Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Schettino vydělává na smrti 32 lidí: Vrak odtáhli do Janova, on si užívá VIP oslavu!

Autor: luz - 
28. července 2014
05:01

Nějaký soud a "na triku"32 lidských životů, to by leckomu hnulo svědomím. Ne však kapitánovi lodi Costa Concordia. Ten i přesto, že je právě teď souzen za zapříčinění smrti více než třech desítek lidí, obráží VIP večírky.

O víkendu byla ztroskotaná loď Costa Concordia dopravena z Toskánska do Janova. Na její palubě zahynulo vinou kapitána Schettiniho 32 lidí a řada jich byla zraněná. Jedná se o největší námořní katastrofu od doby 2. světové války.

Kapitánovi je to však úplně jedno a namísto zpytování svědomí vesele obráží večírky. Teď byl viděn na VIP párty ischijského nakladatelství, kde se do oranžova opálem a se zářivým úsměvem na rtech fotil s neznámými dámami.

Brzy ho však čeká rozhodnutí soudu a za své neuvážené činy bude muset převzít zodpovědnost. V tu chvíli mu ten zářivě bělostný úsměv pravděpodobně ztuhne...

 

setroseuros ( 28. července 2014 08:16 )

Italske soudy , jak videt jsou zdlouhave tak jak ty nase! Uz daaaaavno mel sedet a on zatim pari!!! jo,a to taky u nas se najdou takove ksichty...

kaparka.na.monytoru ( 28. července 2014 08:16 )

Jsem hasič-češtinář.

kaparka.na.monytoru ( 28. července 2014 07:48 )

Ach jo, vy debilové v redakci Blesku, ten kapitán se jmenuje Schettino, takže nikoliv "zahynulo vinou kapitána Schettiniho 32 lidí....", nýbrž "zahynulo vinou kapitána Schettina 32 lidí...."!! Ale to bych chtěl asi moc, skloňování už chce fištróna!!

Zobrazit celou diskusi