal plastiku aby mu ta kuze tolik neviosela.

kuna
06. 06. 2009 20:18
Reagovat
Prosím upřesněte,

obdivuje expremiéra ČR a EU, pana ing M.T. pan Novotný mladší nebo starší? Kdo závidí paní Talmanové, pokud Novotný starší, tak asi Talmance závidí jeho žena... Apropóó, Agáta je celebrita? Dle mě je gejša, tiež +++++ a k tomu zdejšia. A pan Troška se nachechtal, jistě si vzpomněl, jak Cecili pravila:" celej nebožtík Álois, Velebnosti

ctenar
06. 06. 2009 19:44
Reagovat
Postřeh.

Už jsem se tak dlouho nezasmála, jako dnes nad diskusí M.Topolánka. Třebars si jenom převlíkal plavky a šikovný paparazi ho blejsknul. A možná, že to taky říká i ležící dámě. "Jestli mně teď někdo vyfotí, to se zase lidi budou bavit!"

zoadz
06. 06. 2009 13:09
Reagovat
Re: Postřeh.

a baví se, ale i stydí, protože v tu dou to byl PREMIÉR ČR A EVROPSKÉ UNIE, ne nějaký najatý gigolo - v tom je velký rozdíl. Škoda psát, hanba blít.

dreamss
06. 06. 2009 18:44
Reagovat
Je neuvěřitelné kolik je odezev

na takovou pitomost jakou je nahý Topolánek .....

gogo
06. 06. 2009 12:18
Reagovat
Re: Je neuvěřitelné kolik je odezev

Davam za pravdu, ze Topolanek neni zajimavy, ale on na sebe svym buranskym chovanim a hlouposti stale sam upozornuje... Opravdu nechapu, kde nasel sebeduveru reprezentovat a vest cesky narod... Kazdy, kdo ma trochu rozumu, by odhadl, ze na to nema (ani chovanim, ani inteligenci, ani vzdelanim), a ze tim jen obcany poskodi... . A stale nam to jen dokazuje. Vysoci politicti predstavitele se neproduciruji na party nazi... To by eticke hodnoty klesaly cim dal tim nize...

klaranika
06. 06. 2009 21:21
Reagovat
Re: Je neuvěřitelné kolik je odezev

to není nahý Topolánek, to je v době pořízení snímků, NAHATÝ PREMIÉR ČR A EVROPSKÉ UNIE.

dreamss
06. 06. 2009 18:40
Reagovat
takovej camprdlík??

to jsem si myslela,že ho má většího,tuhle žížalu by radši neměl veřejně ukazovat...

alficka
06. 06. 2009 12:17
Reagovat
at ho tedy topolanek verejne ukaze

at muzeme srovnat

vidaboheme
06. 06. 2009 11:00
Reagovat
Pomeje?

ano má, filcky

vidaboheme
06. 06. 2009 10:59
Reagovat
Idioti, víte, co je to slovo

Vyretušované? Horko těžko lol

silveretta
06. 06. 2009 09:48
Reagovat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

reklama

Reklama

Speciály

Reklama

Servisní speciály

Další speciály

Lepší práce

Tištěný Blesk

Redakce

více z rubriky »
více trailerů »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
více z rubriky »
Tanks

Tanks

Slušný remake klasiky Scorch. Zapoj se do taktické tankové bitvy, zvol správný úhel a sílu dřív než…

více her »

Ringier a.s.SIUX
© 2001 - 2010 Copyright - Ringier ČR, a. s. a dodavatelé obsahu. ISSN 1213-8991 Publikování nebo jakékoliv jiné formy dalšího šíření obsahu serveru Blesk.cz jsou bez písemného souhlasu Ringier ČR, a. s., zakázány.
* Blesk.cz využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Připomínky a tipy pište na
Inzerce