Zpět na článek

Diskuse ke článku: ANKETA: Zvolte nejkrásnějšího muže českých seriálů!

ANKETA: Zvolte nejkrásnějšího muže českých seriálů!

20. května 2009 | 11:46Jsou mladí, úspěšní a díky svým rolím v nejsledovanějších českých seriálech mají zástupy fanynek. Miroslav Šimůnek (31), Lukáš Hejlík (29), Otto Kallus (32), Václav Rašilov (33), Roman Vojtek (37) a Petr…

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

kajinka6: tak já si rozhodně a na 100%myslím že je to Petr Vágner...je krásný a pusobí i velmi přijemně takže rozhodně je on ten nej!!!! (27. 05. 2009 20:07)

sendygb: tak já jsem pro změnu potkala Petra Vágnera, a musím říct, že nejen, že je fakt neuvěřitelně sexy, je navíc strašně příjemný a milý, bez problémů rozdával autogramy a pořád se usmíval.A usmívá se náádherně.Takže já mám jasno U mě je nej etr Vágner. (21. 05. 2009 22:37)

petulda: no tak to mám problémVágner je krásnej a sympaťák...ale Hejlíka jsem potkala na Žižkově když natačel Katku..a mužu Vám řict,že ten usměv je božííííí takže asi Hejlík (20. 05. 2009 22:35)

andulikk: Lukáš HEJLÍK - je sympatický, přitažlivý a hlavně skvělý herec!!!
je užasnej (20. 05. 2009 19:34)

fleur: Jednoznačně!!! (20. 05. 2009 15:31)

matisa: Já volím Lukáše Hejlíka...Hlaavně z toho důvodu, že tady jde o krásu a né o vlastnosti, které navíc stejně nikdo neznáme...A do toho co dělá by sme se mu neměli plect..Ať každej dělá, co ho baví...Když někoho baví biofarma, tak ať ji má. A když někdo nedává dítěti plenkové kalhotky, ale bavlněné pleny, myslím že na tom není nic špatného. Za prvé člověk hodně ušetří a za druhé v dobách kdy naši rodiče byli mimina tak ani plenkové kalhotky neexistovaly, dávali se obyčejné pleny a co? Nikdo na to neumřel...Právě Lukášova originalita je na něm to nejlepší...A udružuje si výbornej vzhled, tkže volím jeho!! (20. 05. 2009 13:18)

mariestrazovec: Mela jsem moznost setkat se s Miroslavem Šimůnkem, a jako nornalni a nepoblaznena fanynka,si myslim ,ze soudit nekoho podle obrazku neni vubec fer vuci tem, kteri odpovidaji uprimne na otazky ktere jsou jim polozene.Fotky nam nereknou jaci doopravdy jsou a odpovidat na otazky neznamena mluvit vzdy pravdu. Kazdy z nich ma neco do sebe,ale presto davam prednost Miroslavovi Šimůnkovi.Je to tim,ze setkani s nim bylo pro me necekane a presto jeho vlidnost a ochota me prekvapila.I presto,ze v tu chvili mel nejspis nejaky osobni problem,nedal na sobe nic znat a snazil se byt prijemny.Jeho chovani bylo uprimne a od srdce. Ja si vazim hodne lidi kolem sebe i kdyz je neznam. To ze je nekdo celebrita neznamena,ze je neco vic nez ja nebo kdokoliv jiny.Dnes i medialne znama osoba,chce byt jako Ja nebo Vy. Marie Ostrava (20. 05. 2009 00:30)

kacica: LUKÁŠ HEJLÍK!!! Dámy, omlouvám se, ale tohle je prostě fakt..Podívejte se na jeho úsměv, ten uličnický pohled...Páááni, nemám slov! (19. 05. 2009 19:28)

lucie00: Tak podle mě je úplně nejlepší a nejkrásnější Petr Vágner. Držim mu palečky a těžce doufám, že to vyhraje. (18. 05. 2009 18:17)

laris: Já v tom mám jasno,nejkrásnější je PETR VÁGNER!!! A doufám,že vyhraje!!!!! (17. 05. 2009 21:08)

4791: mým favoritem je Petr Vágner , ale myslím že kadetů na nej...seriálového herce mohlo být víc (17. 05. 2009 21:04)

jarulinka: ale chybí mi tu miláček číslo 1 Martin Trnavský (17. 05. 2009 19:41)

srbik: Nejhezčí je pro mě Petr Vágner a pak Roman Vojtek (17. 05. 2009 19:31)

tanja007: .... hlas sme dali samozdřejmě Petrovi Vágnerovi je nejlepšííííí...
Roman Vojtek taky Borec.... i jemu jsme dali hlas, kazda jednomu at je to vyrovnane odpovídali užasněěěěě Roman to bral z humorem coz udelal dobre.... Petr odpovidal taky užasně... ZATO Šimůnek ty jeho odpovedi nic moc no prominte ale jako ty jeho odpovedi no děs... jak dyby ho do toho nekdo nutil aby odpovidal hrůzaaaaaa měli sme ho skamoskou v oblibe a to hodne dlouho ale po tom sme ho zase nemuseli a taky nemusime a jeste po tomhle jak odpovidal hruza nechceme ho kritizovat to ne ano je krasny to jo ale jinak nic moc... zato Petr a Roman k sežránííííí musí to vyhrat Petr nebo Roman Ana a Dion (17. 05. 2009 17:36)

silveretta: Nejkrásnější ze seriálů? Revai, tyhle všechny strčí hravě do kapsy (17. 05. 2009 17:30)

potkan: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse... (17. 05. 2009 12:11)

9876: Jak může někomu vadit, že Lukáš Hejlík ve volném čase chová ovce?
A to, že dceři nedávají plenkové kalhotky - pěkný šmejd - ale prostě používají bavlněné pleny, to je mi na nich nesmírně sympatické!!!
Prostě MYSLÍ!!! (17. 05. 2009 11:47)

cynara: Četla jsem si rozhovory s vyvolenými muži a nejvíc se mi líbil Roman Vojtek.Na po léta stále stejně hloupé otázky odpovídal opravdu velmi vtipně.Ne jenom že je to sympatický muž,ale jestli je tak vtipný i v soukromí pak je to ideální partner. (17. 05. 2009 11:43)

vokoberec: Ráno, jako každou neděli jsem si pročítala Blesk. Když jsem se dostala k rubrice Vaší ankety, nestačila jsem zírat. Někdo se snažil být vtipný občas jsem se i zasmála, ale arogance Miroslava Šimůnka byla tedy vrchol. Když ho to tak strašně obtěžovalo tak to prroboha nemusel dělat. Myslím si že nikoho do anket nenutíte. Srovnejte si milý rozhovor Petra Vágnera, nebo Lukáše Hejlíka s Miroslavem Šimůnkem. Takhle si moc fanoušků nenadělá. Vaše čtenáka Jana (17. 05. 2009 10:40)

jamia: Všichni jsou to naprosto nezajímaví, ***kovští typani, kteří se můžou líbit leda puberťačkám, jedinou výjimku tvoří Kalus s Rašilovem. Upravení chlapi se mi samozřejmě líbí, ale ne ve stylu Šimůnek, ze kterého úplně odkapává med, brr. Mimochodem, srovnání odpovědí Kaluse a Vojtka dává krásný pohled na to, jak to vypadá, když někdo odpovídá vtipně a neotřele a někdo se to to křečovitě snaží. (17. 05. 2009 08:31)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz