Zpět na článek

Diskuse ke článku: KOMENTÁŘ: Topolánek dole bez vyvolal ducha

KOMENTÁŘ: Topolánek dole bez vyvolal ducha

1. června 2009 | 11:00Fotografie obnaženého Mirka Topolánka ze zahradního večírku požitkářského italského premiéra neodbytně vyvolávají ducha nahé Petry Buzkové, jejíž snímky nahoře bez svého času otřásly českým bulvárním…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

gogo: Ani nazatřese českým bulvárním světem. Může vyvolat nanejvýš útrpný úsměv a projev upřímné soustrasti pro pí. Talmanovou ....
(03. 06. 2009 22:07)

anasyi: ja jsem tvyho sudlu nikde nevidela,mam pocit,ze sis spletl strany,ze jsi nam chtel ukazat rit.To by jsme vsichni pochopili,ze jsme v riti,proc s tim delas takove tajnosti.Tak pro priste,*** napred (03. 06. 2009 00:51)

ctenar: to VGJŽ v Opavě Ti svědčilo. Pamatuji si Tě jako vycepovaného kluka a HLAVNĚ SOUDNÉHO. Jen co sis čichl k rádoby moci, nabyl jsi dojmu, že jsi papežtější než papež. ŠKODA. Stále si Tě pamatuju na opavských chodnících v době vycházek, v životě by mě nenapadlo, že se staneš premiér a k tomu ještě TAKOVÝ. Je to škoda. (02. 06. 2009 19:27)

renta: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (02. 06. 2009 13:04)

rennie: Nikomu z nás tohle jeho chování vůbec není divný... Zaplatil tenkrát za přepravu letadlem? Náhle poté, co prohlásil, že to snad udělá, nastalo ticho. Pamatujete? (01. 06. 2009 16:56)

siroky11: To by mě zajímalo, jestli bych poznal, kde má hlavu?! (01. 06. 2009 12:26)

miles: JE TO " PASSEÉ" I KDYBY CHODIL NAHÝ PO CELÉM ŘÍMU !!!!!! (01. 06. 2009 11:34)

logicky: Zmenšit by si měl nechat svoje ego, hulvátství, nabubřelost, samolibost, ale na to právě nemá...
Zvětšit by mohl třeba úctu k národu, dělá z lidí blbce, kteří, jak si snad on myslí, mu všechno "sežerou".A na to taky nemá dost inteligence a soudnosti... (01. 06. 2009 11:23)

spenatky: Mám takový pocit, že píšeš o Paroubkovi a jeho ovcích. Jen závist, že tě na to mejdlo nepozvali taky ti temní mozek. (01. 06. 2009 15:02)

singhaja: Přesně tak, takovýdle akce pořádáme s bratránkem každej druhej měsíc v Jesenici v jeho vilce, sice né asi tak pompézní, ale nahý buchty u krytýho bazénku a dobrou hudbu tam taky máme, tak o co jde? Každej jsme nějakej a topol za to nemůže, že je známej, ještě neznamená, že musí žít jak v klášteře. Sice ho zrovna taky nemam nějak v lásce, ale rozhodně nejsem závistivej levičák. Tak se proberte všichni a nezáviďte mu to aby se z toho někdo závistí nepropad (03. 06. 2009 20:03)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz