Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Radostná novina! Budeme mít levnější plyn

 (Autor: RWE)
25. května 2016
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Koho by nepotěšilo, že se mu sníží náklady na provoz domácnosti? Jedině ty, kterých se to netýká.

Plyn sice na burzách zlevňuje, ale někteří dodavatelé energií si to zatím nechávají pro sebe. Jen ti poctiví ceny snižují. Společnost RWE letos dokonce dvakrát snížila cenu zemního plynu. V lednu až o 6 % a v květnu až o 10 % - novým i stávajícím zákazníkům. Zákazníci, kteří už měli výhodné ceny zafixované z dřívějška, dostanou speciální prémii až 2 400 korun. Podrobnosti na www.rwezlevnuje.cz.

Levnější plyn se na domácím rozpočtu příznivě projeví. Čtyřčlenná rodina v běžném domě, která využívá zemní plyn od RWE k vytápění a ohřevu teplé vody, meziročně ušetří díky poklesu ceny přes 3 600 korun. Rodině v třípokojovém bytě se sníží účet za plyn o téměř 1 700 korun.

Jestli se Vám zdá, že Vás tato radostná novina minula, přejděte jednoduše k RWE. Pro levnější plyn, pro elektřinu s jistotou poklesu ceny v dalších třech letech nebo třeba pro úsporné LED žárovky k pronájmu, se kterými ušetříte minimálně 80 % nákladů na osvětlení. Za každou uzavřenou smlouvu nebo dodatek teď v zákaznických centrech rozdávají kuchařky plné originálních receptů jako dárek. Více informací najdete na www.rwezlevnuje.cz.