Zpět na článek

Diskuse ke článku: MUDr. Alena Nouzová: Bolest hlavy do života nepatří

MUDr. Alena Nouzová: Bolest hlavy do života nepatří

18. března 2009 | 10:05Do redakce Blesku.cz přišla na chat MUDr. Alena Nouzová z pražského Centra bolesti hlavy. Přečtěte si odpovědi na dotazy čtenářů, týkající se migrény a dalších problémů s bolestmi hlavy.

Sdílej na facebooku

Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

pruzinka: Dobrý den,je mi 30a již od 17 mám stršné bolesti hlavy.Trvají 3 až 5 dní.Mám je převážně na levé straně hlavy.Můj neurolog mi řekl,že mám migrénu spojenou s krční páteří.Brala jsem snad už všechny léky na bolest,ale žádné mi nezabírají.Moje obvodní lékařka mi ted předepsala Naramig,ale z 6 tablet mi zabere,tak 1.Bolesti se mi stále stupnují,moc často nezvracím,ale pokaždé se mi zvedá žaludek.V roce 2004 jsem byla na CT hlavy,tam bylo všechno dobré.Už nevím co mám dělat.Děkuji za vaši odpvěd.S pzdravem Zdeňka (18. 03. 2009 09:10)

sheila: zabudla som uviesť.mám 50 rokov (18. 03. 2009 09:07)

sheila: dobrý deň, pani doktorka už 20 rokov ( po pôrode - predtým nikdy ) tpím migrénou.Spúšťačom je u mňa menštruácia,resp.ovulácia. M8m silné záchvaty trvajúce aj tri dni.Absolvovala som v š e t k y vyšetrenia - žiadny nález sa nepotvrdil, takže ... myslíte ,že po menoupauze sa týchto strašných stavov konečne zbavím? Ďakujem. (18. 03. 2009 09:04)

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Psychiatři: Breivik byl závislý na počítačových hrách!

Podle psychiatrů, kteří vypracovávali profil Anderse Behringa Breivika (32), byl norský pravicový extremista závislý. Vášněmi,…celý článek

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

Smrt Lukáše Přibyla zůstává záhadou. V pondělí si rozrazil hlavu

VIDEO | AKTUALIZOVÁNO | Fotbalovou Spartu zasáhla lidská tragédie. Místopředseda představenstva a jeden z nejmocnějších lidí českého…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz