Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Postavme Slovensko z hlavy na nohy

 (Autor: strana TIP)
15. září 2015
10:17
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Před dvěma roky odstartovala ve straně TIP předvolební kampaň do Evropského parlamentu heslem: Postavme Slovensko z hlavy na nohy. Michal Bubán, člen strany TIP, by Slovensko jistě dokázal úspěšně reprezentovat.

Předvolební restart strany Tip k parlamentním volbám se nese v podobném duchu jako před dvěma roky, jen je cítit především větší zkušenost. Kdokoliv, kdo jen trochu přemýšlí, si uvědomuje, že tato strana skutečně tvoří jinou politiku.

Hesla na billboardech jako ,,Trest smrti za korupci!“, ,,Plyn a elektřinu Rómum zadara“ nebo “Azyl pro každého imigranta” nezůstala bez povšimnutí nejen na Slovensku, ale i v zahraničí, čímž jejich význam jen narůstá. Kdokoliv se nad hesly zamyslí, musí si uvědomit, že jde o cílenou, ba až kreativně uměleckou nadsázku.

Foto:  strana TIP

Hesla podle vysvětlení, které strana nabízí, jsou zrcadlem nastaveným nesmyslnosti tvrzením našich dnešních politiků, kteří jsou schopni slíbit cokoliv jen, aby se zalíbili voličům.

Druhým hlavním mottem kampaně, je poukázat na nečinnost politických lídrů a stran, kteří dnes jen zviditelňují jejich prázdné řeči bez toho, aby cokoliv reálného udělali pro lidi na Slovensku. Strana Tip v jasném kontrastu staví svou práci, kterou vykonali její členové v oblasti eliminace korupce na úrovni samosprávy.

Foto:  strana TIP

Kampaň strany Tip rozpoutala široký zájem o stranu a témata, které přináší všem voličům, kteří chtějí skutečnou změnu ve slovenské politice. Žádný z členů této strany nemá žádnou politickou minulost, žádní přeběhlíci s převlečenými kabáty, z čehož jsou ostatní strany výrazně nervózní a jde to vidět také v mnohých útocích na stranu Tip.

Řešením je překopání slovenské politické scény, vpuštění nových lidí....

Více o volebním programu strany Tip se dozvíte zde: http://www.strana-tip.sk/

andinenka ( 18. září 2015 09:01 )

Většina Romů u nás MÁ PLYN A ELEKTŘINU ZADARMO. Sociálně vyloučeným stačí prokázat, že jsou nemajetní a sociálka jim proplatí veškeré výdaje na bydlení vč. plynu, elektřiny a příspěvku na otop. Co to mají na Slovensku za divné zákony, že se nestarají o své nepracující tak dobře jako v ČR??!??

agfor ( 17. září 2015 12:21 )

Doufám, že to bude slovenské Romy v Čechách inspirovat k návratu.

mrave.cz ( 16. září 2015 19:28 )

 Chceme TIP i u nás!!!

grammy78 ( 16. září 2015 19:05 )

 Bilboardy mě oslovily na první pohled. Říkal jsem si o co se tady zase proboha jedná. Celkem ironickým způsobem vyjádřily co si myslí všichni normálně rozmýšlející občané. Že ty žvásty některých politiků jsou nanejvýš nesmyslné a sliby více než směšné. A když už nějaký rozumný návrh mají tak ho neprosadí.

tatrazz ( 16. září 2015 18:57 )

 Ti to rozbalili

Zobrazit celou diskusi